レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Moweasy - kan klart anbefales. Erik og Ali har igennem mange Ã¥r fungeret som "go-to" stedet nÃ¥r min forskellige havemaskiner er brudt sammen, haft brug lidt mekanisk kÊrlighed og lidt olie. Aldrig ble... もっず芋る

SÃ¥ dejligt der var sket et kapelbrud anmelder det om torsdagen tirsdag morgen ankommer en meget flink mand og ordner det meget glad for ordningen en skÞn mÃ¥de for mig der er kommet op i Ã¥rene... もっず芋る

Meget glad kunde. Godt koncept. Efter at haft mange smÃ¥irriterende driftsstop, fejl og smÃ¥defekter pÃ¥ min gamle robotkiipper er jeg i sommeren 23 blevet kunde hos Moweasy. Super service de fÃ¥ gang... もっず芋る

䌁業情報

1. 芝生管理機噚レンタル サヌビス
  2. 芝刈り機専門店

圓該䌁業による蚘述

Lej en plÊneklipperrobot. Nemt og bekvemt.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

42件のレビュヌ

En virkelig god oplevelse

En virkelig god oplevelse. MontÞren Allan var fantastisk og sÞd til at forklare det hele og han gik ikke fÞr detalt var installeret og programmeret. Flot service.

2025幎6月20日

Moweasy からの回答

KÊre Peter, tak for den flotte anmeldelse. Vores tekniker Allan er meget vÊrdsat her hos Moweasy, og hos kunderne:-) God sommer! Bh. Moweasy team

TÊnk

TÊnk, at man i årevis mÞjsommeligt har aset bag efter en tung motorklipper....! Nu nyder jeg udsigten over plÊnen, mens "Robert" stille og roligt gÞr det grove arbejde, og mine motoriserede naboer kaster misundelige blikke ind over hÊkken. Er overordentlig godt tilfreds med robotten og i sÊrdeleshed med den venlige og kompetente vejledning ved installationen. For ikke at tale om den hurtige og effektive service i forbindelse med en selvforskyldt fejl.

2025幎4月22日

Supergod service

Supergod service. Ordningen jeg har med robot leje fungerer godt og sikrer at jeg altid har en funktionsdygtig maskine. Ekstra ros til montÞr/installatÞr ift. grundig setup, forklaring og hjÊlp generelt. Og det gode humÞr skader heller ikke 😊.

Jeg kan varmt anbefale firma og udlejnings koncept.

2025幎4月3日

Rigtig fin service

Hurtig tilbagemeldelse - hurtig installation - robotten virker perfekt

2025幎3月20日

Moweasy からの回答

Lars, tak for din flotte anmeldelse. Ja, takket vÊre super dygtige medarbejdere, kan vi sÊtte robotter op, samtidig med at man får en god gennemgang.

SÃ¥ dejligt

SÃ¥ dejligt
der var sket et kapelbrud
anmelder det om torsdagen
tirsdag morgen ankommer en meget flink mand og ordner det
meget glad for ordningen
en skÞn måde for mig der er kommet op i årene at kunne beholde mit dejlige sommerhus på
ingen problemer med vedligeholdelse
kan varmt anbefale denne ordning
Birthe FrÞlich

2024幎8月3日

Hurtig og god service

Fejlmeldte min grÊs robot i fredag eftermiddag, og i dag (tirsdag) tÞffer de igen rundt på plÊnen.
Tusind tak for hurtig service, og et genialt koncept med at leje sit udstyr så jeg ikke selv skal slås med reparation.

2024幎7月30日

DesvÊrre en dårlig kundekontakt

Vi fik sidste sÊson en grÊsslåmaskine installeret og det har vÊret en fantastisk oplevelse - dog oplever vi nu hvor maskinen ikke fungere at opkald ikke besvares og aftaler ikke overholdes. Det er virkelig Êrgeligt. Maskinen fungere fortsat ikke på 14. dag, trods aftale har vÊret indgået om teknikker ville komme forbi.

2024幎6月20日

Virkelig dårlig kundeservice

Det er absolut umuligt at få fat på jer, få svar på mail, SMS, telefonsvarer og dermed også umuligt at få hjÊlp og vejledning fra jer! Ideen ved at leje en maskine er netop at man ikke skal stå med det selv.

Jeg fik ikke oplyst maskinens pris ved oprettelse og dermed var jeg heller ikke klar over jeg bandt mig for et år, dette fik jeg fÞrst af vide i en mail efter kablerne blev installeret og fordi jeg selv spurgte.

Maskinen kÞrer problemfrit, nedgravningen af kablerne er der heller ikke andet at klage over udover i lovede at ringe inden i kom, det gjorde i ikke.
Servicen ved oprettelsen var I top, det har den dog ikke vÊret siden.

Derfor kun tre stjerner

2024幎4月8日

Moweasy からの回答

Hej Camilla, vi er kede af din oplevelse af vores firma. Jeg medgiver at der er MEGET travlt i disse dage, og at vi kan vÊre svÊre at få fat på os.
NÃ¥r du lÊgger en robot i “kurven” sÃ¥ stÃ¥r prisen naturligvis pÃ¥ ordren. Vores betingelse stÃ¥r ogsÃ¥ pÃ¥ hjemmesiden, og du har accepteret disse betingelser, da ordren simpelhen ikke kan laves fÞr du har lÊst disse.
Jeg er glad for, at maskinen kÞrer som den skal, og jeg kontakter dig imorgen(mandag), for lige at hÞre hvad du ville snakke med os om. Bh. Erik fra Moweasy

DÃ¥rlig service

UhÞrt dårlig service. Ringer ikke tilbage som lovet, og hÊver stadig penge selvom kontrakt er opsagt.

2024幎4月20日

Moweasy からの回答

Jeg medgiver at forlÞbet ikke har vÊret optimalt, men vi kunne selvfÞlgelig ikke finde på at hÊve penge uretmÊssigt Vi har modtaget jeres opsigelse, og har end ikke trukket penge for kommende betaling endnu, så ALT er som det skal vÊre. I er meget velkomne til at kontakte os på info@moweasy.dk, eller på 70206424.

Fine priser, god og hurtig service, nem installering⭐⭐⭐⭐⭐

Fine leje priser og meget gennemskueligt
Havde spÞrgsmÃ¥l som blev besvaret pÃ¥ mail lynhurtigt, af flere omgange
Da jeg fÞlte mig sikker, i at det var det rigtige for mig, bestilte jeg online, den anbefalede model, nemt og bekvemt.
OpsÊtning 1 1/2 time incl grundig oplysning om hvordan og hvorfor og installering af tilhÞrende app.
AfgrÊnsningskabel lagt ned med maskine, så ingen hunde får Þdelagt kabel, ekstra kabel og ekstra clips, til et par planlagte Êndringer i haven.
Super flinke folk.
Kan kun anbefale andre at leje robotplÊneklipper hos Moweasy, det er virkelig nemt, billigt og du bliver mÞdt af så fin service.
SÃ¥ nu kÞrer den hele sommeren og bliver afhentet til vinterhi og service, nÃ¥r grÊssÊsonen slutter
Det bliver en skÞn sommer ☀

2024幎3月14日

Moweasy からの回答

Tusinde tak for den flotte anmeldelse. God sommer:-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。