De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.  レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Al meerdere keren zaken gedaan met deze firma. De prijzen zijn marktconform. Aflevering gaat altijd in goed overleg. Op de dag van levering wordt door de chauffeur gebeld voor de exacte tijd van afle... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Zondag Jaso pellets besteld. Maandag telefoontje van de Groene kolenboer over de aflevering, vandaag woensdag zijn de pellets al geleverd. Kijk daar hou ik van, super snel gedaan , bedankt daarvoor... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 薪提䟛業者
  2. 䌐採請負業者
  3. 材朚店
  4. 朚材提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Energiecoöperatie De Groene Kolenboer verkoopt houtpellets, houtbriketten, haardhout en houtsnippers. Wij bieden uitsluitend A-kwaliteit producten aan. Service en milieuvriendelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 37ä»¶

レビュヌを曞く

Kortgeleden een bestelling gedaan

Kortgeleden een bestelling gedaan die is netjes afgeleverd. Geen kapotte zakken dit keer . De aflevering is altijd door een ander bedrijf dan de leverancier een chauffeur die nog niet veel ervaring had maar het toch netjes heeft weggezet in de garage. compliment.

2026幎6月21日
5぀星のうち4の評䟡

Mijn vaste leverancier van pellets

Via email kreeg ik een herinnering dat het weer tijd was om pellets te bestellen. Bestellen via de website is simpel en snel. De bezorging is ook snel. Helaas kreeg ik geen track & trace code van de transporteur waardoor de chauffeur onaangekondigd aan de deur stond. Via de video deurbel de chauffeur geinstrueerd. Een T&T met bezorgdatum was wel handig geweest. Voor de rest uitstekend. Volgend jaar weer bestellen bij de groene kolenboer.

2026幎6月4日
5぀星のうち2の評䟡

Levering prima, pellets waardeloos

De levering door de kolenboer was prima in orde. Alles werd netjes op tijd bezorgd en de communicatie verliep ook goed en duidelijk, daar ben ik zeker tevreden over.

Helaas ben ik totaal niet te spreken over de Badger pellets. Sinds ik deze gebruik, gaat mijn kachel regelmatig in storing, terwijl ik hier voorheen nooit last van had. Dat maakt het gebruik erg frustrerend en onbetrouwbaar.

Kortom: service en levering zijn top, maar de kwaliteit van deze pellets laat echt te wensen over. Ik zou deze pellets dan ook niet opnieuw aanschaffen.

2026幎3月24日
5぀星のうち5の評䟡

Perfect oven gedroogd eiken met een

Perfect oven gedroogd eiken met een goede variatie aan blokken. Geen rook of overlast voor de buren, dus die zijn ook blij. Ook de communicatie en het transport zijn uitstekend verlopen. Richting de winter nog 1,8 kuub bestellen en we zijn weer klaar voor de winter.

2026幎3月10日
5぀星のうち3の評䟡

Onlangs pellets besteld van Ten Damme

Onlangs pellets besteld van Ten Damme na exact 15 dagen geleverd tot zo ver alles prima maar bij het uitpakken van de palet viel het mij op dat de zakken er veel anders uitzien als de orginele zakken.Geen vermelding van goedkeuringen geen gevens van de waarde.s van de pellets het lijkt mij niet oke.Kunnen net zo goed namaak zijn ?

2026幎3月7日
De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.  ロゎ

De Groene Kolenboer Coöperatie U.A. からの回答

Allereerst onze excuses voor de ontstane situatie. Deze zakken houtpellets hadden eigenlijk niet verkocht mogen worden. Ze waren in het magazijn apart gezet om thuis in de eigen kachel op te stoken. Helaas is dit in de hal verkeerd gegaan waardoor ze toch zijn meegeleverd.

De kwaliteit van deze houtpellets is overigens gewoon goed en gelijkwaardig aan de reguliere pellets, alleen de zakken wijken af van wat normaal geleverd wordt.

Heel netjes

Ondanks dat de levering even duurde (logisch in deze tijd), is deze ontzettend netjes en keurig bezorgd door een hele vriendelijke chauffeur. Klasse en tot de volgende order!

2026幎1月6日
5぀星のうち5の評䟡

Bestellen ging makkelijk..dag van te

Bestellen ging makkelijk..dag van te voren werd ik gebeld of de levering de volgende dag goed was..vooraf de levering werd ik opnieuw gebeld voor de tijd van levering .gewoon netjes geregeld daar 👍

2025幎10月28日
De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.  ロゎ

De Groene Kolenboer Coöperatie U.A. からの回答

Dat is fijn om te horen! Dank voor het in ons gestelde vertrouwen. We zullen ook de transporteur de complimenten doorgeven.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。