FrÃ¥n det första bemötandet tills man gick ifrÃ¥n butiken var helt underbar. Underbar personal som hjÀlper en kravlöst och gör allt för kundens bÀsta. Hade man kunnat slÀnga till en extra stjÀrna hade j... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bra pris och produkt. Stod att varan fanns i lager, skulle skickas inom 1-3dgr. Gick över 1 vecka och inget paket. Skickar och frÃ¥gar var paketet Àr och blir informerad att vara Àr slut. DÃ¥lig kommuni... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snabbt, enkelt och kostnadseffektivt. Löste problem med att hitta ny lÀmplig mobil då den förra tragiskt gick i golvet, kom in med ett problem, gick dÀrifrån med en lösningen på fickan.
äŒæ¥æ å ±
- æºåž¯é»è©±ã¢ã¯ã»ãµãªåº
- æºåž¯é»è©±ã®ãªãµã€ã¯ã«ã»ããã¯è§£é€ãµãŒãã¹
- éä¿¡æ©åšæäŸæ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Grönmobil strÀvar efter att frÀmja en förbÀttrad teleekonomi genom att erbjuda en mix av nya produkter av hög kvalitet och noggrant granskade begagnade enheter. Företaget, grundat 2011, har etablerat sig både genom fysiska butiker och onlineplattformar, och har framgångsrikt assisterat tiotusentals kunder under åren. Den centrala målsÀttningen för Grönmobil Àr att presentera konsumenterna mer hållbara alternativ inom telekomindustrin. Genom att integrera noga utvalda begagnade enheter i sitt sortiment strÀvar vi inte bara efter att erbjuda prisvÀrda alternativ utan Àven att minska den miljömÀssiga påverkan av elektronikavfall. Produkterna genomgår en rigorös granskning innan de blir tillgÀngliga för kunder, vilket sÀkerstÀller att de uppfyller höga kvalitetsstandarder. Med vår långa nÀrvaro på marknaden har Grönmobil inte bara skapat en stark nÀrvaro genom sina butiker utan också byggt upp en onlineplattform för att möta kundernas behov och öka tillgÀngligheten för sina produkter och tjÀnster. Med ett fokus på både kvalitet och hållbarhet strÀvar Grönmobil mot att vara en ledande aktör som driver fram en positiv förÀndring inom telekomsektorn. Med vÀnlig hÀlsning, Joakim Englund Grundare
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Skydsglas kom sprucken!
Skydsglas kom sprucken! VÀntar på
En återbetalning eller en ny på vÀg Àn så
LÀnge inget har intrÀffats.
Fick inte den varan jag bestÀllde
BestÀllde 3-pack med SiGN Smart Home WiFi Smart Plug som skulle finnas i lager. Fick 11 dagar senare Star Trading Smart Plug Outdoor levererade i stÀllet. Har tidigare SiGN pluggar och ville ha samma pluggar Àven denna bestÀllning. Den leverade pluggen visar inte visuellt att WiFi Àr ansluten ð. Fick ingen frÃ¥ga om jag accepterade ett annat fabrikat innan leveransen.

Grönmobil ããã®åç
Ni bytte ut mina produkter till ettâŠ
Ni bytte ut mina produkter till ett annat mÀrke utan att fråga innan, det Àr INTE okej. Och att jag ska betala frakten för retur⊠URUSELT
Var i kontakt med er, fick till svar att det var bara att skicka tillbaka, och hur man gjorde det fanns på hemsidan. Inget erbjudande om returfrakt.

Bra pris och produkt
Bra pris och produkt. Stod att varan fanns i lager, skulle skickas inom 1-3dgr. Gick över 1 vecka och inget paket. Skickar och frågar var paketet Àr och blir informerad att vara Àr slut. Dålig kommunikation..

Grönmobil ããã®åç
Jag fÃ¥r alltid bra bemötande avâŠ
Jag får alltid bra bemötande av personalen vilket betyder mycket för mitt omdöme samt att deras priser Àr bra
första bestÀllning 4dagar leverans
första bestÀllning 4dagar leverans
andra 9 dagar efter min påminnelse
blir sÀmre ??

Grönmobil ããã®åç
Bra service och utfört arbete under enâŠ
Bra service och utfört arbete under en tim.
Men batteriet var inte av orginal kvalitet tyvÀrr blev inte mycket bÀttre Àn innan byte.
Hadde rÀknat med samma batteri lÀngd som orginal eller Àven bÀttre då det går framåt i utvecklingen.
Bra pris och snabb leverans vid köp avâŠ
Bra pris och snabb leverans vid köp av mobil och tillbehör
Snabbt och bra helt enkelt.
Snabb leverans:)
Inget fel pÃ¥ wifi utaget som jag köpteâŠ
Inget fel på wifi utaget som jag köpte men det blev försenat dÀrför det lÀgre betyget

Grönmobil ããã®åç
âïžâïžâïžâïžâïž jag Àr otroligt nöjd med dessaâŠ
âïžâïžâïžâïžâïž jag Àr otroligt nöjd med dessa wifi smart outdoor plug, dom fungerar klockrent, hög kvalitet, och dom bespar mig bÃ¥de tid och arbete, jag har köpt 4 st, sÃ¥ bra pris pÃ¥ dessa produkter, jag kommer köpa flerð

Grönmobil ããã®åç
Det Àr bra tanke men grön mobil
Det Àr bra tanke men grön mobil, men priserna Àr fortfarande för höga för en begagnad mobiltelefon

Grönmobil ããã®åç
Jag vÀntar fortfarande pÃ¥ en produktâŠ
Jag vÀntar fortfarande på en produkt jag bestÀllde i december. Den Àr betald men ingen uppdatering om bestÀllningen och inga svar på mina två mail om vad som pågår.

Bra produkt so motsvaradeâŠ
Bra produkt som motsvarade beskrivningen. Snabb leverans.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ