De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.  レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Kortgeleden een bestelling gedaan die is netjes afgeleverd. Geen kapotte zakken dit keer . De aflevering is altijd door een ander bedrijf dan de leverancier een chauffeur die nog niet veel ervaring ha... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Via email kreeg ik een herinnering dat het weer tijd was om pellets te bestellen. Bestellen via de website is simpel en snel. De bezorging is ook snel. Helaas kreeg ik geen track & trace code van de t... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Al meerdere keren zaken gedaan met deze firma. De prijzen zijn marktconform. Aflevering gaat altijd in goed overleg. Op de dag van levering wordt door de chauffeur gebeld voor de exacte tijd van afle... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Zondag Jaso pellets besteld. Maandag telefoontje van de Groene kolenboer over de aflevering, vandaag woensdag zijn de pellets al geleverd. Kijk daar hou ik van, super snel gedaan , bedankt daarvoor... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 薪提供業者
  2. 伐採請負業者
  3. 材木店
  4. 木材提供業者

当該企業による記述

Energiecoöperatie De Groene Kolenboer verkoopt houtpellets, houtbriketten, haardhout en houtsnippers. Wij bieden uitsluitend A-kwaliteit producten aan. Service en milieuvriendelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 29

レビューを書く

Prima pellets

Prima pellets, snelle levering. Goed contact!

2025年10月27日

De Groene Kolenboer Coöperatie U.A. からの回答

Zoals we het bij iedere klant proberen te doen. Dank voor deze mooie review!

5つ星のうち5の評価

Bestelling ging heel gemakkelijk en…

Bestelling ging heel gemakkelijk en levering lekker snel. Product was ook van goede kwaliteit. Voor een goede prijs.
We zijn heel goed te Vreden.

2025年9月21日

De Groene Kolenboer Coöperatie U.A. からの回答

Een tevreden klant is ons veel waard. Dank voor het vertrouwen!

5つ星のうち4の評価

Ook bij een foutje wordt deze netjes hersteld

Plezierig contact en levering door transporteur netjes aangemeld en nagekomen. Ook over een kleine omissie in de levering en de opmerking die ik daarover heb ingediend, is netjes gecommuniceerd en is dit naar tevredenheid opgelost.

2025年8月20日

De Groene Kolenboer Coöperatie U.A. からの回答

Dank voor uw positieve review! We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.

Vlot geleverd.

Vlot geleverd.
Wel had ik graag een dag voor de levering een mailtje ontvangen.

2025年8月29日

De Groene Kolenboer Coöperatie U.A. からの回答

Dank u wel voor uw review. We gaan kijken hoe we het de volgende keer nog beter kunnen doen.

Op tijd bezorgd

Op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger en de pellets branden prima

2025年8月9日

De Groene Kolenboer Coöperatie U.A. からの回答

Dank voor deze positieve feedback. We hopen u ook de volgende keer weer van pellets te mogen voorzien.

Goede communicatie

De chauffeur moest aardig wat moeite doen om hier in de steeg te komen, maar dat deed hij prima met een pompwagen.
De communicatie ging ook erg vlot.
Ook over de pellets, Pelfin wit, ben ik zeer tevreden.

2025年7月25日

De Groene Kolenboer Coöperatie U.A. からの回答

Wat een mooie review. Dank! We zullen de complimenten ook doorgeven aan de chauffeur.

Goede prijs inclusief transport

Goede prijs inclusief transport, volgende bestelling weer bij hun.

2025年7月31日

De Groene Kolenboer Coöperatie U.A. からの回答

Dat is fijn om te horen! Dank voor het vertrouwen. Tot de volgende keer dan maar weer.

5つ星のうち5の評価

Snelle levering. Goede prijs /kwaliteits verhouding. Fijne ervaring.

2025年7月5日

De Groene Kolenboer Coöperatie U.A. からの回答

Wat een mooie review. Dank daarvoor. We hopen ook komend seizoen u weer van pellets te mogen voorzien. Houd onze website www.groenekolenboer.nl in de gaten voor aanbiedingen of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

5つ星のうち5の評価

Prima bedrijf met concurerende producten.

Directe- en heldere communicatie. Goed verzorgde levering. Aantrekkelijke prijs! Persoonlijke interactie met een betrokken medewerker n.a.v. een gestelde vraag.

2025年6月9日

Keurig en prima service op tijd geleverd

Keurig en prima service op tijd geleverd

2025年4月12日

5つ星のうち4の評価

De pallets met pellets zijn netjes met…

De pallets met pellets zijn netjes met een steekkar naar ons huis gebracht en op juiste plaats neergezet.
De afleverafspraak is helemaal netjes nagekomen.

2025年4月8日

De Groene Kolenboer Coöperatie U.A. からの回答

Dank u wel voor deze mooie review. We hopen ook komend seizoen u weer van pellets te mogen voorzien. Houd onze website www.groenekolenboer.nl in de gaten voor aanbiedingen of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Wij wonen op een schip

Wij wonen op een schip, dus heel erg toegankelijk voor een vrachtwagen, maar alles goed geregeld 👍

2025年4月8日

De Groene Kolenboer Coöperatie U.A. からの回答

Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen! Dank voor de mooie review. Tot de volgende keer maar weer.

5つ星のうち4の評価

Jammer dat de bezorger met een…

Jammer dat de bezorger met een pompwagen de pallet aanleverde. Het laatste stuk moest door grint en dat gaat niet. Dat werd dus een uur met een steekwagentje op en neer. Het zal toch vaker voorkomen dat je door grint moet? Kom dan met een kooi- aap o.i.d. met grote wielen. Verder prima product en snelle levering.

2025年3月21日

De Groene Kolenboer Coöperatie U.A. からの回答

Dank voor uw nuttige en mooie review. Uw opmerking over de kooi-aap nemen wij ons ter harte. De extra kosten voor een kooi-aap zijn dusdanig hoog, dat wij besloten hebben hier geen gebruik van te maken. Er werd in het verleden ook al erg weinig gebruik van gemaakt. Wel dus dank voor uw opmerking. We hebben dit geprobeerd nu ook duidelijker te vermelden bij het bestelformulier.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。