レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Vi slapp köerna mÃ¥nga skriver om men det Àr nog det enda snÀlla jag kan sÀga. Hela parken Àr skavd och sliten, trasiga lampor m.m Dyrt bÃ¥de med Ã¥kband och mat. Maten var sÃ¥pass dÃ¥lig att vi önskade at... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

TyvÀrr hade vi en vÀldigt dÃ¥lig upplevelse pÃ¥ Gröna Lund. Det var mycket smutsigt pÃ¥ flera stÀllen i köerna och det luktade urin dÀr man stod och vÀntade. Köerna var dessutom extremt lÃ¥nga oc... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

VÀldigt dyrt. Pga. lÃ¥nga köer pÃ¥ ca 40-50 min hinner du med 4 Ã¥k. Förutom Ã¥kband, 249 kr/ person i intrÀde. VÀldigt ung personal pÃ¥ de tuffare Ã¥kattraktionerna. Skulle inte kÀnna mig trygg att... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

LÃ¥nga kötider! AvstÀngda attraktioner och för mycket folk. Dyrt för de fÃ¥ Ã¥k man hinner med. Om man vill betala dyrt intrÀde för att gÃ¥ runt bland lotteribÃ¥s/femkampsaktiviteter och Àta skrÀpmat sÃ¥ ka... もっず芋る

䌁業情報

1. アミュヌズメント センタヌ
  2. むベント チケット販売業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Gröna Lund, or colloquially Grönan, is an amusement park in Stockholm, Sweden.

• Lilla AllmÀnna GrÀnd 9, 115 21, Stockholm, スりェヌデン

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 25ä»¶

レビュヌを曞く

VÀrdelöst

VÀrdelöst, ni tar in för myckey folk, på tok för mycket folk, timlånga köer Àven med jetpass och vi hann inte åka mer Àn 5 åk. Kommer aldrig hit igen, inte vÀrt nÀstan 3000 kr för familjen.
Blir Liseberg istÀllet framöver.

2025幎8月2日
5぀星のうち1の評䟡

Om man gillar att betala för att köa

Om man gillar att betala för att köa! Man ska inte åka till gröna lund om man uppskattar bra service och åka attraktioner för det existerar inte. Kö kö, överallt oavsett attraktion och tiderna som listar estimerade kötid stÀmmer aldrig, tÀnk dubbla tiden mot den listade!

2025幎7月22日

Besvikna

Vi hade köpt ett erbjudande på black friday (mycket pengar för oss oavsett), dÀr en höjdpunkt på semestern skulle bli Gröna Lund, åkpass till hela familjen (två vuxna/två barn). Bodde på vandrarhem, betalat dyr resa hit.
Helt sanslösa köer. Var i parken från ca 12-21, barnen hann åka 6 karuseller tror jag. 40-90 minuters vÀntetider för det mesta. Bara till en karusell med flygande elefanter för vår 5-åring var det runt 60 min vÀntetid.
10-åringen hade lÀngtat mycket till besöket, men fick verkligen vÀlja ut det viktigaste under dagen.
KÀnner mig lurad på kostnaden för åkpassen.

Vidriga köer

Betalar dyra pengar för enorma köer och tjockt med folk. Att stÃ¥ i kö med smÃ¥barn 75-90 minuter för en minuts Ã¥k?!! Det hjÀlpte föga med jet pass, lÃ¥nga köer ÀndÃ¥. Åkte hem med ledsna och besvikna barn. GÃ¥ inte dit!!!

Besvikelse dé luxé

SlÀpp in mindre folk, extrem mycket folk, kötiderna till åkattraktioner extremt långa (60-75min). Ett vÀldigt dyrt besök, besvikna barn (fick bara åka 3 åkattraktioner på en hel dag- varav 2jetpass var). Det finns ingenstans att sitta och Àta eller fika, folk som trampar på varandra bokstavligen.
Besöket var inte vart. Stort besvikelse.

5぀星のうち2の評䟡

Grönan med familjen 30/7 -25

Var på grönan med familjen 30/7 -25.

Total katastrof! Antalet besökare uppenbarligen långt över parkens kapacitet, vÀntetider mellan 40-90 minuter på samtliga åk, över 1h för att köpa en burgare/fish and chips.

Ledsna trötta barn i hela parken, som inte orkar kö. Uppgivna familjer som lagt tusentals kronor men som inte får någon valuta för sina pengar utan bara en dag av att trÀngas/köa bort glÀdjen.

Summa summarum skitdyrt med tanke pÃ¥ att man knappt hinner Ã¥ka nÃ¥got pga all trÀngsel och köer. Dessutom blir folk otrevliga dÃ¥ det ”krigas” om bord för att ens kunna sitta ner och Àta den ganska dÃ¥liga maten.

Att parken sÀljer obegrÀnsade mÀngder av jetpass, i en park med dÃ¥lig kapacitet ger en hemsk kÀnsla för de familjer som faktiskt betalt 700:- för intrÀde och Ã¥kband per person och ska stÃ¥ i ”vanlig” kö. Vanliga Ã¥kbandet Àr ju inte vÀrt ett smack- för man hinner ju inte Ã¥ka dÃ¥ parken sÀker obegrÀnsat med jetpass?!?! Det Àr att betala 500 spÀnn för att stÃ¥ i kö och titta pÃ¥ medan de med jetpass Ã¥ker. Om 20-30% av parkens Ã¥kare har jetpass och ”gÃ¥r före kön” kan ju vem som helst rÀkna ut att det tar totalt stopp i ”vanliga kön”. Grattis Grönan för att ni har fÃ¥tt mÃ¥nga familjer att kÀnna sig som andra klassens besökare igÃ¥r!

Nej, Gröna Lund saknar kapacitet för mÀngden folk de igår tog in, dessutom Àr systemet med jetpass uselt då så många personer har det så det påverkar riktigt kÀnnbart för de som inte har det.

Tvekar starkt inför framtida besök på Grönan. Vi kommer nog vÀlj andra upplevelser dÀr man får valuta för pengarna.

Riktigt tråkigt för jag har fina minnen från Grönan!

Åk inte till Grönalund

Uruselt!! KÖ,KÖ,KÖ!! Dagen pÃ¥ Grönalund resulterade i att vi hann med 3 Ã¥kattraktioner per person pÃ¥ 5 timmar!! Det vill sÀga att varje attraktion kostade ca 210kr att Ã¥ka!! Vi bestÀllde hamburgare vid stÃ¥nden och fick vÀnta 50 minuter pÃ¥ att fÃ¥ maten. Maten var torr och smakade gammal frityrolja, lika sÃ¥ langosen! Vi kommer bojkotta Grönalund tills de begrÀnsar antalet besökare sÃ¥ att köerna minskar, samt ta med egen mat.

5぀星のうち1の評䟡

För mycket folk och långa köer

Jag begriper inte hur dom kan få lov att slÀppa in så mycket folk på samma gång. Det var 1,5 h kö till de flesta karuseller, vi åkte två åk på våra åkband under dom 5 h vi var dÀr. Så tråkigt och så dåligt, vi kommer aldrig mer åka dit. Inte alls vÀrt pengarna. Det gick knappt att röra sig på området, fanns nÀstan inga sittplatser att vila/Àta på och lång kö till allt. Någon grÀns på hur många som får plats dÀr inne borde finnas.

Otroligt frustrerande köer

Parken i sig Àr ju vÀldigt trevlig men detta förtas av de onödigt långa och framförallt långsamma köerna.
Personalen visade stor nonchalans och arbetade otroligt omstÀndigt och oeffektivt. Det tog vid flera tillfÀllen 10-15 minuter för personalen att lotsa av/på gÀsterna vilket borde kunna göras betydligt snabbare. Många lÀmnade köerna och var bemÀrkt uppretade och frustrerade. Absolut inte vÀrt pengarna!

2025幎7月28日
5぀星のうち1の評䟡

Far too expensive for what you get

Far too expensive for what you get – I won’t be returning

Gröna Lund has a nice atmosphere, but the entire experience was ruined by long lines, overpriced food, and disappointing quality.

We regularly stood in line for up to an hour for several rides. With a day ticket costing 595 SEK, and the optional Jetpass adding another 495 SEK (a total of 1090 SEK per person), you'd expect to be able to ride more than 8–10 attractions in a full day. But with these wait times, that’s simply not realistic – unless you pay for premium access. That creates a clear divide between those who can afford it and everyone else. It feels outdated and unfair.

Prices throughout the park were also completely unreasonable:
– One game attempt at a booth: 85 SEK
– An ice cream: nearly 100 SEK
– Fries and some dry, kebab-style meat (more like sliced meatloaf): 450 SEK for 3 people
– 10 frozen churros straight from the freezer into the fryer: 80 SEK – tasted like soggy, reheated waffles.

The park feels like a money machine, where you first pay a high entry fee, and then are constantly pressured to spend even more – with little actual value in return. The queuing system is ineffective, the food is mediocre and overpriced, and the whole experience left us feeling ripped off.

I won’t return unless serious improvements are made. Visitors’ time and money should be respected – not exploited.

2025幎7月23日

Gröna Lund inte vÀrt pengarna

Gröna Lund snyggt och prydligt och det finns något för alla MEN på 5 timmar blev det 4 eller 5 åk per person eftersom köerna tar 45-60 min innan man Àr framme vid attraktionen. Blir dyra åk. Borde inte ta in så mycket folk om det inte går att utnyttja åkbanden. Inte vÀrt pengarna. Sen Àr det otroligt höga priser för ganska slÀtstruken mat.

2025幎7月25日
5぀星のうち1の評䟡

Fixa personal på flygande mattan

Jag och mina kompisar skulle Ã¥ka flygande mattan kl 15.30 21 juni 2025 och min kompis har klaustrofobi och nÀr den som jobbade dÀr kom sÃ¥ sa den att vi skulle korsa vÃ¥ra ben sÃ¥ vi gjorde det men hen ville att vi skulle göra mer och det var omöjligt. Sen sÃ¥ satte hon den tajt och vi sa det men hon kom bara tillbaka och satte den tajtare jag kommer inte ihÃ¥g vad hen heter men det var inte bra gjort min kompis fick blÃ¥mÀrken pÃ¥ benen nÀr hon Ã¥kte och det ska men inte fÃ¥. Jag och mina kompisar Àlskar flygande mattan men det hÀr gjorde sÃ¥ att den bara kÀndes obehaglig och vi kÀnde inte som att den som jobbade dÀr gjorde rÀtt. SnÀlla fixa det nu

2025幎7月21日
5぀星のうち1の評䟡

Samma historia som många andra

Samma historia som många andra, dvs köp ABSSOLUT inte åkband, köerna Àr enorma 30 - 40 minuter då mÀngder av attraktioner antingen Àr helt avstÀngda eller går sönder. Vi köade 30 min och meddelades att attraktionen var avstÀngd - detta trots ett extra dyrt expresspass. Så åk någon annan stans det finns inget som helst vÀrde för pengarna / peter med 9 familjemedlemmar

2025幎7月18日

Jag Àr förnodlingen den personen som

Jag Àr förnodlingen den personen som
SÀger sista gÃ¥ngen gröna Lund men dyker upp dÀr pga att jag tycker synd om mina barn som vill dit. Men jag tycker personligen att den Àr enformig, trÃ¥kig efter sÃ¥ mÃ¥nga Ã¥r har alltid sett likt ut. FÃ¥ restauranger att vÀlja pÃ¥. FÃ¥ sittplatser överlag att man sitter nÀra Blom vÀxter osv, otrevlig personal , oengagerade personal. Överpris pÃ¥ allt, 35 kr för en loka tex. 200 kr för bubblor till barn och priser pÃ¥ parkering ska vi inte ens prata om. Skulle tippa att man lÀgger cirka 2-3000 kr med 2 vuxna och tvÃ¥ barn och dÃ¥ Àr min dotter under 3 och Ã¥ker gratis, spara pengarna och gör nÃ¥got mer vÀrt. Efter en dag med gröna Lund vill man inte ens minnas dagen utan mer glad att det Àr överstökat.

2025幎7月18日

SÀmsta upplevelse

det finns mÃ¥nga trevliga och roliga karuseller och trevligt lekplats i fel hÀnder och mycket otrevlig personal och mycket dÃ¥liga regler. Jag Àr inte förvÃ¥nad att det har skett problem med vissa karuseller det Àr sÀket pga policy och onödigt mycket dÃ¥liga regler. Åk ej till gröna lund och spendera dessa pengar i europa t.ex tyskland dÀr fÃ¥r man mycket för pengarna och mycket trevligt bemötande.

2025幎7月17日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ