Ik heb eerder dit jaar een wollen dekbed gekocht , een zomer dekbed. Ik heb nu een lente-herfst dekbed erbij gekocht voor de winter. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de dekbedden. Ze zijn ie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
snelle verzending, wat niet op voorraad is wordt nagezonden.mooi assortiment. en in de blogs uitleg over waarom ze deze keuzes maken voor dit assortiment.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super fijne ervaring met Greenjump! ð Ik had een probleem met een product, maar wat ik vooral ontzettend fijn vond, was hoe snel en klantvriendelijk dit werd opgepakt. Er werd echt probleemopl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fijne webwinkel met mooie en eerlijke producten voor mens én milieu. Ik bestel hier al jaren diverse rvs en bamboo spullen en deze bevallen uitstekend :)
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bij Green Jump maken we de wereld een beetje groener. Elke dag doen we een klein groen sprongetje vooruit. En aan iedereen die met ons mee wil springen, beloven we dit: wat je bij ons koopt, is bio, eco, fair, onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt, veilig én van hoge kwaliteit. Daar kun je op vertrouwen. Want wat we groen doen, willen we goed doen.
ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fijne webshop, vlot contact als het nodig is. Tweemaal een maatwerk babymatras besteld, snelle levering en top kwaliteitð
Product voldoet aan alles waar mee geadverteerd wordt. De levering was snel, compleet en verzorgd.
Snelle service, goed ingepakt, correcte betaalservice,...
Super snelle levering maar ook aantrekkelijk aanbod
Altijd goede klantenservice: nemen zo nodig contact op en overleggen over de levering. Meermaals besteld en altijd tevreden over de kwaliteit. Belangrijkste: houden in alle aspecten rekening met het milieu.

Greenjump ããã®åç
Altijd snelle bezorging en de producten op de site zijn met zorg gekozen, dan hoef ik zelf niet meer te zoeken naar duurzame en gezonde dingen, dat doen de mensen van greenjump voor mij!
Ik zocht glazen potten voor yoghurt maken hier de juiste gevonden. Goede snelle levering en de artikelen waren veilig en milieuvriendelijk verpakt.
Fijne producten en goede service, ik bestel hier graag
Super klantenservice, ik had een product een maand in gebruik en toch was er binnen die tijd iets defect aan. Ik heb het volledige product opnieuw mogen ontvangen. Overleg gehad of ik misschien nog zelfs iets anders nog nodig had want dan kon ik dit aangeven en hoefde ik zelf geen verzendkosten hiervoor te betalen. Onwijs bedankt nog voor deze goede service want ik had nooit gedacht het volledige artikel opnieuw te ontvangen ik dacht alleen het defecte stuk. Nog dagelijks heel veel plezier mee ð¥€

Heel snelle levering.
Ik ben ook enorm tevreden over de winterslaapzak van Lotties die we bij jullie gekocht hebben. Ons dochtertje heeft het nu eindelijk lekker aangenaam warm tijdens het slapen.

Greenjump ããã®åç
Hier verkopen ze Eco Cosmetics, mijn favoriete merk. Fijne webshop met fijne ecologische produkten. Ik bestel vaker.
Snel en goed verpakt aangekomen!
Goede duidelijke website en mooie prijzen!
Snelle service.
Goede, eerlijke, fijne producten!
Goed op tijd geleverd, inpak kan iets beter flessen nogal gedeukt gelukkig nog heel gebleven ð«£ verder dik in orde.

Geweldig aanbod.
Foutje bij bestelling, maar met de glimlach opgelost.
Excellente en vriendelijke service.
Bestelling
Op 22 september 2025 heb ik 2 dingen besteld. De website is overzichtelijk en bestellen ging vlot. Twee dagen later had ik de spullen in huis.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã