Vi fik sat lade stander op og det gik super godt Hassan sat den op hvor vi Þnskede uden problemer og der var gjort rent efter installationen sÃ¥ vi kunne knapt se at han var forbi super flot arbejde... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
5 stjerner til Hassan fra Gronell! Installationen af vores ladeboks gik super smooth fra start til slut. Inden arbejdet begyndte, forklarede Hassan tydeligt, hvad han ville gÞre, og hvordan kablerne... ãã£ãšèŠã
Det var en sÞd og grundig ung dame (Kaja) der kom og fik sat kabel op til vores nye lade-stander. Hun var dygtig og kunne svare pÃ¥ vores spÞrgsmÃ¥l, hun hjalp med at fÃ¥ appen til at virke, den drilled... ãã£ãšèŠã
Hassan som udfÞrte el-arbejdet var en ualmindelig rar og meget kompetent montÞr, god dialog med ham. DÃ¥rlig rÃ¥dgivning om fÞringsvej fra jordentreprenÞr gjorde at Hassan blev udfordret og mÃ¥tte Ênd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GRONELL beskÊftiger over 50 medarbejdere, og er dermed i stand til at lÞse de fleste opgaver â med personligt engagement. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ faglig hÞj standard â bÃ¥de hos vores hÃ¥ndvÊrkere, bygge-/projektledere og ledelsesniveau. Alle medarbejdere gennemgÃ¥r lÞbende struktureret ÂvidereÂuddannelse pÃ¥ alle niveauer.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
UdemÊrket service og god til atâŠ
UdemÊrket service og god til at samarbejde omkring hvor vi Þnskede vores ladestander opsat .
Ladeboks
Fik i dag installeret ladeboks af Gronell. Faheem udfÞrte jobbet med stor perfektion, gav gode råd og var smilende og nem at arbejde sammen med. Alt fungerer som det skal og installationen er lavet prÊcis som vi Þnsker. Stor anbefaling af Faheem og Gronell.
De trak ledledninger gennem besvÊrligeâŠ
De trak ledledninger gennem besvÊrlige skinke hele vejen gennem mit hus, så jeg undgik synlige ledninger på facade.
Forvent ikke hjÊlp, hvis du får brug for det
KÞbte en komplet ladelÞsning hos Looad (kÞb af ladeboks og installation) og Gronell kom ud for at udfÞre installationen.
Installationen endte med at de totalskadede vores varmepumpe, kogeplade og ovn og vi derfor står med et ubrugeligt sommerhus. De skulle sÊtte ladeboksen op lige inden påskeferien, så alle vores ferieplaner blev Þdelagt.
Hverken Looad eller Gronell tager ansvar, hjÊlper ikke og yder ingen kompensation, selvom vi nu har brugt utallige timer på at få erstatning.

Ladestander
Gronell var tilknyttet installationen af vores ladestander gennem Looad. Informationen omkring installationen har vÊret ganske fyldestgÞrende, og selve installationen af boksen er udfÞrt til UG. Faktisk bedre end forventet, hvis jeg skal vÊre helt Êrlig.
De får mine varmeste anbefalinger, og jeg vil helt sikkert kigge i deres retning igen, hvis behovet opstår.
En god oplevelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Gronell. En rigtig sÞd og god elektriker kom og installerede en lade boks til elbil - og der var 10m elkabel med i installationen.

Er tilfreds.
Er tilfreds.
Der var lidt udfordringer med at få lader og bil til at samarbejde, men installatÞren var tålmodig og gav ikke op.
Min oplevelse med Gronell har vÊret god på alle måder.
Jeg havde besÞg af Faheem til at sÊtte en ladestation op. Han var meget grundig og et behageligt menneske at tale med, så det var en rigtig god oplevelse.
Kontakten med kontoret var god og de var hjÊlpsomme med at lÞse problemet omkring min booking.
Trods sygdom i firmaet kom Faheem fremâŠ
Trods sygdom i firmaet kom Faheem frem i godt humÞr og installerede ladeboks. Det udfÞrte arbejde er virkelig flot lavet, der er gÃ¥et op i detaljerne sÃ¥ det ser rigtigt pÊn ud - meget tilfreds med det hele ð
Great experience!
Gronnell helped with installation of charging box at my home. The booking questionnaire was elaborate with lots of supplementary information that made it super easy to fill-in with the appropriate choices.
Faheem Hatami was the assigned electrician to my case. He arrived right on time, explained the installation process in detail and then carried out the installation swiftly and efficiently - extremely satisfied with his professionalism.
Overall, a seamless experience!
InstallatÞr Jannik super hurtig til atâŠ
InstallatÞr Jannik installeret el lader super hurtigt og ingen problemer.
VeludfÞrt arbejde
VeludfÞrt arbejde, helt som jeg forestillede mig det skulle se ud. MontÞren var meget kompetent og imÞdekommende og alt var fuldt tilfredsstillende.
God service hele vejen igennem
Ladestander installation
Havde booket ladestander via evdk og Gronell stod for installationen.
Meget behagelig installatÞr kom som aftalt og alt arbejde udfÞrt som forventet.
Meget fin oplevelse- med Nicolaj til atâŠ
Meget fin oplevelse- med Nicolaj til at hjÊlpe - Tak ð
Har sat en ladestander op hjemme hos osâŠ
Har sat en ladestander op hjemme hos os selv, men de kunde ikke få den til at virke.
God og imÞdekommende service
Virkelig god service og veludfÞrt arbejde. Nem kommunikation med enkle og hurtige lÞsninger på det, der kan drille, når man har med et Êldre hus at gÞre.
Har i dag fÃ¥et opsat en boks tilâŠ
Har i dag fået opsat en boks til elbilen. Service, udfÞrelse, planlÊgning, oprydning m.m fantastisk arbejde. Faheem, gÞr det ganske fint.

Mail om booking kl
Mail om booking kl. 11-14 forstod jeg sådan, at montÞren ville komme kl. ca. 11 og ville vÊre fÊrdig kl. ca. 14, men der menes, at montÞren kommer et sted i det tidsrum. Teksten burde Êndres. OK til montÞr Faheem Hatami.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ