レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En fantastisk oplevelse at kÞbe vores fÞrste el-bil hos Theis fra Green Garage. Han svarede tÃ¥lmodigt pÃ¥ alle vores spÞrgsmÃ¥l og fik os alle 3 installeret pÃ¥ bilens infotainment .. Vi var super glade... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super, super tilfreds kunde. Jeg har kÞbt min fÞrste elbil - Mercedes EQA250. Bekymret for alt det "nye" - men William fra Green Garage fÞrte mig trygt igennem ALT. Jeg har fÃ¥et en fuldstÊndig f... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret med pÃ¥ sidelinjen i min kÊrestes kÞb af bil hos Green Garage da hun bor i Jylland og jeg pÃ¥ SjÊlland. Der opstod desvÊrre problemer med den nye bil allerede inden levering. Men IsÊr An... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har kÞbt to biler af Frederik hos Green Garage, og begge gange har vi fÃ¥et fantastisk service. Udvalget af biler er stort og Frederik har vÊret virkelig hjÊlpsom og Êrlig i forhold til at find... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Hos Green Garage er vi dedikerede til at levere en mÊrkeneutral service, der tager udgangspunkt i dine behov som kunde. Vi handler udelukkende med elbiler og tilbyder modeller fra alle mÊrker. Har vi ikke den bil, du sÞger i Garagen, kan vi altid skaffe den hjem til dig. Vi er eksperter i elbiler og strÊber konstant efter at udvide vores viden for at kunne besvare alle de spÞrgsmål, du måtte have som ny elbilejer.

4.7

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 91ä»¶

レビュヌを曞く

Vi skal hente en Tesla hos jer i morgen

Vi skal hente en Tesla hos jer i morgen og er super spÊndte!
Indtil videre har vi fået en super service og hjÊlp fra jeres sÊlger Nikolaj, vi har i vores sÞgen på en Tesla fået en masse dårlige oplevelser med sÊlgere og Þdelagte Teslaer både mekanisk og udseendet - men vi har trods vi endnu ikke har set eller prÞvet bilen fÞlt os i trygge hÊnder.
Jeg er Êrligt super skeptisk, men Nikolaj virker reel og vi har en god fÞling med ham - så vi håber vores forventninger lever op til realiteten.
Vi glÊder os til den endelig handel i morgen :-) jeg opdatere selvfÞlgelig min anmeldelse - når bilen er hentet og alt stadig er super service :-D

2023幎7月24日

Hej Mette,
Tusind tak for handlen og jeres tillid til os. Vi håber også at vi har kunne honorere netop den tillid og i efterfÞlgende er blevet glade for jeres Tesla. Endnu et stort tillykke med bilen skal det lyde herfra.
Mvh Green Garage

Vi kÞbte en lille bil gennem G.G

Vi kÞbte en lille bil gennem G.G, sÊlgeren der hjalp os ved prÞvekÞrsel og eftersalg var ganske skarp og god, vi talte en del i telefon, for at finde en optimale lÞsning for os, jeg fÞlte der var god tid.

Da bilen skulle hentes var det en noget mindre erfaren trainee der hjalp os, det var tydeligt, men hjÊlpen var helt som den skulle vÊre, ham kÞber jeg også gerne bil af nÊste gang.

Tak for en dejlig oplevelse / Tommy

2023幎7月24日

Hej Tommy,
Tak for jeres anmeldelse og de rosende ord omkring oplevelsen med kÞbet. Det er meget vÊrdsat. Tillykke med jeres lille og elektriske bil og håber vi ses i forretningen igen når den skal udskiftes :-)

Yderst professionel rådgivning

Yderst professionel rÃ¥dgivning og eksekvering. Jeg kan kun anbefale at kÞbe hos GREENGARAGE 😊

2023幎7月14日

Green Garage からの回答

Hej Peter! Tak for de 5 stjerner :-) Håber i er blevet glade for kÞbet, og bilen lever op til jeres Þnsker.

Nemt at vÊre kunde hos Green Garage

Nemt at vÊre kunde hos Green Garage
Super service at Green Garage sÞrger for at min BMW el-bil kommer på autoriseret vÊrksted i Roskilde.
Jeg afleverer og henter bilen i BirkerÞd og de sÞrger for transporten til/fra Roskilde.
Samme pris som hvis jeg havde afleveret i Roskilde.
Super service!

2023幎6月20日

Hej Ivar,
Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at kunne bidrage til en god oplevelse også efter bilen er handlet. :-)

Super god oplevelse

Vi var i tvivl om vi skulle kÞbe en elbil, da vores gamle dieselbil skulle udskiftes.
Men Frederik var god til at vejlede os, og tog sig god tid, til at få sat rammerne for Þkonomien, så det blev mere gennemskueligt hvilke fordele der er ved at vÊlge el.
Vi har bestemt ikke fortrudt kÞbet. Og kommer gerne tilbage til Green Garage en anden gang.

2023幎4月28日

Hej Julie,
I skal have stort tak for at give jer tiden til at vurdere oplevelsen med kÞbet af jeres fÞrste elbil. Vi er glade og stolte over alle stjernerne og håber vi kan hjÊlpe til igen, når bilen på et tidspunkt skal skiftes :-)
Mvh Green Garage

God rådgivning til nye elbilsejere

Dygtige medarbejdere, der gav sig tid til god rådgivning om at blive elbilsejer så man kommer godt i gang.

2023幎5月19日

Hej Lukas!
Tak for anmeldelsen. Vi er glade for at din oplevelse som ny elbilist og håber bestemt du fortsat er glad for kÞbet.

En god oplevelse

Kompetente medarbejdere, som har god viden omkring el-biler. Vi fik god vejledning ud fra vores behov og Þnsker til bil. I den forbindelse blev flere biler stillet til rådighed, så vi kunne prÞve og sammenligne.
Da vi skulle hente bilen var der sat god tid af, så vi kunne blive sat ind i funktioner, apps mv.
Alt i alt en god oplevelse.

2023幎4月12日

Hej Kristian,
Tak for en super anmeldelse. Vi er glade for, at vi vores råd og vejledning, da det netop er sådan vi gerne vi opleves. Stort tillykke med bilen og tak for handlen.
Mvh Green Garage

Fuld fokus på brugte el-biler

Green Garage er den fÞrste rendyrkede el-brugtbilsforhandler vi har mÞdt. Og de gÞr det rigtig godt! Flotte biler i rigtig god stand. Og stor viden om bilerne - og forståelse for hvad man skal vide i skiftet fra fossil-bil til el-bil. De har pÊnt travlt, så book en tid. På trods af travlhed var der stadig afsat god tid til dialog, spÞrgsmål og en grundig introduktion til bilen. Vi kÞbte en VW ID.3 for 14 dage siden og er meget glade for den. /Tobias

2023幎3月29日

Hej Tobias,
Mange gange tak for de flotte ord. Vi er glade for det indtryk vi har kunne efterlade under og efter handlen af jeres elbil. Vi håber fortsat i er glade for jeres VW ID.3 og det med at kÞre elektrisk!

Vi giver Green Garage vores bedste

Vi giver Green Garage vores bedste anbefalinger!
Vi er blevet betjent meget venligt, tålmodigt og meget professionelt. De har stor viden om elbiler!
Også da jeg fortrÞd at lade vores nuvÊrende bil indgå i handlen af forskellige grunde, var de yders venlige og imÞdekommende og lod denne del af aftalen udgå.
Vi kÞber helt sikkert også vores nÊste El bil her!

2023幎3月30日

Green Garage からの回答

Tusind tak for de varme ord! 🙏 Vi er utrolig glade for at hÞre, at I har haft en venlig og professionel oplevelse hos os, og at vi kunne imÞdekomme jeres behov pÃ¥ bedst mulige mÃ¥de. 😊 Det betyder meget, at I fÞler jer godt behandlet. Vi ser frem til at hjÊlpe jer med jeres nÊste elbil – vi er klar, nÃ¥r tiden kommer! 🚗⚡💚

Tesla model 3

Har i dag hentet en Tesla model 3. Kanon oplevelse og meget professionelt og behageligt personale. IsÊr tusind tak til Andreas. Kanon fyr og meget imÞdekommende.
Kan kun anbefale green garage.

2023幎2月17日

Green Garage からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏 Vi er super glade for, at du havde en kanon oplevelse og er tilfreds med bÃ¥de Tesla Model 3 og vores service. 🚗⚡ Andreas sÊtter stor pris pÃ¥ de venlige ord! Tak for at anbefale os – det betyder meget! 😊💚

Virkelig god oplevelse

Vi kÞbte vores fÞrste el-bil hos Green Garage og handlede med Nikolaj. Det var virkelig en fornÞjelse fra fÞrste besÞg og prÞvetur og til vi fik bilen...og også bagefter har der vÊret god og tålmodig service ved alle vores spÞrgsmål ! Vil helt klart anbefale at smutte en tur forbi hvis du har planer om at kÞbe el-bil - det gÞr vi ihvertfald !

2023幎2月7日

Green Garage からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏 Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse fra start til slut, og at Nikolaj kunne hjÊlpe jer med bÃ¥de kÞbet og opfÞlgning. 😊 Det betyder meget, at I vil anbefale os – vi ser frem til at hjÊlpe jer igen, nÃ¥r det er tid til nÊste bil! 🚗⚡💚

Fin service

Vi ledte efter en Tesla i et helt bestemt setup, som Green Garage havde som de eneste. Den blev solgt for nÊsen af os, men efter 3 uger havde de skaffet os en anden magen til fra Tyskland. Lidt småproblemer med dÊktryksventiler på vinterhjul er blevet lÞst uden problemer.

2023幎1月19日

Green Garage からの回答

Tak for din anmeldelse! 🙏 Vi er glade for, at vi kunne finde den rette Tesla til jer, selvom den fÞrste blev solgt. 😊 Det er ogsÃ¥ godt at hÞre, at de smÃ¥ problemer med dÊktryksventilerne blev lÞst hurtigt og uden besvÊr. Tak for at vÊlge Green Garage 🚗💚

God behandling

Vi kom for at prÞvekÞre en BMW i3, men da den ikke var helt klar, blev vi tilbudt en tur i en Tesla 3 i ventetiden. Efter flere prÞveture over to besÞg, besluttede vi os for Teslaen. Andreas var igennem hele forlÞbet yderst hjÊlpsom, svarede vidende på alle spÞrgsmål, og brugte den nÞdvendige tid til en grundig instruktion. Vi fÞlte os godt taget imod, og kan varmt anbefale at handle hos Green Garage.

2022幎12月17日

Hej Bjarne,
Mange tak for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe dig i mål med testture og slutteligt en handel. Endnu et stort tillykke med Tesla'en!
Med venlig hilsen Green Garage

Grundighed

Grundighed. Opklarede fejlen. Meget venlige. Ikke dyre. Meget hjÊlpsomme. Stor service Hele vejen igennem.

2022幎11月28日

Green Garage からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏 Vi er glade for at hÞre, at du oplevede grundighed, venlighed og stor service hos os. 😊 Det betyder meget, at du er tilfreds med vores hjÊlp og service! Tak fordi du valgte Green Garage 🚗💚

StÊrk kundeoplevelse og service

Utrolig hurtig respons, god forhandling, lÞser alle udfordringer og stÊrk gennemgang af produktet man kÞber. Man fÞler sig godt behandlet som kunde.

2022幎11月30日

Green Garage からの回答

Tak for din anmeldelse! 🙏 Vi er glade for at hÞre, at du har haft en stÊrk kundeoplevelse hos os. 😊

Good service

I bought an El car from this shop . People that work here are very nice and friendly. The sales consultant Andreas Terp gave me very clear and professional advices , I feel very safe and secure . The buying process was pleasant . I Highly recommend this shop .

2022幎11月18日

Green Garage からの回答

Thank you so much for your review! 🙏 We're thrilled to hear that you had a pleasant experience and felt safe and secure throughout the process. 😊 Andreas truly appreciates your kind words! We're so glad you’re happy with your new electric car. 🚗⚡ Thank you for recommending us – we look forward to assisting you again in the future! 💚

Meget trovÊrdig og kompetent

Vi kÞbte for nyligt en Tesla model Y hos green garage. Jeg har sjÊldent oplevet så kompetent og trovÊrdig service. Frederik tog sig rigtig god tid til at pejle sig ind på de behov vi har til en bil. Vi var trygge fra start til slut og vil klart anbefale alle der skal have en elbil at slå et smut forbi Green garage.

2022幎10月28日

Green Garage からの回答

Vi er virkelig glade for at hÞre, at du havde en sÃ¥ positiv oplevelse hos os. 😊 Frederik sÊtter stor pris pÃ¥ de rosende ord og er glad for, at han kunne hjÊlpe med at finde den rette bil, der passer til jeres behov. 🚗⚡ Vi er glade for, at I fÞlte jer trygge gennem hele processen, og vi ser frem til at hjÊlpe jer igen, hvis der er noget, I behÞver i fremtiden. Tak for at anbefale Green Garage! 💚

Har lige kÞbt en Tesla Y hos Green

Har lige kÞbt en Tesla Y hos Green Garage. Hele processen har vÊret uovertruffen og jeg har fået en meget kompetent vejledning fra start til slut.
Jeg kan kun varmt anbefale Green Garage

2022幎11月4日

Green Garage からの回答

Tak for din anmeldelse! Vi er super glade for at hÞre, at du har haft en uovertruffen oplevelse hos os og er tilfreds med vejledningen hele vejen igennem. 😊

Fremragende service og rådgivning

Vi har kÞbt vores fÞrste el-bil, en VWid3, hos Green Garage og har under hele forlÞbet mÞdt stor venlighed, god service og grundig, kompetent og klar rådgivning. Det har vÊret en tryg og meget positiv oplevelse at kÞbe el-bil, og bilen er fantastisk at kÞre i.

2022幎9月21日

Hej Merete,

Tusind tak for tilliden til at finde jer den rette elbil. :-) HÃ¥ber fortsat i er glade for den.

PS. Vi har endnu et par gummimåtter liggende klar til jer i forretningen. Vi ses!

Med venlig hilsen Frederik

God service, enormt venlige og kompetente da det kom til reparation!
SÃ¥ tak for det! :-)

2022幎8月29日

Hej Jennifer,
Tak for tiden til at vurdere os. Vi er glade for, at du har synes om besÞget og reparationen!
Med venlig hilsen Frederik