Jakob Greibe er yderst professionel i sit arbejde. Der er tÊt dialog igennem hele processen og Jakob lytter og forstÃ¥r vores Þnsker. Og resultatet taler for sig selv⊠Skal du have et personligt maler... ãã£ãšèŠã
Vi fÞlte os velkomne i Jacob Greibes billedunivers med det samme. Jacob havde arrangeret en pop-op udstilling i sin private lejlighed, hvor vi efter diverse overvejelser blev enige om to mindre bill... ãã£ãšèŠã
Jeg kan 100% anbefale Jakob Greibe og greibestreg.dk. Vi Þnskede os et personligt maleri, der kunne minde os om min hustrus italienske hjemby, hvor vi ogsÃ¥ har holdt utallige skÞnne ferier. Det lÞste... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har fÃ¥et lavet et stort maleri 130 cm x 160 cm) pÃ¥ bestilling. Jakob kom hjem til os og fik et indtryk af vores stue, hvor maleriet skulle hÊnge. Han spurgte ind til vores stil, farver, tog bill... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Jakob Greibe ( f 1969) Billedkunstner . Jeg har malet i mere end 20 Ã¥r ,og arbejder i dag som fuldtidskunstner. Jeg har vÊret reprÊsenteret pÃ¥ gallerier bÃ¥de herhjemme og i udlandet , og afholdt adskillige udstillinger hos firma og kunstforeninger. Har begÃ¥et mange bestillingsjobs bÃ¥de herhjemme og i udlandet , og dette er en af mine nicher. Synes det er sjovt og givende at have kunden med i processen , og fÃ¥ skabt netop deres unikke vÊrk. Jeg arbejder primÊrt med akryl ,men behersker og bruger ogsÃ¥ andre virkemidler sÃ¥ som oliemaling, kridt, blyant etc. Mit udtryk er meget varieret og alsidigt ,og jeg binder gerne an med at ânyskabeâ ud fra egen eller kundes inspiration. Min stil er overordnet set, lettere figurativ ekspressionistisk . Jeg trÊkker genkendelige momenter ind i mine abstraktioner , himmel/ hav , personer og huse. Der er altid noget uforklaret og uafklaret i mine vÊrker ,der sender bÃ¥de mig og betragteren pÃ¥ â rejse â. Bestillingsarbejde: Konceptet er , at jeg besÞger dig/ jer og vi fÃ¥r en snak om placering , stÞrrelse udtryk og farver. Alt kan lade sig gÞre. HÃ¥ndbyggede lÊrreder. NÃ¥r vÊrket stÃ¥r fÊrdigt fÃ¥r i leveret. Hvis jeg ikke har âramtâ jeres tanker om vÊrket, tager jeg det med igen og arbejder videre pÃ¥ det 1 gang mere. Er vi stadig â ikke i mÃ¥lâ forbliver vÊrket mit og I finder en lÞsning andetsteds . Kvit og frit! Man ved hvornÃ¥r det âvirkerâ -og kunst SKAL virke!ðð»
Ingerslevs Plads 4 st tv, 8000, à rhus, ãã³ããŒã¯
- jakob@greibestreg.dk
- greibestreg.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Lever 100 % op til forventningen
Mit Greibeart lavet til mig helt personligt lever 100% op til mine forventninger. Bliver altid glad, nÃ¥r blikket helt naturligt drages mod det dejlige motiv med de fine farver ððððð

Greibestreg ããã®åç
Jeg har 5 kunstvÊrker af Jakob Greibe
Jeg har 5 kunstvÊrker af Jakob Greibe. De giver liv og sjÊl i mit hjem. Det ene hÊnger hos min sÞn i Oslo som et minde om Danmark. Jakob er en sjÊlden kunstner, fordi han tilbyder, at du kan låne maleriet og se det i dit hjem fÞr du kÞber. Han tilbyder også at besÞge dit hjem og lave en unika til dig men altid med sin kunstneriske frihed i behold.

Greibestreg ããã®åç