レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig god kommunikation bÃ¥de fÞr og under rejsen. God vejledning i planlÊgningen sÃ¥ vi fik sammensat lige den rejse vi Þnskede. 5 ud af 6 aftener kunne vi se nordlys i Kiruna/Abisko og vi kan helt... もっず芋る

Vi havde en virkelig god tur til Napoli. At forlÞb planmÊssigt, bortset fra en enkelt forsinkelse. Det var ikke sÃ¥ alvorligt, men vi var alligevel glade for GrÞnRejs' effektive "krisehÃ¥ndtering".... もっず芋る

En af de mest fantastiske oplevelser jeg har haft😍 Det er bestemt ikke sidste gang jeg rejser ned gennem Tyskland til Interlaken i Schweiz med tog, i samarbejde med GrÞnRejs. Rejsen derhen fu... もっず芋る

Vi var afsted pÃ¥ togtur til Kiruna og havde ogsÃ¥ via GrÞn Rejs booket ophold i Kiruna samt 3 udflugter. Bortset fra forsinkelse pÃ¥ toget pÃ¥ hjemturen spillede alt. Det bookede ophold (pÃ¥ Camp Ripan) v... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

GrÞnRejs er et dansk rejsebureau som arrangerer togrejser og sammensatte pakker med interrail, på Europas flotteste strÊkninger og smukkeste destinationer. Vi sÊtter fokus på bÊredygtighed og hjÊlper vores kunder med at sÊtte et så lille klimaaftryk som muligt når de skal på ferie. Vi vil vise danskerne hvor store oplevelser man kan få med togrejser og hvor meget mere det kan give i forhold til flyrejser.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

269件のレビュヌ

God tur til Napoli

Vi havde en virkelig god tur til Napoli.
At forlÞb planmÊssigt, bortset fra en enkelt forsinkelse. Det var ikke så alvorligt, men vi var alligevel glade for GrÞnRejs' effektive "krisehåndtering".

Velvalgte hoteller.

2026幎3月28日

God vejledning og kommunikation

Rigtig god kommunikation både fÞr og under rejsen. God vejledning i planlÊgningen så vi fik sammensat lige den rejse vi Þnskede. 5 ud af 6 aftener kunne vi se nordlys i Kiruna/Abisko og vi kan helt klar anbefale at booke de guidede ture på jagt efter nordlyset. Absolut hÞjdepunkt var middag og vandring på toppen af bjerget i Abisko ⭐⭐⭐⭐⭐
GrÞnrejs gjorde det nemt og overskueligt at finde den togrejse der passede perfekt til os, og at kunne sammensÊtte med guidede ture på forhånd var virkelig et plus.
Hotellerne var super fine og der hvor gåafstanden fra togstationen til hotellet var lang, var der sÞrget for transfer. Alt i alt en perfekt sammensat rejse, hvor alt fungerede :)

2026幎3月7日
自発的なレビュヌ

En af de mest fantastiske oplevelser

En af de mest fantastiske oplevelser jeg har haft😍
Rejsen derhen fungerede så fint. Rejsen hjem var mere bÞvlet nok pga påsken(mange rejsende) og pga. sporarbejde.

I forhold til hjemturen og sporarbejde. Det var presset med at finde togbussen ved Hamburg hbf. Det var ikke godt skiltet og det lå ca 12 minutters gang vÊk fra hbf. Så en evt. rute/guide til hvor man skal finde bussen kunne vÊre en stor hjÊlp.

Tak til Rasmus fra GrÞnRejs for at hjÊlpe med rejsen og skabe tryghed til at turde rejse alene 🀗

Venlig hilsen Sandra

2026幎3月31日
自発的なレビュヌ

Det var en rigtig god oplevelse at rejse med GrÞnRejs i ryggen.

Det var en rigtig god oplevelse at samarbejde med GrÞnRejs om vores tur til Torino med forskellige stop undervejs. Meget lydhÞre og gode til at komme med konstruktive forslag til oplevelser og lÞsninger på praktiske problemer.
Kan absolut anbefale GrÞnRejs som samarbejdspartner.

2026幎3月8日

Perfekt planlÊgning tur/retur til Paris

Perfekt planlÊgning tur/retur til Paris
Vi har haft en perfekt tur til Paris med 3 hele dage i byen og 2 dage i toget. Alt klappede og vi var specielt taknemmelige over at der var tilpas meget luft imellem skiftene, så vi nåede alle tog - trods forsinkelser. Meget behageligt at kunne vågne op om morgnen tidligt og kunne koncentrere sig om ferien.
Vi blev specielt begejstret for det meget udbredte net af udlejningscykler der er og det var en fornÞjelse at komme rundt i byen på cykel. Der var et stort net af cykelstier og tydelige angivelser på de fleste veje også på de ensrettede veje - det var en stÞrre fornÞjelse her end at cykle i KÞbenhavn. Folk var hensynsfulde - både bilister og de Þvrige cyklister!!!
NÊste forår går turen til Rom og den for GrÞnRejs også lov til at arrangere.

2026幎3月6日
自発的なレビュヌ

Vi havde en aldeles fremragende tur.

Vi havde en aldeles fremragende tur.

Togturen med nattog blev godt nok afbrudt tidligt om morgenen på vej derop pga. akut sporarbejde, som I havde varslet inden afgang. Det havde vi desvÊrre ikke fået set i mailen, men det endte heldigvis ikke med at ÞdelÊgge noget for os.

Hotellet var virkelig godt: rent, pÊnt og lÊkkert - og dejligt varmt. Det var også skÞnt med vores egen hytte med kÞkken, så vi kunne lave mad selv. Vi nåede alt det, vi havde håbet på: hundeslÊdetur gennem skoven om dagen (så sneharer, rensdyr og ryper), snescootertur, isfiskeri, masser af kÊlkning og spa på hotellet. Ishotellet var meget federe, end jeg havde regnet med; mere museum end hotel.

HÞjdepunktet var en aftentur pÃ¥ hundeslÊde: hele himlen var selvlysende grÞn af nordlys, mens vi kÞrte pÃ¥ en flod i 20 graders frost med dis omkring os. Min kÊreste snakker stadig dagligt om det. Ungerne snakker meget om hotellets morgenmads buffet😅

På alle ture kunne man låne specialtÞj (hÞj kvalitet, rent og varmt), hvilket gjorde en kÊmpe forskel. Alt i alt var det en virkelig god tur.

Togturen var ogsÃ¥ hyggelig. Vi hÞrte lydbÞger, spillede en masse spil, havde tegnekonkurrence og sÃ¥ Call of the Wild (med slÊdehunde) pÃ¥ vej derop – ungerne var ret begejstrede. 24 timer i tog var faktisk slet ikke sÃ¥ langt, som jeg havde frygtet.

På vej derop hÞrte vi også en podcast om Kirunas (og GrÞnlands) historie, minerne, datacentre i Arktis og rumaktiviteterne deroppe. Det var måske det eneste, vi ikke nåede, som vi gerne ville: rumcenteret. Det tager vi en anden gang. Det kan I overveje at arrangere en tur ud til.

Hele familien var virkelig begejstrede.

2026幎2月1日
自発的なレビュヌ

Så gode informationer, der er nÊsten for mange sider, - men man kan jo sorterer,hvis man er lidt rejsevandt.-

LÊst om GrÞn Rejse, og tog rejser, arrangeret.
- har for det meste rejst m fly, men tÊnkte, nu skulle vi prÞve AT FÅ SJÆLEN MED. - ikke BARE flyve til en stor by.
Vi valgte Abisko, for at opl. NORDLYS, ( at der ikke var så meget, kan GR ikke gÞre for) - men togturen med SJ var så perfekt, god information, hvis der var spÞrgsmål, og ellers fred og ro i toget, ognyde HELE SVERIGE. Det er jo en lang tur. Ca. 2000 km ( een vej) - også en overnatning i toget, - perfekt.
Opholdet i STF I Abisko, var bare godt, rent, venligt, vÊrelserne fine, kikke luksus, men alt var godt. Og fred og ro. ( ikke TV og radio) - maden i restauranten fin og enkelt, og rigeligt. Også her god betjening.
Aftenturen med lift op til NATRESTAURANTEN, var en surprise oplevelse. FÊrdig ( betalt) 4 retters menu, serveret, på den mest primitive, delikate, og charmerende måde.
Ros til dem.
Tak for en fin fin oplevelse. Fra Bent og PER

2026幎3月3日

Helt fantastisk rejse til Kiruna

Helt fantastisk rejse til Kiruna i Lapland med GrÞnrejse, som tilpassede rejsen efter vores Þnsker. Derudover svarede de på alle vores spÞrgsmål både fÞr og efter vi havde bestilt rejsen samt skrev til os efterfÞlgende om turen havde vÊret god.
Togrejsen fungerede fint og hytten/hotellet var godt og turene vi havde tilkÞbt var også virkelig gode.
Vi giver GrÞnrejse vores bedste anbefalinger og kunne helt sikkert godt finde på, at rejse med dem igen

2026幎2月21日
自発的なレビュヌ

Vores tur med GrÞn Rejs til Kiruna spillede bare.

Vi var afsted på togtur til Kiruna og havde også via GrÞn Rejs booket ophold i Kiruna samt 3 udflugter. Bortset fra forsinkelse på toget på hjemturen spillede alt. Det bookede ophold (på Camp Ripan) var virkelig godt. Vi blevet hentet til udflugterne til tiden og udflugterne/guiderne var rigtige gode. På alle udflugter (slÊdehundetur, islandske heste og snescooter) fik vi ovenikÞbet udleveret ekstra varmt tÞj.

2026幎2月14日

Nordlys hver dag!

Vi havde den mest fantastiske rejse til Abisko! Vores togtur tog en uventet drejning med forsinkelser og aflysninger, men GrÞn Rejser og SJ tog sig godt af os så vi kom til Abisko og så Nordlys allerede den fÞrste aften. Hver aften på vores tur var der Nordlys. Det var vidunderligt og en stor drÞm gik i opfyldelse for os alle.
Hjemmeturen var igen plaget af aflysninger og Êndringer, men igen tog GrÞn Rejser sig kÊrligt af os så vi kom sikkert hjem til KÞbenhavn.
Vi har allerede anbefalet GrÞn Rejser til andre og vil helt sikkert benytte os af dem igen!

2026幎1月6日

Vi rejste med tog til Åre BjÞrnen

Vi rejste med tog til Åre BjÞrnen (Sverige) for at holde vores skiferie 2026.
Vi valgte uden tÞven GrÞnRejs til at arrangere rejsen. Vores tillid til GrÞnRejs bygger pÃ¥ vores erfaringer fra rejserne til Kiruna og Åre de forrige Ã¥r.
GrÞnRejs har også denne gang ydede service af hÞj kvalitet, som var kendetegnet med:
- imÞdekommenhed;
- kompetent rådgivning;
- kendskab til forholdene i togtransport samt på destinationen (muligheder, opmÊrksomhedspunkter mm.);
- fleksibilitet og individuel tilgang til vores Þnsker;
- respektfuld og pålidelig kommunikation;
- mfl.
Vi takker hermed GrÞnRejs, herunder – vores dygtige konsulent Marie – for en vellykkedes togrejse- og skiferieoplevelse.
Katrine og Vasil

2026幎2月15日

Dejlige oplevelser i Luleå

Vi har haft en dejlig rejse til Luleå. Der opstod et par fejl i bestillingsfasen, men de blev meget hurtigt rettet, og selve rejsen, både togturen og opholdet i Luleå, gik helt problemfrit. Luleå er et dejligt sted at besÞge om vinteren, og vi havde fantastiske oplevelser som hundeslÊdetur, rensdyrfodring og aftentur på snescooter ( desvÊrre ingen nordlys ) men rigtig sjovt alligevel. En anden god oplevelse var det at gå tur på havisen ud for byen. Vi kan varmt anbefale GrÞnRejs og rejser gerne med dem igen. Helle, JÞrgen, Lene og JÞrgen, Ringsted.

2026幎1月16日
自発的なレビュヌ

Super service og hurtig hjÊlp

Vi valgte GrÞnRejs, da vi skulle til Åre og for fÞrste gang rejse pÃ¥ skiferie med tog og det har vÊret en rigtig god oplevelse hele vejen igennem.

Inden afrejse havde jeg mange spÞrgsmÃ¥l og skrev flere gange om forskellige valgmuligheder. Hver eneste gang fik jeg hurtigt svar – altid imÞdekommende, grundige og til stor hjÊlp. Informationsniveauet var virkelig hÞjt, og det gav en stor tryghed i planlÊgningen.

På hjemrejsen oplevede vi desvÊrre forsinkelser på toget, men også her var GrÞnRejs helt i front. Kompensationen blev håndteret hurtigt og uden bÞvl, hvilket betÞd meget efter en lang rejse.

Alt i alt en meget professionel, personlig og tryg oplevelse.
Kun gode anbefalinger herfra.

2026幎1月17日

Togrejse til Abisko

Vi skulle på vores fÞrste togrejse til Abisko i Nordsverige, hvor vi havde GrÞnRejs som arrangÞr. Vi har vÊret meget tilfredse med deres hjÊlp, alt var arrangeret godt, og de samarbejdede med gode lokale partnere. Da der opstod problemer med vores togforbindelse, var de hurtige til at ombytte til andet transport. Generelt stor anbefaling af GrÞnRejs, som vi har vÊret meget tilfredse med.

2026幎1月10日
自発的なレビュヌ

Alt i alt en god og spÊndende tur

Det var spÊndende at rejse med tog hele vejen til Kiruna, og vores bÞrn synes det var helt magisk. Selvom nattoget godt kunne trÊnge til lidt opfriskning så var det rart at ligge ned hele natten, det gjorde en stor forskel på hvor friske vi fÞlte os dagen efter. GrÞnRejs var gode til at planlÊgge turen for os, og da vi på turen hjem stÞdte på udfordringer i forhold til forsinkelser, så var de med hele vejen og sÞrgede for vi kom videre og hjem til samme tid.

2025幎12月28日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。