Greencoffeeroastery レビュー 43

TrustScore 5段階評価の4

3.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Altid frisk og velsmagende kaffe pakket ind i højt serviceniveau! Hjemme hos os er vi lykkelige for at have stiftet bekendtskab med ORIGIN ESPRESSO fra Greecofferoastery, som fast bliver leveret f... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Livet er for kort til semi god kaffe.....derfor er du kommet til det rette sted. Super crema, super smag og samtidig konkurrencedygtig på prisen sammenlignet med diverse supermarkeder Kan absol... もっと見る

5つ星のうち1の評価

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Super frisk kaffe der leveres til døren få dage efter ristningen. God smagsvejledning af Klaus og nem mulighed for at ændre produktet / smagsvariant på hjemmesiden, når man har abonnementsordning. Kan... もっと見る

企業情報

1. コーヒー焙煎機
  2. コーヒーメーカー提供業者
  3. コーヒー店
  4. コーヒー卸売業者

当該企業による記述

Vi er et passioneret kafferisteri til hele danmark

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

Kaffen er god

Kaffen er god, men deres abonnementsløsning fungerer dårligt, da der er stor variation i tiden mellem fornyelsen og afsendelsen af kaffen. Det modarbejder hele formålet med en abonnementsordning.

2024年10月28日

Har været kunde i mange år

Har været kunde i mange år
Stadig fantastisk og personlig service samt utrolig lækker kaffe med nogle rørende historier bag. 5 stjerner herfra

2024年2月1日

Greencoffeeroastery からの回答

Kære Helene, det glæder os umådeligt meget at få at vide at vi stadigvæk holder fast i den høje kvalitet af god kaffe og service, Tak for feedback bh Klaus

5つ星のうち1の評価

Giver den kun en stjerne fordi man ikke…

Giver den kun en stjerne fordi man ikke kan give mindre end det. Jeg købte kaffen som gave til min mor og der var ingen effekt på min mor hverken med hendes sukkertrang eller vægt som der stod der ville ske på deres hjemmeside. Udover det ingen virkning havde har jeg og mine forældre brugt en krig på at komme af med det pludselig abbonoment vi stod med selvom der på deres hjemmeside står at de ingen bindingsperioder havde. Vi har endnu ikke kunne kommet ud af vores “abbonoment” og for at gøre ting være er kaffen pludselig steget til 298kr. Det jo sindsygt

2022年2月25日

Greencoffeeroastery からの回答

Kære alle læsere, Denne anmeldelse af Mie på GreenCoffee Roastery er ikke korrekt, da Mie aldrig har været kunde hos os og tydeligvis også reklamere på et produkt som ikke findes i GreenCoffee Roastery's varesortiment. Anmeldelsen er også blevet sendt til TrustPilot for korrektion, men har af uforståelige årsager valgt ikke at gøre noget ved fejlanmeldelsen (tak for hjælpen TP!!). Det er selvfølgelig ærgerligt eftersom GreenCoffee Roastery generelt kun har mange tilfredse kunde anmeldelse på de forskellige sociale platforme. Bedste hilsner GreenCoffee Roastery.

(kopi af mail sendt til Mie d. 25 feb 2022 ) Hej Mie, lyder til at være en kedelig oplevelse, men jeg tror ikke vi er det rigtige risteri hvor du har købt kaffen fra, vi kan ikke genkende dine oplevelser og bestillinger, venligst check igen, vores pris er 195kr pr kg økologisk, har ydermere aldrig haft en utilfreds kunde, vores kaffe smager bare fantastisk, også til den pris
Bedste hilsner
Klaus L

Super lækker kaffe

Super lækker kaffe, til en meget konkurrencedygtig pris. Mødte indehaveren i Inco hvor jeg fik en virkelig god vejledning i brygningen af netop hans bønner.

2022年1月19日

👍👍👍👍

👍superfint og rigtig god kaffe

2021年11月4日

Tak Nils, for din feedback, det varmer bh K

Bedste kaffe

Bedste kaffe, skønneste smag og hurtig levering.
De bedste anbefalinger herfra👌.

2021年5月22日

Greencoffeeroastery からの回答

Hej Tine, tak for dit skønne feedback
vh K

5つ星のうち5の評価

Kvik til at svare på mail.

Kvik til at svare på mail.
Den ene pose jeg fik var helt nyristet. Den anden var tæt på nyrsister. Jeg er meget tilfreds. Får 2x1kg pr måned. En fast, som er samme type indtil videre. Den andet kg er forskellige typer. Det er kun "faste" den jeg har smagt. Er meget tilfreds med smagen.
Men få nu sat mobilepay på jeres shop. Det er godt til impulskøbet :)

2021年5月11日

Greencoffeeroastery からの回答

Tak Søren, for din feedback og support, det er os en fornøjelse. Mobilpay bliver snart en mulighed, du har ret! It's a must to have..K

Fremragende kaffe

Fremragende kaffe - nyder hver morgen i selskab med min espresso. Sender de varmeste anbefalinger!

2021年5月7日

Tak Maike for at dele dine morgen oplevelser med Os