レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg rejste med pÃ¥ en fÊllerejse som forÊldre med en teenagedreng. Super godt koncept, nemt og godt planlagt, massere fede aktiviteter for alle parter og sÞde koordinatorer. Det skal helt klart gentage... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fin tur i bus til destination. Fremme kl 7 og klare til en hel skidag efter morgenmad. Dejligt hotel med fantastisk udsigt. Gode mÃ¥ltider. LÊkker suppe hver eftermiddag samt kaffe og kage. 2 rigtig go... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi hadde en fantastisk reise der de gode opplevelse kom pÃ¥ lÞpende bÃ¥nd. Vi ble tatt godt imot ved alle hotellene. Representant fra sykkelutleier hentet oss pÃ¥ fÞrste hotellet, noe som overgikk vÃ¥re f... もっず芋る

䌁業が回答したした

God planlagt rute, sÃ¥ledes man kunne vÊlge alternativ rejse F.eks. tog hvis ruten var for lang. Gode hotelvÊrelser (3-4*), dog flere baggÃ¥rdsvendte end med udsigt. Gode cykelstier, men lidt for meg... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Ruby Rejser er et rejsebureau med over 50 års erfaring, og vi lever for at tilbyde rejser til de aktive og nysgerrige. I mere end fem årtier har vi fra vores base i Aarhus sendt glade gÊster på eventyrlige rejser til alle verdenshjÞrner. Vores mange trofaste kunder bekrÊfter, at vi fortsat har en vigtig plads i rejsebranchen. Vi har rejser hele året: Lige fra vinterens skiferier med leg i sneen og fart på pisten til sommerens friske cykelture og vandreferier. Rejsepaletten er bred og i konstant udvikling, og selvom der er langt fra en nordlysrejse på Svalbard til en kulturel togrejse gennem Europa, er det aktive og autentiske en gennemgående ting for vores rejser.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

624件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 75に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

FÊllesrejse til Kvitfjell

Jeg rejste med på en fÊllerejse som forÊldre med en teenagedreng. Super godt koncept, nemt og godt planlagt, massere fede aktiviteter for alle parter og sÞde koordinatorer. Det skal helt klart gentages :)

2026幎3月27日

KÊre Angela

Mange tak for din anmeldelse - det vi glade for at hÞre!

Dejligt at I havde en god oplevelse med både aktiviteterne og vores koordinatorer. Vi håber at byde jer velkommen igen.

hundeslÊde i lapland

alt gik efter planen med diverse togskift og hotelet lå fint i gå afstand fra stationen guider til diverse ture var sÞde og hjÊlpsomme

2026幎3月10日

KÊre Inge

Mange tak for din anmeldelse!

Det glÊder os meget at hÞre, at du havde en god tur, hvor alt gik efter planen, hotellet lå fint og guiderne var sÞde og hjÊlpsomme.

Ruby Rejser

Fin tur i bus til destination

Fin tur i bus til destination. Fremme kl 7 og klare til en hel skidag efter morgenmad. Dejligt hotel med fantastisk udsigt. Gode måltider. LÊkker suppe hver eftermiddag samt kaffe og kage. 2 rigtig gode guider som planlagde daglige ture omkring de 20 km.

2026幎2月27日

KÊre Pierre

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glÊder os meget at hÞre, at du havde en god tur med både spÊndende udflugter, lÊkker mad og hyggelige pauser undervejs.

Vi er også rigtig glade for, at vores guider var med til at gÞre oplevelsen endnu bedre.

Virkelig god fÊllesrejse

Virkelig god fÊllesrejse, hvor gÊsterne hjÊlper hinanden til rette med stort og småt på turen.
Minder lidt om hÞjskole med sang ved aftensbordet.
Venabu er alle tiders for ikke rutinerede langrendslÞbere.

2026幎2月20日

Ruby Rejser からの回答

Mange tak for din anmeldelse.

Det glÊder os meget at hÞre, at du havde en god fÊllesrejse til Venabu, og at stemningen på turen mindede lidt om hÞjskole med hjÊlpsomhed og sang omkring bordet.

Venlig hilsen Ruby Rejser

og der var nordlys

Fantastisk nordlysrejse i Lapland med spÊndende udflugter i magelÞs natur

2026幎2月23日

KÊre Kunde

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glÊder os meget, at du fik en fantastisk nordlysrejse og spÊndende oplevelser i Laplands smukke natur.

Ruby Rejser

Stor tilfredshed med min tur til

Stor tilfredshed med min tur til Maderia. Alt fungerede og dejlig guide.

2026幎2月17日

KÊre John

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det betyder meget for os, at I havde en god oplevelse med jeres tur til Madeira.

Det glÊder os, at alt fungerede og i havde en dejlig guide.

Ruby Rejser

Har vÊret pÃ¥ minicruise formidlet af

Har vÊret på minicruise formidlet af Ruby Rejser.
Velplanlagt med passende ophold imellem skifte af transportmidler (tog, skib, bus/metro). Gode anvisninger til transportmuligheder, når vi var på egen hånd, og til oplevelser på de forskellige destinationer.
En tur hvor vi fik “value for money”.

2026幎2月9日

Ruby Rejser からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det betyder meget for os, at I havde en god oplevelse med jeres minicruise.

Det glÊder os, at planlÊgningen, transportforbindelserne og vores anvisninger undervejs fungerede – og at I oplevede turen som “value for money”.

Ruby Rejser

Netop kommet hjem fra en fÊllesrejse

Netop kommet hjem fra en fÊllesrejse til Norge! Det var en fantastisk god tur - fÊllesskabet, naturen og guiderne gjorde turen til en tur jeg skal på igen.

2026幎2月6日

KÊre StÊrk&Sund

Tusind tak for din skÞnne besked – hvor bliver vi glade for at hÞre, at I har haft en fantastisk tur til Norge!

Det betyder meget for os, at både fÊllesskabet, naturen og vores guider har vÊret med til at gÞre rejsen til en rigtig god oplevelse.

Tak fordi du rejste med os – vi hÃ¥ber at fÃ¥ glÊde af dit selskab igen pÃ¥ en anden rejse.

SkÞnt rejseselskab

Har år efter år vÊret på deres Kvitfjell fÊllesrejseture, og det har altid vÊret så skÞnt. Der er styr på det hele, of man kan bare koncentrere sig om det det virkelig handler om: at hygge sig og stå på ski. Deres tilgang til, at det er i fÊlleskab vi lÞfter i flok og får tingene til, at fungere, det er så dejligt. Jeg ser frem til mange flere ture på ski med dem

2026幎1月23日

KÊre Hjalte

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse!

Det betyder meget for os, at du år efter år vÊlger vores fÊllesrejser til Kvitfjell, og at du oplever, at der er styr på det hele.

Vi er glade for, at fÊllesskabet og hyggen er noget, du vÊrdsÊtter - det er prÊcis den stemning, vi Þnsker at skabe!

Ruby Rejser

God stemmning fra fÞrste dag

God stemmning fra fÞrste dag. Er blevet godt informeret på rejsen.

Rejse koordiantorne Martin og Lene sÞrgede virkelig for at alle på fÊllesrejsen fÞlte sig godt tilpas!

Det virker til det er meget koordinatorne skal holde styr på, de gÞr det altid med et smil og hjÊlper selv når strÞmmen på vÊrelset går!

2026幎1月30日

Hej Kasper

Hvor er det en fornÞjelse at lÊse – tusind tak fordi du tog dig tid til at fortÊlle om din oplevelse.

Det betyder meget for os, at du har fÞlt dig godt informeret og i trygge hÊnder hele vejen.

Tak fordi du rejste med os – vi hÃ¥ber, vi fÃ¥r glÊde af dit selskab igen pÃ¥ en anden rejse

Dbh. Louise, Ruby Rejser

Meget dejlig ski- uge pÃ¥ MysiosÊter

Meget dejlig ski- uge på MysiosÊter fÊllesrejser. Fjeldstuen er noget nedslidt, men hyggelig. Hygiejnen er fin og fÊllesopgaverne gode.
De 2 vÊrter der reprÊsenterer Ruby Rejser er et fund.
Der var dog et minus, der er ikke strÞmkapasitet til at trÊkke varme/lys til de 33 personer der opholdt sig i uge 6. StrÞmmen gik og der var iskoldt. Der var også temmelig koldt da vi ankom, det tog 2 dÞgn fÞr man kunne fÞle varmen.
Men ellers et dejligt ophold og ski lÞjper der var fint kÞrt op de fleste steder.

2026幎2月7日

KÊre Lise

Tak for dine fem stjerner, det vÊrdsÊtter vi meget! Det er dejligt at hÞre, at fÊllesskabet og vores vÊrter har vÊret en stor del af den gode oplevelse. Samtidig tager vi din feedback om strÞm og varme til os og fÞlger op med stedet, så det forhåbentlig bliver bedre fremover.
Vi ser frem til at vÊre en del af dine rejseoplevelser nÊste gang.

Ruby Rejser

Veltilrettelagt tur på alle måder.

Fantastisk dejlig langrendstur til skÞnne Venabu. FÊlleshytten er hyggelig og fÊllesmadlavning fungerer godt.
Rejsen er hele vejen igennem veltilrettelagt og guiderne sÞde og hjÊlpsomme. 8 hele dage på ski er en bonus.

2026幎1月30日

KÊre Karsten

Tak for din fine anmeldelse. Det glÊder os, at du har haft en veltilrettelagt langrendstur til Venabu.
Vi håber at kunne hjÊlpe dig på en ny rejse en anden gang.

Ruby Rejser

God hjÊlp til planlÊgning af rejse

Var på skiferie med familien til Hafjell. Caroline Povlsen fra Ruby Rejser var helt fantastisk i planlÊgningsfasen af ferien, så vores Þnsker til en perfekt ferie i sidste ende kunne imÞdekommes. Der var en rigtig god ping-pong dialog med Caroline, som kunne svare på vores spÞrgsmål og guide os til at trÊffe de rigtige valg i forhold til hytte og praktiske forhold.

2026幎1月24日

Rigtig god fÊllestur til Kvitfjell

Rigtig god fÊllestur til Kvitfjell

2026幎1月24日

Hej Peter

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det skÞnt at hÞre, at du havde en rigtig god tur.

Vi håber, vi ses på en ny tur en anden gang.

De bedste hilsner
Louise, Ruby Rejser

SAS var lidt forsinket ved afgang

SAS var lidt forsinket ved afgang, i Bergen lufthavn ventede jeg på bagagen i ca. 1 time, den kom aldrig. Jeg skulle udfylde en PIR rapport, men fik ingen kvittering. Transport til skibet var ok. Kahytten jeg og min veninde fik, lå bagerst og nederst på skibet, der var en masse stÞj i kahytten. Når skibet lagde til kaj, så var stÞjen oppe på mindst 80 decibel, og det gjorde det 2 gange hver nat.

2026幎1月9日

KÊre Aage

Tak for din feedback. Vi er kede af udfordringerne med bagagen i Bergen
og stÞj i kahytten. Din tilbagemelding er vigtig og bliver taget med i vores evaluering.

Vi håber, du trods alt havde en god rejse, og vi er klar til at hÊlpe en anden gang.

Hurtigruten ad Norges kyst

Det var en fantastisk rejse og oplevelse ikke mindst pga vores rejseleder, Erling, som gjorde en kÊmpe indsats med viden og Norges historie. Vi oplevede det stÞrste Nordlys i 20 Ã¥r 👍 At jeg fÞrst fik min kuffert i Kirkenes efter 9 dage ligger hos SAS men igen var Erling pÃ¥ banen med rÃ¥d om butikker hvor man kunne kÞbe fornÞdenheder,tÞj og varme stÞvler. Alt i alt en super oplevelse som klart kan anbefales
Hilsen fra Jannie og Kim

2026幎1月22日

KÊre Jannie og Kim

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at I havde en fantastisk rejse, og at Erling med sin viden og indsats var med til at gÞre oplevelsen helt sÊrlig.

Vi er kede af udfordringen med bagagen, men godt at Erling kunne hjÊlpe undervejs.

Vi håber snart at se jer igen på en ny rejse.

Ruby Rejser

FÊllesrejse med Ruby Rejser er skÞnne.

FÊllesrejse med Ruby Rejser er en skÞn måde at holde ferie på - deres ture er genneafprÞvede og det fungere super godt. Eneste minus er, at aftensmaden serveres for sent - den burde rykkes frem på disse turer, hvor der er mange bÞrn.

2025幎12月26日

KÊre Helle

Mange tak for din fine anmeldelse og for de pÊne ord om vores fÊllesrejser.

Også tak for din feedback om aftensmaden. det tager vi med i vores videre planlÊgning.

GlÊder os til at hjÊlpe dig en anden gang!

Supergod tur vi havde

Supergod tur vi havde . Det eneste minus var meget forsinkelse på togturen fra MalmÞ til Stockholm, som fÞrst var planlagt til kl.7.14 ( via Kbh. )men blev Êndret inden afrejse til til afg.9.44 (via Kbh) og vi var fÞrst fremme i Stockholm 17.15 pga yderligere togstop. For ellers gik turen helt som planlagt og ingen forsinkelser på hjemturen

2025幎12月7日

KÊre Henning
Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at I havde en rigtig god tur, og at det meste forlÞb som planlagt.

Vi beklager selvfÞlgelig den lange forsinkelse på togturen fra MalmÞ til Stockholm. Vi forstår godt, at det har vÊret frustrerende, og er kede af den ulempe, det gav. Dejligt at hÞre, at hjemrejsen til gengÊld forlÞb uden problemer.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。