レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Mit andet hjem. Har kommet i klinikken i mere end 15 Ã¥r og det er en fornÞjelse hver gang. Behandlerne, behandlingerne der giver flotte resultater, produkterne som er de reneste naturprodukter o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg vil gerne varmt anbefale Susanne Melchiorsen. De er meget servicemindede og giver Êrlig, uforpligtende rÃ¥dgivning. Jeg har et stort ar pÃ¥ min kind, som jeg har haft siden jeg var 5 Ã¥r, og genn... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fra det Þjeblik jeg trÃ¥dte ind, fÞlte jeg mig bÃ¥de velkommen og i trygge hÊnder. Ditte er utrolig professionel, imÞdekommende og dygtig til at forklare, hvad der foregÃ¥r gennem hele behandlingen... もっず芋る

䌁業情報

1. スキンケア クリニック
  2. 矎容補品提䟛業者
  3. ゚ステティック サロン
  4. 矎容孊校
  5. ギフトバスケットの店
  6. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Susanne Melchiorsen er skabt af de fineste olier, koldpressede og fra den fÞrste presning. Virkestofferne er udtrukket af planter med sunde gener, der udelukkende fremkommer pÃ¥ naturlig vis - uden brug af gÞdning, sprÞjtemidler eller kunstigt lys. Den naturlige blomstringsprocess, sikrer optimale indholdsstoffer og findes ikke magen til andre steder. Planterne har en historie tilknyttet, og de oprindelige planter har stÃ¥et i vores urtegÃ¥rd i over 2 Ã¥rtier. Hudplejeserien Susanne Melchiorsen er den reneste hudplejeserie i verden. Skabt for at bringe huden i balance og holde den sund og smuk, op i en hÞj alder. Susanne Melchiorsen ser på mennesket som en helhed og sÞger altid årsagerne bag hudens ubalancer. Det er vigtigt at behandle Ã¥rsag sÃ¥vel som symptomer. Når gode virksomme hudplejeprodukter bliver kombineret med indre pleje, som den rette kost, vitaminer, mineraler, urteteer, motion og sindets styrke - skabes perfekt balance og flotte resultater.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

58件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Mit andet hjem

Mit andet hjem.
Har kommet i klinikken i mere end 15 år og det er en fornÞjelse hver gang.
Behandlerne, behandlingerne der giver flotte resultater, produkterne som er de reneste naturprodukter og endda danskproduceret og ja bare energien derinde er vÊrdsat.
Tak for jer. Vi ses inden jul. :)

2025幎12月2日

KÊre Katja

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det giver den bedste start på ugen, at mÞde ind til sådan noget :-)
Jeg deler dine ord med mine kollegaer og så glÊder vi os til at se dig igen.
Rigtig dejlig dag.

Gode produkter

Gode produkter, god og professionel behandling med omsorg.

2025幎12月1日

KÊre Farzaneh
Mange tak for dine flotte ord. Jeg sender dem straks videre til klinikken :-)

Susanne Melchiorsen Clinic

Genialt ‌intet mindre ..

Jeg gik i dag endnu engang glad, afslappet og uendeligt taknemmelig fra min “guilty pleasure”, nemlig godt 2 timers forkÊlelse og virkelig magisk omgang ReleasePeeling + Ageless i vidunderlige Dittes kyndige og kÊrlige hÊnder. Alle gamle hudceller og hÃ¥r fjernet med den unikke urtemaske og huden “pumpet” med fugt, blodomlÞb og nyt liv. Jeg kan slet, slet ikke anbefale hverken sted, behandler eller produkter nok. Og sÃ¥ dejligt at tÊnke pÃ¥ at alt er naturlige ingredienser og produceret i DK ! Whats not to like ♥‌♥

2025幎11月25日

KÊre S.E
Tusind tak for dine roser og den flotte beskrivelse.
Jeg sender fluks dine varmende ord til Ditte.

Susanne Melchiorsen Clinic

varm anbefaling hvis man Þnsker god vejledning og flotte resultater

Jeg vil gerne varmt anbefale Susanne Melchiorsen. De er meget servicemindede og giver Êrlig, uforpligtende rådgivning. Jeg har et stort ar på min kind, som jeg har haft siden jeg var 5 år, og gennem deres behandlinger er det blevet mindre synligt, og min hud er blevet pÊnere.

Jeg blev behandlet af Ditte, som virkelig får mig til at fÞle mig tryg og er en stor grund til, at jeg snart kommer igen. Hun er både dygtig og imÞdekommende.

Kan klart anbefales til alle, der Þnsker god vejledning og flotte resultater!

2025幎9月12日

KÊre Gustav
Mange tak for din Êrlige og flotte anmeldelse.
Jeg ved det betyder meget for Ditte, at hun kan vÊre med til at gÞre dén forskel og jeg glÊder mig til at viderebringe dine ord til hende.

Fantastisk oplevelse

Fra det Þjeblik jeg trådte ind, fÞlte jeg mig både velkommen og i trygge hÊnder. Ditte er utrolig professionel, imÞdekommende og dygtig til at forklare, hvad der foregår gennem hele behandlingen.

Hele klinikken har en rolig og hyggelig atmosfÊre, og hendes kolleger er lige så imÞdekommende.

Min hud fÞles markant bedre efter mine besÞg, og jeg har fået gode, brugbare råd med hjem, som virkelig har gjort en forskel. Man kan mÊrke, at Ditte brÊnder for sit arbejde og går op i at skrÊddersy behandlingen efter ens behov.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger – jeg kommer helt sikkert igen!

2025幎11月24日

KÊre Klaus

Tusind tak. Jeg videregiver dine ord til klinikken og Ditte :-)

Susanne Melchiorsen Clinic

I am giving a high rating mainly for the lovely 2 ladies :)

I am giving a high rating mainly because of Angelina(she is my consultant), i am quite content with her being super competent, fast and able to answer all my questions-very well job!! Plus she is really sweet and lively. Also the other lady(I guess her name was Yasmine), who have always been exceptionally warm and professional. Even though I am not her client, whenever I walk in clinic and she is at the counter, she immediately informs me that Angelina is in a session, tells me approximately when she will be done, and even offers me tea while I wait- despite she looks always so busy. These small gestures make a dramatic difference and show true professionalism and kindness. Special thanks for that.
However, I had a consistently negative experience with one of the staff members who has curly-blond hair+blue eyes. I tried to interact with her multiple times, but she made absolutely no effort to acknowledge me. I am not sure if it was intentional or not, but being ignored repeatedly felt quite unprofessional and honestly uncomfortable. Even if I am not her client, a basic level of politeness toward anyone who walks into the clinic should be expected.
Overall, I am happy with the service thanks to Angelina and the other lady called Yasmine. How clean the clinic is, the treatment options and also the products. Nevertheless I hope the clinic takes this feedback seriously, as the difference in attitude between staff members is significant.

2025幎11月7日

Dear Leyla
First i would like to thank you for your 5 star review. I have forwarded it to our clinic in Copenhagen.
You also describe a negative experience with one of our other staff. She was quite baffled about this, as she is normally very popular with our clients.
Unfortunately we can't look you up in our system, so we can't narrow it down to a specific date/dates thus we can't explain why or what could be the cause.
It would help us immensely if you could provide us with you contact info and date for your experience. I do believe there is a very good reason for the experience, but I need to know a little more, to be able to investigate this issue.
You can contact me directly from the contact form here:

Best regards

SPAMMER

Jeg er ekstrem trÊt af at de bliver ved og ved med at sende SPAM til mig. Pga. de 1 gang for flere år siden har fået mine oplysninger. Så respekterer de ikke at jeg ikke Þnsker at blive kontaktet og modtage reklame. Jeg har bedt dem om at stoppe og prÞvet at blokere dem. Men det hjÊlper ikke. De bliver ved med at sende reklame SMS'er til mig. Det er virkelig trÊttende og ikke lovligt.

2025幎11月7日

KÊre dig
Da du skriver anonymt, kan jeg desvÊrre ikke finde dine detaljer og ej heller afmelde dig vores kontaktliste.
I forbindelse med åbent hus, har vi udsendt en SMS til vores kunder. Vi har efterfÞlgende fået én henvendelse om at blive fjernet fra vores liste. Denne person er selvfÞlgelig fjernet omgående - det gÞr vi altid.
Hvis ikke den person er dig, så kan du blot skrive til bestil@houseofmelchiorsen.com, så skal vi nok få fjernet dig fra listen.

Altid super kompetent behandling

“Jeg har altid fÃ¥et en super professionel behandling hos Susanne Melchiorsen Skincare – alle har altid et smil pÃ¥ lÊben og der er en rar atmosfÊre i klinikken. De giver Êrlig og kompetent vejledning uden noget pres for at kÞbe produkter eller ydelser. NÃ¥r det er sagt, vil jeg dog fremhÊve, at deres Þkologiske produkter er virkelig gode og lever fuldt ud op til mine forventninger.”

2025幎9月23日

KÊre Dorthe
1000 tak for din skÞnne anmeldelse. Jeg videresender dem straks til klinikken.
Hav en pragtfuld dag.

Ditte

Jeg gÃ¥r hos Ditte, og hun er helt fantastisk. Utrolig kompetent og meget ÊrekÊr omkring sit arbejde. Hun virker meget loyal over for sin arbejdsplads, og jeg hÃ¥ber, klinikken er klar over, hvor god en reprÊsentant, hun er 😁 Hos Ditte er man bare i gode hÊnder, bogstavelig talt 😊

2025幎7月7日
自発的なレビュヌ

Altid smilende og top professionelt

Altid smilende og top professionelt personale og alle de behandlinger man for, bliver skrÊddersyet til den enkelte kunde, da vi alle jo er forskellige og ikke er ens, så alle for deres helt egen vej mod det perfekt resultat. Altid en fornÞjelse at komme på klinikkerne både i KÞbenhavn og NÊstved.
Tak for det 😊nyder det hver gang

2025幎6月21日

Hej Jimmy
Mange tak for de 5 stjerner - og du rammer hovedet på sÞmmet, når du skriver, at behandlingerne er skrÊddersyet til den enkelte, for ingen hud er ens!
Jeg sender fluks dine roser videre til både NÊstved og KÞbenhavn :-)

Rigtig god behandling

Jeg går til ansigtsbehandling hos Yasmeen i klinikken, og jeg kan mÊrke en stor forskel på min hud. Klinikken har en rolig og ren atmosfÊre, og man fÞler sig velkommen fra det Þjeblik man trÊder ind.
Yasmeen er virkelig dygtig og professionel. Hun lyttede til mine hudbekymringer og tilpassede behandlingen helt til mine behov.
Jeg kan varmt anbefale hende og klinikken til alle, der Þnsker god og effektiv behandling.

2025幎5月16日

KÊre Malak
Tusind tak for dine roser, som jeg har videregivet til Yasmeen - det er den bedste start på ugen!

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse. Naturlige produkter og effektive behandlinger og altid rart at komme.

2025幎5月13日

Hej GG
Tak for de 5 stjerner og de skÞnne ord :-)

Susanne Melchiorsen Clinic

Altid en fornÞjelse at besÞge sÞde

Altid en fornÞjelse at besÞge sÞde Ditte hos House of Melchiorsen i KÞbenhavn.
Virkelig effektive behandlinger og lÊkre produkter.
Og tydeligt et personale der brÊnder for det de laver.
De bedste anbefalinger herfra♥

2025幎5月5日

Hej Nina
1000 tak for din flotte anmeldelse. Det er en perfekt start på dagen for os og jeg sender straks dine skÞnne ord videre til DItte.

Susanne Melchiorsen Clinic

Super oplevelse med Victoria !

Super oplevelse med Victoria !
SkÞnne produkter
Kan varmt anbefales

2025幎4月26日

Hej Rasmus
Mange tak for de 5 stjerner og varme ord.
Jeg sender dem videre til Victoria med det samme.

Anmeldelse af Melchiorsen

Anmeldelse af Melchiorsen
⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har haft fornÞjelsen af at komme i forlÞb hos Melchiorsen og behandlet af Yasmeen og jeg kan ikke anbefale hende nok! Jeg lider af vitiligo og efter at have prÞvet mange forskellige behandlinger uden held, var jeg spÊndt og nervÞs for at starte hos Melchiorsen.
Yasmeen viste sig at vÊre både utrolig kompetent og meget venlig. Hun tog sig tid til at lytte til mine bekymringer og gav mig en grundig forklaring på de behandlinger og hudprodukter, der kunne hjÊlpe mig. Hendes faglige viden og erfaring gjorde mig tryg og jeg fÞlte mig i gode hÊnder hele vejen igennem.
Ikke blot er Yasmeen dygtig, hun er også meget serviceminded. Hun gjorde altid sit bedste for at sikre, at jeg havde det godt under behandlingerne og hun var altid klar til at besvare mine spÞrgsmål. Efter at have vÊret i forlÞb hos hende, kan jeg se en tydelig forbedring i min hud.
Jeg er meget taknemmelig for den hjÊlp, jeg har fået og jeg kan varmt anbefale Melchiorsen til alle, der Þnsker at forbedre deres hud og få professionel hjÊlp. Tak til Melchiorsen og et specielt tak til Yasmeen, for din fantastiske stÞtte og hjÊlp!
Vh. Afaf

2024幎12月21日

KÊre Afaf
Tusind tak for de flotte ord, som jeg fluks videregiver til Yasmeen.
Rigtig god dag.

En skÞn oplevelse

Jeg har modtaget mange skÞnhedsbehandlinger. Men den bedste jeg har fået i Danmark fik jeg i går hos House of Melchiorsen, KÞbenhavn.
Kompetent forklaring om de naturlige produkter og deres virkning og en skÞn afslappende massage. Jeg har kÞbt en del af Melchiorsens produkter, og tror jeg har fundet den helt rigtige vej for min hud.

2024幎9月17日

KÊre Iselin
Tusind tak for de flotte ord.
Jeg har givet dem videre til din behandler, Yasmeen.
Jeg Þnsker dig en fantastisk dag :-)

Altid god service!

Altid god service!

Jeg har nu flere gange vÊret her og fÃ¥ lavet behandlinger alle gange af Laura🫶🏻

Der er super god service hver gang man kommer, man bliver fÞrt i gennem den proces der er sÃ¥ man hele tiden er med pÃ¥ hvad der sker! Jeg er super tilfreds med de resultater jeg har fÃ¥et ud af behandlingerne, men ogsÃ¥ deres produkter🀍🀍

2024幎4月22日

Hej Filippa

Tusind tak for de dejlige ord. Jeg giver dem straks videre til Laura :-)
Hav en skÞn dag.

Hold jer vÊk!

OpfÞlgning til tidligere anmeldelse.
De ringede mig op da jeg havde lavet min anmeldelse sidst, men forstod ikke hvad jeg mente med at de presser deres kunder og giver dårlig kundeservice, så ingen beklagelse fra deres side.
Derefter aflyser jeg min nÊste tid, jeg havde fået lavet ved fÞrste besÞg, så bliver jeg ringet op endnu en gang, om vi ikke skal finde en ny tid, hvor jeg siger at det Þnsker jeg ikke, pga deres service og opfÞrsel sidst, det er de stadig ikke forstående overfor. De lytter ikke til deres kunder, det handler kun om at sÊlge og det er kun deres produkter der er gode nok i fÞlge dem. Har aldrig prÞvet en vÊrre kosmetolog end dem.

2024幎4月2日

Hej Line

Jeg har lÊst begge dine anmeldelser og vil derfor svare på de problemstillinger du har opstillet.
Dette svar fremgår under begge dine anmeldelser, da dine anmeldelser jo er et udtryk for din oplevelse af den ene behandling du har fået.

Jeg vil gerne beklage, at musikken ikke virkede.
Det skal ikke lyde som en banalitet, for tiden kan fÞles vÊldig lang, når man ligger med maske på, hvis ikke der er musik til.
Af denne årsag, vil vi gerne tilbyde dig en tilsvarende behandling gratis.

Du beskriver også nogle andre problematikker, som jeg vil komme ind på herunder.
På dagen for din behandling gennemgår vi de to behandlinger der kan vÊre relevante for dig. Det ene var en wellness behandling, som ikke krÊvede hjemmepleje.
Den anden behandling var en dybdegående behandling, som krÊvede hjemmepleje. Det var denne behandling du valgte, efter samtale med kosmetologen.
Vores behandlinger og produkter er fra egen serie, med henblik på en komplet behandling af de udfordringer huden måtte have.
Når man f.eks. får en Release Peeling, som arbejder på både overfladen og i dybden, så skal man gendanne hudens syrekappe med de rigtige produkter. Derudover er det også vigtigt at tilfÞre huden nÊringsstoffer, da huden efterfÞlgende kan optage ekstra nÊringsstoffer, hvilket er afgÞrende for resultatet.
Ønsker klienten ikke hjemmeplejen til Release Peeling, anbefaler vi en anden behandling, som stadig giver resultat, men ikke lige så stort.
En dybdegående behandling krÊver altså hjemmepleje, da man ellers får et mindre godt resultat.
Vi går ikke på kompromis med vores faglighed, så derfor gÞr vi også meget ud af at informere om vigtigheden af hjemmeplejen, ligesom vi også informerede dig om dette fÞr og efter behandlingen.
Dette gÞres ikke for at presse et salg igennem, men for at give et godt resultat, der matcher vores faglighed.

Du beskriver også, at vi ikke tilbÞd dig et varmetÊppe.
Vi tilbyder ikke elektriske varmetÊpper og det er ikke en problematik, vi har hÞrt om fÞr.
Du fik et tÊppe på, ligesom vi spurgte ind til, om du lå godt og om temperaturen var fin.
Hvis du Þnsker det, kan du sagtens få et ekstra tÊppe nÊste gang. Vi skal dog have det at vide, for at kunne hjÊlpe.

Det er korrekt, at din behandling indeholder dybderens og retning af bryn.
Huden var dog ikke klar til dybderens, da urenhederne lå for dybt og dine bryn fremstod i Þvrigt rigtig flotte, hvilket også kan ses af dine fÞr-billeder.
Kosmetologen kunne godt have forklaret dette bedre og det er selvfÞlgelig Êrgerligt, at det efterlader dig med en frustration.

Den peeling du fik, er en professionel, basisk peeling, som både renser og peeler. Derfor må man ikke rense huden, inden man får Release Peeling.
Hvis man er i tvivl om noget i forbindelse med et besÞg hos os, så skal man endelig sige til. Det er ikke anderledes end hvis man går til tandlÊgen eller mekanikeren. Vi elsker spÞrgsmål, for hudpleje er vores passion.

Efter endt behandling, havde du en fin samtale med kosmetologen, hvor du også bookede en ny tid.
EfterfÞlgende gav du os en 3-stjernet anmeldelse.
Kosmetologen ringede dig op for at svare på de spÞrgsmål du gav udtryk for i anmeldelsen.
Det var en god og positiv samtale i havde.
Senere aflyser du din tid og laver en 1-stjernet anmeldelse om det samme forlÞb, samtidig med at du retter den fÞrste anmeldelse til 1 stjerne.
Vi har ikke kontaktet dig for at presse dig, men fordi vi lytter til vores klienter.

Jeg håber selvfÞlgelig, at du vil tage imod tilbuddet om en gratis behandling, magen til den du fik fÞrste gang. Vi vil meget gerne have vendt dit indtryk af os, for vi er ikke vant til, at folk synes dårligt om os og det er bestemt heller ikke det vi Þnsker.
Tag endelig fat i os, hvis du Þnsker at gÞre brug af tilbuddet, eller hvis du har behov for at få uddybet nogle af de svar, vi har givet her.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。