レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Vi slapp köerna mÃ¥nga skriver om men det Àr nog det enda snÀlla jag kan sÀga. Hela parken Àr skavd och sliten, trasiga lampor m.m Dyrt bÃ¥de med Ã¥kband och mat. Maten var sÃ¥pass dÃ¥lig att vi önskade at... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

TyvÀrr hade vi en vÀldigt dÃ¥lig upplevelse pÃ¥ Gröna Lund. Det var mycket smutsigt pÃ¥ flera stÀllen i köerna och det luktade urin dÀr man stod och vÀntade. Köerna var dessutom extremt lÃ¥nga oc... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

VÀldigt dyrt. Pga. lÃ¥nga köer pÃ¥ ca 40-50 min hinner du med 4 Ã¥k. Förutom Ã¥kband, 249 kr/ person i intrÀde. VÀldigt ung personal pÃ¥ de tuffare Ã¥kattraktionerna. Skulle inte kÀnna mig trygg att... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

LÃ¥nga kötider! AvstÀngda attraktioner och för mycket folk. Dyrt för de fÃ¥ Ã¥k man hinner med. Om man vill betala dyrt intrÀde för att gÃ¥ runt bland lotteribÃ¥s/femkampsaktiviteter och Àta skrÀpmat sÃ¥ ka... もっず芋る

䌁業情報

1. アミュヌズメント センタヌ
  2. むベント チケット販売業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Gröna Lund, or colloquially Grönan, is an amusement park in Stockholm, Sweden.

• Lilla AllmÀnna GrÀnd 9, 115 21, Stockholm, スりェヌデン

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 25ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Gröna lund = det vÀrsta jag varit med om på lÀnge!

Kom precis dÀrifrån med min dotter på 5 år. Pga olika orsaker fick vi boka om från Liseberg till Gröna lund istÀllet, och OJ vilket misstag!! Det vÀrsta jag varit med om på lÀnge! De slÀpper in alldeles för mkt folk på för liten yta! Det Àr helt omöjligt att ta sig fram på gatorna. Vi köpte intrÀde, åkband, femkampshÀfte, mat på kryddan och frozen yoghurt för totalt drygt 3000:-
Vi kunde åka endast 5 (!!) gånger på hela dagen om 7h pga köerna och då snackar vi enbart barnattraktionerna som det Àndå Àr kortare kö till. Maten Àr riktigt dålig, personalen totalt oerfarna, och allt Àr slitet och smutsigt överallt.
Min dotter ville åka miniradiobilarna, men kunde endast åka 2 meter en gång på hela tiden pga att de har för många bilar på för liten yta. De flygande elefanterna flyger inte då knapparna inte funkar pga för hög totalvikt som karusellen inte klarar av (jag och min dotter vÀger dock bara 70kg ihop).
Gröna lund har verkligen gjort så att folk istÀllet kommer satsa på att åka till Liseberg istÀllet, för det hÀr vill ingen uppleva igen. Dyrt, dåligt och besvikna barn och vuxna. En Àkta flopp var det!

2026幎7月21日

Undvik

Vi slapp köerna många skriver om men det Àr nog det enda snÀlla jag kan sÀga. Hela parken Àr skavd och sliten, trasiga lampor m.m Dyrt både med åkband och mat. Maten var såpass dålig att vi önskade att det funnits en snabbmatsrestaurang tex donken eller max. Många attraktioner stÀngda så för vår 7åring blev det en besvikelse. Så trångt med folk i lustigahuset att det var en enda lång kö igenom. KÀrlekstunneln vars dekorationer utgjordes av hemslöjd från tidigt 1900 tal var ju ett skÀmt. Personalen rycker på axlarna och sÀger att dom inte vet oavsett om det Àr lÀtta frågor i stil med vart finns det en toalett? NÀr du får mer kvalitet och engagemang från ett axellstivoli borde man se över sin organisation.

2026幎7月18日
5぀星のうち1の評䟡

Vi hade tyvÀrr en mycket negativ

Vi hade tyvÀrr en mycket negativ upplevelse av spökhuset.
På Gröna Lunds webbplats finns en rekommenderad ålder, men nÀr vi köpte biljetten fick vi ingen information eller varning från personalen, trots att det var uppenbart att vi hade en sexåring med oss. Hade någon sagt att attraktionen innehåller mycket realistiska och skrÀmmande scener med bland annat döda kroppar, spöken och levande skådespelare hade vi aldrig gått in.

Det finns inte heller några bilder eller annan tydlig information som visar hur skrÀmmande upplevelsen faktiskt Àr. Eftersom fotografering inte Àr tillåten Àr det svårt att förstå i förvÀg vad man ger sig in på.

VÃ¥r sexÃ¥ring blev vÀldigt rÀdd och vÃ¥r tioÃ¥ring började ocksÃ¥ grÃ¥ta. Min önskan Àr inte att kritisera sjÀlva attraktionen – den passar sÀkert mÃ¥nga – utan att Gröna Lund blir tydligare med informationen och att personalen aktivt varnar familjer med yngre barn innan de gÃ¥r in. Det hade kunnat bespara vÃ¥ra barn en mycket obehaglig upplevelse.

2026幎7月17日

Kö kö kö.

Kö kö kö.
Två timmars kö för att anvÀnda jetpass. Vi betalade 4000kr totalt . Mest stod vi i kö.
Systemet funkar dåligt. Många vuxna köar åt sina barn.

2026幎7月13日
5぀星のうち1の評䟡

Smutsigt otrevlig personal långa köer

TyvÀrr hade vi en vÀldigt dålig upplevelse på Gröna Lund.

Det var mycket smutsigt på flera stÀllen i köerna och det luktade urin dÀr man stod och vÀntade. Köerna var dessutom extremt långa och vi hann knappt åka några attraktioner under dagen.

Toaletterna var i vÀldigt dåligt skick, smutsiga, ofrÀscha och direkt Àckliga.

Det som oroade oss mest hÀnde runt klockan 17 vid gungan nere vid vattnet, då personalen började lyfta attraktionen innan min dotter ens hade hunnit sÀtta sig ordentligt. Det kÀndes oprofessionellt och osÀkert.

Sammantaget upplevde vi personalen som oerfaren och vår dag på Gröna Lund blev tyvÀrr en stor besvikelse.

2026幎7月9日
5぀星のうち1の評䟡

Dyr besvikelse och rent av farligt

Svensk sommar, lite av allt:sol, lite regn
 kanske (teoretisk ) möjlighet till lite vind eller tom Ã¥ska? Iaf stÀngs random attraktioner pÃ¥ oviss tid. Dvs kötid för ingenting. Och igen, och igen
 Ung personal som inte vet ngt
 inga pengar tillbaka för att attraktioner stÀngdes till stor del on off under dagen
. Stor besvikelse för barnen - man undrar varför parken fick att öppna om faran Àr sÃ¥ stort?
Vidare Àr kostnaden och kvaliteten ytterst obalanserat. Allt Àr jÀttedyr och kvalitet Àr under all kritik- mat, priser, och för barn Àr det omöjligt att vinna ngt i femkampen.
Utdelning av hundratals sopsÀck, regnponchos etc: Att till stor gruppen unga mitt i parken framför stora scenen delades ut hundratals sopsÀck för att sitta på marken kÀnns som oansvarig ( i fall av brand och panik - tÀnk på olyckan i Schweiz då ungdomarna brann upp!).
Maten (för priset) under all kritik. Attraktioner, 5-kamp inte vÀrd.
Sen fick man en email med ledande frÃ¥gor angÃ¥ende Gröna Lunds fantastiska hÃ¥llbarhetsarbete
 stÀng ner parken- detta skulle vara konsekvent. Om ni lÀsare av min recension söker nÃ¥gra attraktioner för barn i Stockholm- det finns massa för bara en brÃ¥kdel av priset och i bÀttre kvalitet:/upplevelse! GÃ¥ inte till Gröna Lund. LÃ¥t ditt barn/ungdom inte gÃ¥r dit - tÀnk pÃ¥ olyckan i Schweiz- lika oansvarig beteende hÀr.

2026幎7月3日

VÀldigt dyrt

VÀldigt dyrt. Pga. långa köer på ca 40-50 min hinner du med 4 åk.
Förutom åkband, 249 kr/ person
i intrÀde.
VÀldigt ung personal på de tuffare åkattraktionerna. Skulle inte kÀnna mig trygg att skicka unga tonåringar sjÀlva till Grönan.

2026幎7月2日
5぀星のうち2の評䟡

OvÀrt. Dyrt per åk

Långa kötider! AvstÀngda attraktioner och för mycket folk. Dyrt för de få åk man hinner med. Om man vill betala dyrt intrÀde för att gå runt bland lotteribås/femkampsaktiviteter och Àta skrÀpmat så kanske det Àr vÀrt men inte om man vill ha en dag full av åkning. Synd att denna anrika anlÀggning inte lÀngre Àr en toppupplevelse att ta barnen på.

2026幎6月12日

Gröna Lund

De tar extra betalt för mÀnniskor som inte orkar köa Àr riktigt vidrig. Allrahelst efter det som hÀnde 2023. Är det dÀrför de tar extra betalt? De som faktiskt behöver gÃ¥ före skulle det bli vÀldigt dyrt, som inte har en diagnos. För det Àr de som har diagnoser som brukar gÃ¥ före i kön och inte de vÀlbÀrgade rika mÀnniskor som nu har rÃ¥d att betala extra för grÀddfilen. Men grönan har blivit en kassa ko och bryr sig inte om mÀnniskor.

2026幎4月28日

Sinnessjuka köer och dyrt

Sinnessjuka köer. Man hinner åka vÀldigt lite. Allt handlar om att du istÀllet ska spendera pengar på spel, snacks och annat skrÀp. Man har satt in en ny spelhall dÀr pop-expressen stod. DÀr samlas barnen som inte orkar köa lÀngre. FörÀldrar får punga upp med 30 kr per spel som varar i 1 minut.

Usel kvalité på maten. Pulvermos och pulversås till fabrikslagade köttbullar. Pasta med en droppe köttfÀrssås för 139 eller en ynka pizzaslice för 59 kr.

Vill man slippa köer Àr det bara att hosta upp Ànnu mer pengar för jetpass. För den ensamstående mamman som sparat i ett halvår för att köpa intrÀde och åkband blir det ett brutalt uppvaknande nÀr dagen spenderas i köer. Jetpassköerna kan dessutom vara rejÀlt långa.

I år nÀr jetline Àr nermonterad, vilda musen stÀngd, popexpressen borta med flygande mattan och disco-jet Àr utbudet av bra attraktioner lågt. Spindeln var en enorm besvikelse och kÀndes som en hoppande lågpris variant. NÀr vi var dÀr var dessutom Twister avstÀngd.

2026幎4月25日

Blå tåget traumatiserade barn

Blå tåget som Àr en barnkarusell trodde vi bara var lite knasig, för det Àr vad man tror nÀr man Àr på utsidan och köar.

Men den var vÀldigt lÀskig nÀr man var dÀr inne och åkte den. Barnet jag åkte med blev jÀtterÀdd och traumatiserad.

VÀldigt dåligt att det inte Àr tydligare att det faktiskt Àr en lÀskig karusell.

2025幎11月7日
5぀星のうち1の評䟡

Företaget hade en black week deal och

Företaget hade en black week deal och på deras frågor och svar stod det att man fick ett bonusåkband för varje 500 kronor man spenderade. Vi valde då att köpa tre guldkort och få åkband på köpet för att dela ut i julklapp. NÀr vi inte fick de utlovade åkbanden hörde vi av oss och efterfrågade dessa. Då hade dom tydligen Àndrat till att det enbart ingick vid köp utav presentkort. Hade det framgått hade vi sjÀlvklart köpt presentkort istÀllet och köpt guldkorten för dessa så hade det inte varit något problem. De vÀgrar att hjÀlpa oss det detta, fastÀn de sjÀlva haft felaktig information på hemsidan. Dom som företag hade inte förlorat ett skvatt på att antingen ge oss bonusåkbanden, eller Àndra vår order till presentkort istÀllet vilket dom vÀgrar.

2025幎12月1日

Besökte parken under Halloweenveckan

Besökte parken under Halloweenveckan. Ingen höjdarupplevelse direkt. Ok spökhusen var lite roliga men förbered er på 60 min kötid till varje attraktion. Parken öppen 16.30-22.00. Jag tror vi bara hann med fem attraktioner vilket var en stor besvikelse. LÀgg dÀrtill maten. Biergarten..FruktansvÀrda schnitzlar för 330 kr styck. Hur svårt kan det vara att få till en schnitzel? Detta var sista gången jag besökte Gröna Lund.

2025幎10月25日
5぀星のうち3の評䟡

NÃ¥gra personaler var jÀtte otrevliga en

Några personaler var jÀtte otrevliga en som hette Neo med kort blont frissigt hår slog ner min arm nÀr jag åkte tuff tuff tåget och en man vid flygande elefanterna som inte lÀt mig som Àr 12 år åka med min lillasyster som Àr 3 år typ 100 cm men Àndå fick min lillasyster åka med hennes brorsa som Àr 11 år och typ 140 cm och han var otrevlig och min lillasyster blev ledsen och det var typ vid 20:30 ungefÀr så attraktionerna vad bra men vissa personaler var vÀldigt otrevliga. Bete er nÀsta gång sÀger jag bara!

2025幎8月8日

Gnidigt biljettsystem!

Sjukt sniket biljettsystem!
Skulle se en konsert och det visar sig att endagsentré på 220kr inte kan betalas just innan en konsert utan man tvingas köpa ett sÀsongskort för 420kr. Detta alltså just i slutet på sÀsongen. Tydligen ska man komma 2 timmar innan för att få köpa endagsbiljett, gissningsvis för att de ska kunna dra in pengar på mat och dryck av de vÀntande. Förbannat manipulativt och cyniskt system. Vi tappade sugen.

2025幎9月11日

Extremt dålig service

Extremt dÃ¥lig service. Inte alls service-minded personal. Köpte jetpass, fanns ingen personal vid den ingÃ¥ngen sÃ¥ gick ej att anvÀnda utan att pÃ¥ egen hand trÀnga sig in i kön. Vid pÃ¥pekning sa personalen ”ah jag vet..”. Vid köp av mat stod kassan tom & kön byggdes pÃ¥ utan information att man endast kunde bestÀlla över mobilen. Inte alls vÀrt pengarna man betalar.

2025幎8月23日

Stockholms sÀmsta plats

Otroligt långa köer, alldeles för mycket folk och skrÀpigt. Vi vÀntade i 75 minuter för att få våra hamburgare, trots att det på betalningsbekrÀftelsen "berÀknats" till 15 minuter. Toalettköer på ca 30 minuter. Och köerna till attraktionerna låg på ca 45 min i snitt. Konserten (som egentligen var det enda vi kom för), blev också helt vÀrdelös upplevelse eftersom vi inte såg något. Dåligt ljud eftersom det inte fanns några nÀrmare högtalare förutom vid scenen. Vi var alltså dÀr i 6 timmar, och barnen hann åka sammanlagt 4 åk (varav ett under konserten). Hade inte ens varit vÀrt en fjÀrdedel av pengarna. Till det kommer en stackars sönderstressad personal, måsar som blivit aggressiva mattjuvar och trånga utrymmen dÀr det kÀnns både ohygieniskt och otryggt. KÀnns bara pinsamt att detta ska vara Stockholms nöjespark.

2025幎8月13日
5぀星のうち1の評䟡

Overkligt långa köer och dyrt åkband

Overkligt långa köer och dyrt åkband. Dpttern åkte bara 1 karusell p.g.a köerna.
Inte bra mat heller på kaskad.
Trevlig personal ...men annars katastrof.
Inte vÀrt pengarna. Åk dit pÃ¥ lÃ¥gsÀsong och Àt inte pÃ¥ kaskad.
Haft kontakt med kundservice i efterhand. De var ej tillmötesgående.

2025幎7月30日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ