Fijne en gezonde producten. Wanneer je bewust wil leven en o.a plastic wil vervangen. Zo ook de verzorgingsproducten zonder chemische toevoegingen zijn erg fijn.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik heb eerder dit jaar een wollen dekbed gekocht , een zomer dekbed. Ik heb nu een lente-herfst dekbed erbij gekocht voor de winter. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de dekbedden. Ze zijn ie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
snelle verzending, wat niet op voorraad is wordt nagezonden.mooi assortiment. en in de blogs uitleg over waarom ze deze keuzes maken voor dit assortiment.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super fijne ervaring met Greenjump! ð Ik had een probleem met een product, maar wat ik vooral ontzettend fijn vond, was hoe snel en klantvriendelijk dit werd opgepakt. Er werd echt probleemopl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Green Jump maken we de wereld een beetje groener. Elke dag doen we een klein groen sprongetje vooruit. En aan iedereen die met ons mee wil springen, beloven we dit: wat je bij ons koopt, is bio, eco, fair, onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt, veilig én van hoge kwaliteit. Daar kun je op vertrouwen. Want wat we groen doen, willen we goed doen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fijne webwinkel
Wij kopen al jaren bij greenjump, van drinkbekers tot dekbedden. Het zijn mooie producten en de service is altijd vriendelijk en behulpzaam.

Greenjump ããã®åç
Fijne website vol duurzame producten
Fijne website vol duurzame producten, keurige afhandeling van de bestelling.
Prima ervaring
Snel geleverd, goede producten. Zoals het hoort.
Prachtige, duurzame en zuivere producten.
Prachtige, duurzame en zuivere producten. Snelle en betrokken service!
Steeds snel en in orde
Steeds snel en in orde! Fijn dat je hier met een gerust hart kan bestellen.
Snelle levering van eerlijke en goedeâŠ
Snelle levering van eerlijke en goede producten.
Mooie en eerlijke producten en snelleâŠ
Mooie en eerlijke producten en snelle levering.
Mooie duurzame producten
Mooie duurzame producten, snelle levering, duurzaam verpakt, klantvriendelijk
Product voldoet aan de verwachtingen
Product voldoet aan de verwachtingen, snel geleverd.
Makkelijk te bestellen en snel ontvangen
Makkelijk te bestellen en snel ontvangen
Correcte, snel, duurzaam
Correcte en snelle levering van duurzame producten.
Plasticvrije artikelen
Superfijne shop als je (meer) plasticvrij wilt leven!
goed assortiment
Heldere info, goed assortiment, vlotte levering
Prima prijs en snelle verzending
Prima prijs en snelle verzending
mooie producten
Snel bezorgd en ruime keuze uit duurzame producten.
Product aan een scherpe prijs
Product aan een scherpe prijs, vlot verzonden.
Waar voor je geld en snel in huis
Mooie producten, goede kwaliteit en snelle levering
Fijne dames slips van Comazo vanâŠ
Fijne dames slips van Comazo van biologisch katoen. Goede pasvorm, zit heerlijk en verschuift niet.
Goede levering van Green Jump
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹