Jeg havde i dag afgivet en ordre og fandt ud af, nogle timer senere, at jeg ikke skulle bruge varen alligevel og bad om, at få ordren annulleret. Der gik kun en times tid og så var det i orden.
Vi har denne gang kÞbt en " Firma snack box " og der var alt for mange stykker der var ekstremt tÞrre , dét plejer der ikke at vÊre , efter pÃ¥tale hos Green dates var svaret bare " det er et naturprod... ãã£ãšèŠã
Mine unger er helt vilde med jeres candy dates. SÊrlig fizzy cola og sour strawberry, som virkelig smager af slik. Som nogen skriver, sÃ¥ forsvinder smagen af slikket efter lidt tid, hvis man sutter pÃ¥... ãã£ãšèŠã
Det er de bedste slikdadler pÃ¥ markedet. Har prÞvet forskellige varianter fra andre mÊrker, men oplevelsen er slet ikke det samme. Dadlerne fra Green Dates er blÞde og lÊkre, og der er perfekt m... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Meget tilfreds
Vi har denne gang kÞbt en " Firma snackâŠ
Vi har denne gang kÞbt en " Firma snack box " og der var alt for mange stykker der var ekstremt tÞrre , dét plejer der ikke at vÊre , efter påtale hos Green dates var svaret bare " det er et naturprodukt " intet andet ! Skuffende da prisen er ok hÞj ! Vi kÞber IKKE produkter igen hos Green dates. Vi gav dem endda mulighed for at svare og evt. kompencere.
Som vanligt lÊkre produkter
Som vanligt lÊkre produkter. Denne gang var der en pakkefejl. Blev håndteret hurtigt og jeg har modtaget de manglende produkter samt en gave. God service og betÊnksomhed.
Blev rigs tig syg saf dere dadler
Blev rigs tig syg saf dere dadler
Et lille mirakel
Hvad SKER der for de dadler med chokolade og lakrids?? Jeg har aldrig smagt noget sÃ¥ godt. De mÃ¥ jo vÊre blevet skabt af Gud pÃ¥ den syvende dag. SeriÞst godt arbejde. ððŒ Der gÃ¥r ikke lÊnge fÞr jeg bestiller igen (jeg skal bare lige finde et sted at gemme dem for familien).
Herhjemme er vi også fans af flere af de andre - Êble, cola, saltlakrids, fizzy bottles og dem med hindbÊr og lakrids.
Det var let at bestille og hurtig levering til pakkeshop. ððŒ
Bedste anbefaling herfra â€ïž
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Green Dates!
Hurtig levering, varerne var pakket godt og forsvarligt â og sÃ¥ smager deres produkter helt fantastisk ð
Der er virkelig mange spÊndende smagsvarianter - og de smager nÊsten som slik!
Jeg handler helt sikkert her igen âïž
Jeg vil gerne have lov at slÃ¥ et slagâŠ
Jeg vil gerne have lov at slÃ¥ et slag for green dates. Som type 1 diabetiker OG slikmund, har slik vÊret noget jeg med stor sorg har mÃ¥tte undvÊre siden jeg fik diabetes for 25 Ã¥r siden. Men disse dadler er et absolut fantastisk produkt. Og det gÞr intet nÊvnevÊrdigt ved mit blodsukker. Hvilket, for mig, gÞr dem til et sundt og lÊkkert slik alternativ. Jeg er meget begejstret, og vil uden tvivl anbefale dem. BÃ¥de mht kvalitet, pris og jeres service..... ððð
Kan varmt anbefale green dates
Kan varmt anbefale green dates! Godt udvalg af forskellige smage, gode dadler og en âsund snackâ som alligevel smager af slik.
10/10 oplevelse.
HÃ¥r i produktet
Synes egentlig det var et lÊkkert produkt, men har fundet op til flere hår viklet om dalerne på flere dadler, virkelig ulÊkkert. Produktet Kan ikke anbefales.
Vildt lÊkre produkter
Vildt lÊkre produkter. Meget hurtig levering
Jeg fandt et langt indviklet HÃ R!
Jeg fandt et langt, sort hÃ¥r snoret ind i en af jeres dadler â det var ulÊkkert, uprofessionelt og ekstremt klamt. Jeres hygiejne virker stÊrkt tvivlsom.
Har sendt mail til kundeservice og betvivler deres respons.
LÊkker smag
LÊkker smag, klistre ikke, billigt og godt alternativ til slik
Jeg er meget imponeret over GreenâŠ
Jeg er meget imponeret over Green Dates! Deres dadler smager fantastisk, og man kan virkelig mÊrke kvaliteten. Derudover er deres kundeservice utrolig imÞdekommende og hjÊlpsom â de svarer hurtigt og tager deres kunder seriÞst. Det er tydeligt, at de gÃ¥r op i deres produkter og kundernes oplevelse.
Kan varmt anbefale deres produkter og service! ð
Bedste slikdadler på markedet!
Det er de bedste slikdadler på markedet. Har prÞvet forskellige varianter fra andre mÊrker, men oplevelsen er slet ikke det samme.
Dadlerne fra Green Dates er blÞde og lÊkre, og der er perfekt mÊngde surt på alle dadlerne. Denne oplevelse er ikke det samme ved andre mÊrker, hvor der ikke er surt nok på samt dadlerne er hårde og seje i teksturen.
Fremover kÞber jeg kun slikdadler fra Green Dates. De nye smage er ð Dadlerne kan nemt erstatte almindelig slik.
Havde fÃ¥et en forkert pose skriver sÃ¥âŠ
Havde fÃ¥et en forkert pose skriver sÃ¥ ind til dem og de mega sÞde og jeg fÃ¥r bytte min pose fÃ¥r dog en lille kasse med mange flere poser i end hvad jeg skulle have haft det blev jeg meget overrasket over og taknemmelig for! âºïžâ€ïžð¥° sikker en butik og nogle vildt sÞde mennesker!
Jeg er ikke så vil med dadler mennn
De var fine nok. Jeg kÞbte dem i Lidl der stod dog på deres hjemmeside at de smakte af slik. Det er så ikke helt rigtigt. De var også ret hårde at tykke i. Pulveret var ikke salt lakrids. Det smakte bare af normale dadler.
Mine unger er helt vilde med jeresâŠ
Mine unger er helt vilde med jeres candy dates. SÊrlig fizzy cola og sour strawberry, som virkelig smager af slik. Som nogen skriver, så forsvinder smagen af slikket efter lidt tid, hvis man sutter på dem. Jeg er personlig ikke fan af rene dadler, men spiser gerne dem med lakridspulver men tygger dem direkte. Elsker også dadelkuglerne, men ville Þnske poserne var lidt stÞrre. Og endelig har jeg et Þnske om Þkolologi.
Uha jeg ved ikke hvor skal starte menâŠ
Uha jeg ved ikke hvor skal starte men prÞver jeg oplevet mega dÃ¥rlig service grundet de dadler jeg har knÊkket en tand som vi ikke kan finde en lÞsning at fÃ¥ dÊkket jeg blivet afvist af deres forsikring selvskab med skaden jeg spiste de hÃ¥rde cola dadler Wupti jeg knÊkket en tand og mistet min fortand virkelig dÃ¥rlig stil at frima og forsikring ikke ville dÊkke dette jeg handler aldrig dette sted igenð«€ð¡
Hurtigt levering og fantastiskeâŠ
Hurtigt levering og fantastiske produkter 10/10 og jeg handler her igen!