䌁業情報

4. 皎務顧問
  5. 租皎コンサルタント
  6. 確定申告曞類䜜成

圓該䌁業による蚘述

De Groene Boekhouder is geen standaard administratiekantoor. Wij zijn er voor ondernemers die méér willen dan alleen een kloppende boekhouding en een aangifte op tijd. Wij helpen je vooruit. Met een team van ongeveer 20 betrokken collega’s verzorgen we de volledige administratie en belastingaangiftes voor ondernemers: van boekhouding en btw-aangiftes tot jaarrekeningen, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Maar waar we ons écht in onderscheiden, is onze proactieve aanpak. Elke maand kijken we niet alleen achteruit, maar juist ook vooruit. Met onze servicemail ontvang je geen droge cijfers, maar concrete aandachtspunten, maandcijfers en signalen die voor jou relevant zijn. Zie het als een financieel dashboard mét toelichting, zodat je begrijpt wat er speelt en waar je kunt bijsturen. Daarnaast plannen we met iedere klant periodiek een Business Review. Geen verplicht nummer, maar een inhoudelijk gesprek waarin we samen de cijfers doornemen, voorlopige belastingposities checken en meedenken over keuzes die impact hebben op jouw onderneming. Van investeringen tot rechtsvorm, van groei tot rust creëren. Duurzaamheid zit bij ons niet alleen in de naam, maar ook in hoe we werken: lange termijnrelaties, eerlijke communicatie en processen die kloppen. We geloven dat een goede administratie rust geeft, en dat rust ruimte maakt voor betere beslissingen. Kortom, De Groene Boekhouder is jouw financiële sparringpartner. Betrokken, scherp en altijd een stap vooruit.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Volledige ontzorging

Volledige ontzorging op administratie. Zodat alle energie gaat naar mijn bedrijf! Makkelijk systeem en groene boekhouder werkt persoonlijk, hartstikke top

2026幎3月12日

De Groene Boekhouder からの回答

Bedankt voor de fijne review Anne!

5぀星のうち5の評䟡

DGB voor als u echt een goede boekhouder zoekt

DGB heeft alle fouten van mijn laatste boekhouder zeer snel herstel daarnaast werk DGB met snelstart wat na mijn mening veel beter werkt dan e-boekhouden je krijgt altijd een goede uitleg m.b.t je vragen ook de reacties zijn zeer snel vanuit DGB wat betreft de klantvriendelijkheid dat is hier echt aanwezig ik kan DGB echt aanraden voor iedereen die nog op zoek is naar een goede boekhouder DGB is dan ook echt een aanrader

2026幎3月11日

De Groene Boekhouder からの回答

Bedankt voor de reactie en uitleg Annemarie!

Geweldige samenwerking

Ik ben al ruim 10 jaar klant bij de groene boekhouder en ben bij elke uitdaging die ik als ondernemer aanging goed begeleid bij mijn administratie en juridische verplichtingen, zo kan ik lekker door bouwen aan mijn bedrijf en weet ik dat alles goed geregeld is!

2025幎11月4日

De Groene Boekhouder からの回答

Bedankt voor de review Martijn!

Fijn en behulpzaam contact

Fijn en behulpzaam contact met de medewerkers bij De Groene boekhouder en de boekhouding is binnen het geboden frame gebruiksvriendelijk en efficient.
Daarnaast vind ik het groene karakter ook zeker een pré.

2026幎3月4日

De Groene Boekhouder からの回答

Bedankt voor de fijne review Wouter!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。