Vi fik sat lade stander op og det gik super godt Hassan sat den op hvor vi Þnskede uden problemer og der var gjort rent efter installationen sÃ¥ vi kunne knapt se at han var forbi super flot arbejde... ãã£ãšèŠã
5 stjerner til Hassan fra Gronell! Installationen af vores ladeboks gik super smooth fra start til slut. Inden arbejdet begyndte, forklarede Hassan tydeligt, hvad han ville gÞre, og hvordan kablerne... ãã£ãšèŠã
Det var en sÞd og grundig ung dame (Kaja) der kom og fik sat kabel op til vores nye lade-stander. Hun var dygtig og kunne svare pÃ¥ vores spÞrgsmÃ¥l, hun hjalp med at fÃ¥ appen til at virke, den drilled... ãã£ãšèŠã
Hassan som udfÞrte el-arbejdet var en ualmindelig rar og meget kompetent montÞr, god dialog med ham. DÃ¥rlig rÃ¥dgivning om fÞringsvej fra jordentreprenÞr gjorde at Hassan blev udfordret og mÃ¥tte Ênd... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GRONELL beskÊftiger over 50 medarbejdere, og er dermed i stand til at lÞse de fleste opgaver â med personligt engagement. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ faglig hÞj standard â bÃ¥de hos vores hÃ¥ndvÊrkere, bygge-/projektledere og ledelsesniveau. Alle medarbejdere gennemgÃ¥r lÞbende struktureret ÂvidereÂuddannelse pÃ¥ alle niveauer.
IndustrivÊnget 19, 3400, HillerÞd, ãã³ããŒã¯
- info@gronell.dk
- gronell.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 83ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Meget tilfreds
Max kom til tiden og var super dygtig til sit arbejde. Jeg har fÃ¥et en god behandling. God service ð
Meget tilfredse
Fin fast pris, grundig forberedelse og behagelige og konstruktive medarbejdere. Vi fik en ekstra sikringsgruppe, trukket ca. 25m ledning, sat sikkerhedsafbryder til varmepumpe op og en stikkontakt. Vi er meget tilfredse og ville klart bruge Gronell igen.
Super service
HÞflig rar fyr - vi lagde en plan sammen hvordan jeg Þnskede min lade bok, med vejledning. alt spillede fra start til slut. DÊlme nemt !
Super service og lÞsning var god
Alt i alt en God oplevelse og superâŠ
Alt i alt en God oplevelse og super service
Hassan som udfÞrte el-arbejdet var enâŠ
Dårlig rådgivning om fÞringsvej fra jordentreprenÞr gjorde at Hassan blev udfordret og måtte Êndre på trÊkning af kabel og ved fÊlles hjÊlp fandt vi sammen vi en lÞsning.
JordentreprenÞren forslag var dårligt og kunne ikke udfÞres.
Hassan fra Gronell kan anbefales, rigtig god elmand.
Fin service fra fÞrste kontakt pÃ¥ mailâŠ
Fin service fra fÞrste kontakt på mail med indhold, der var nemt at lÊse og forstå, til videosamtalen, hvor vi fandt frem til placering af ladeboks og endelig Frederik, der monterede boksen og holdt mig opdateret på mobil. Det hele skete, uden at jeg skulle tage fri fra job. Kan anbefales.
Jeg havde Hassan ude i dag
Jeg havde Hassan ude i dag til at installere min ladeboks, og han var bare super flink og professionel.
Han forklarede godt, så jeg forstod hvad der skete, og jeg fÞlte jeg kunne stole på ham.
Tak for hjÊlpen :)
Vi har igennem Aura haft Max fraâŠ
Vi har igennem Aura haft Max fra Gronell til at montere vores nye ladeboks.
Alt blev klaret 110 % - kom til aftalte tid og havde straks overblikket over hvad jeg havde lavet som forarbejde og inden for ca. 1,5 time kÞrte det hele.
Stor tilfredshed og super betjening.
Vh.
JÞrn Fritsdal
Ry
Hassan fra Gronell var yderst dygtig ogâŠ
Hassan fra Gronell var yderst dygtig og venlig.
Udskiftet el-tavle + installation af billader
Vi fik udskiftet hele el-tavlen og opsat billader. Elektriker Patrick gjorde et super godt job. Alt er gjort meget professionelt, og fuldstÊndigt som aftalt. Jeg kan klart anbefale dem.
Fremragende
Fremragende - Vi er meget glade for det arbejde som blev lavet hos os.
Generelt var der orden i tingene ogâŠ
Generelt var der orden i tingene og arbejdet blev udfÞrt til perfektion.
et firma det overholder deres aftaleâŠ
et firma det overholder deres aftale til punkt og prikke.
Frederik var her hilste pÊnt og havde en opfÞrsel de fleste kunne lÊre af, tog stort hensyn til vores ting og indbo ved montering af lade boks, spurgte pÊnt om vi havde vÊret tilfreds inden han kÞrte. meget positiv oplevelse. havde der vÊret flere stjerner fik han også dem.
Fik opsat ladeboks.
Fik opsat ladeboks.
Kim fra Gronell kÞrte forgÊves, da asfaltarbejde var i gang på vores vej.
Ingen sure miner, Kim kom igen en anden dag og lavede en flot installation.
Undervejs spurgte han ind til vores Þnsker, så alt i alt en meget god oplevelse
En meget venlig og meget kompetentâŠ
En meget venlig og meget kompetent montÞr, Hassan Akhtar - der udfÞrte arbejdet som aftalt.
Det gik nemt og de var flinke ogâŠ
Det gik nemt og de var flinke og fortalt hvordan det virker
SÃ¥ en god oplevelse
En god oplevelse
En god oplevelse, alt klappede.
Det var let at bestille tid online. Medarbejderen kom til tiden og gav besked i forvejen om, at han var på vej. HÞflig og kompetent udfÞrt arbejde.
Jeg kunne hurtigt fÃ¥ en tid tilâŠ
Jeg kunne hurtigt fÃ¥ en tid til installering af min ladestander, elektrikeren mÞdte op til aftalt tid og alt i alt en god kommunikation og hurtig professionelt arbejde udfÞrt det er godkendt ð
Knald god service.
Tidligere anmeldelse nedenfor.
De tog opgaven virkelig seriÞs, og kontaktede mig på en lÞrdag. De gjorde hvad de kunne for at lÞse problemet, men det var ude af deres hÊnder. Fejlen lagde ikke hos Gronell.
De dukkede op for sent en fredag eftermiddag, og sikrede ikke at det virkede inden de kÞrte igen. Så kan ikke bruge ladeboks hele weekenden.