レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Hurtig uproblematisk levering. Brugbar chatfunktion på hjemmesiden. Kunne godt tænke mig, at varen var pakket ind i noget papir, så man ikke umiddelbart kunne se, hvad der blev leveret. Dette i fo... もっと見る

5つ星のうち2の評価

企業が回答しました

5つ星のうち3の評価

Hurtig tilbagemelding på at ordren var modtaget. Herefter ingen info. Trackinginfo kom aldrig. Rykkede for info, men fik at vide at varen var pakket og afleveret til forsendelse - stadig ingen info o... もっと見る

5つ星のうち4の評価

OK levering total set, men lidt underligt leveringsforløb Tirsdag får jeg besked at pakken er klar til afhentning af Postdanmark. Torsdag har jeg ikke hørt noget nyt så jeg mailer til Greenfrog, der... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. ガーデン センター

当該企業による記述

Sælger alt til den kræsne haveejer, eller den proffesionelle anlægsgartner

3.6

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

INGEN kundeservice

INGEN kundeservice, what so ever...

Nu har jeg prøvet at komme i kontakt med firmaet vedr. en ordre jeg har bestilt på deres hjemmeside, i snart halvanden måned.
Ingen tager telefonen, på trods af at jeg har prøvet at ringe flere gange om ugen, den seneste måned.
Og ingen svare på mail heller.

2024年7月1日
自発的なレビュー
5つ星のうち1の評価

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse! Havde forespurgt på en vare om leveringstid, hvor svaret var 5-6 dage, så havde jeg varen. Her efter knap 3 uger, har jeg intet hørt, på trods af jeg har sendt flere henvendelser om en status. Men pengene har de selvfølgelig trukket.

2024年4月23日
5つ星のうち2の評価

Greenfrog har ikke leveret den bestilte…

Dejligt at finde ud af, at der er et reelt firma bag navnet og at der ikke har været nogen hensigt om at snyde! Hvis bare der havde været den mindste reaktion på mine forsøg på at komme i kontakt (ud over ordrebekræftelsen) kunne den dårlige anmeldelse være undgået.
- og nej, jeg har ikke modtaget nogen besked om, at varen var i restordre, - og ja, jeg har forsøgt at annullere ordren på et tidligere tidspunkt - uden svar fra Greenfrog.
Venlig hilsen Bente

2024年4月10日
Greenfrog ロゴ

Greenfrog からの回答

Hej Bente, du har ikke fået varen da den er i restordre. Dette har du fået oplyst. Pengene er IKKE trukket, da vi ALDRIG trækker pengene før varen er sendt. Jeg beklager selvfølgelig at den ikke på lager, men det er helt ude af vores hænder, hvornår varen kommer.
Du har annulleret ordren idag, på en søndag, hvilket er helt fint. Jeg sletter ordren mandag.
Jeg tager stærkt afstand fra din påstand om svindel. Aldrig har jeg hørt mage. Bh. Erik fra

5つ星のうち3の評価

Pakke ikke leveret efter en uge pga fejl

Jeg bestilte 3. maj en blomstersaks med leveringstid på 2-3 dage (da varen er på lager). Jeg fik en ordrebekræftelse og har siden intet hørt. De skriver, at de først trækker pengene, når varen er sendt. Min konto viser, at pengene blev trukket 7. maj, men jeg har hverken fået besked om, at den er afsendt eller ankommet. Meget dårlig kommunikation og service, synes jeg. Det var ellers en gave, jeg skulle bruge indenfor en uge. Jeg sendte derefter en klage til virksomheden.
---
Opdatering: Jeg fik en SMS fra Erik hos virksomheden 11. maj, som sagde, at der var sket en "menneskelig fejl"; pakken var lagt klar, men ikke kommet med fragtmanden. Han spurgte, om de kunne levere pakken samme dag. Det var ikke muligt, da jeg ikke var hjemme. I stedet indvilligede han i at sende pakken til den egentlige modtager (det var en gave). Her ankom pakken 14. maj med PostNord. Erik var sød og gjorde sit bedste for at løse problemet hurtigt, hvilket var god kundeservice. Jeg ville godt turde bestille derfra en anden gang, men jeg ville efterlade mere tid til levering.

2024年5月3日

De var 2-300 kr

De var 2-300 kr. billigere på nettet med den elektriske motorsav jeg havde brug for. Nemt at afhente gratis på virksomheden. Dog undrede jeg mig over der ikke var indpakning. Derfor kun 4 stjerner.

2023年9月19日

Trustpilot エクスペリエンス