レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

FrÃ¥n det första bemötandet tills man gick ifrÃ¥n butiken var helt underbar. Underbar personal som hjÀlper en kravlöst och gör allt för kundens bÀsta. Hade man kunnat slÀnga till en extra stjÀrna hade j... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

5぀星のうち3の評䟡

Bra pris och produkt. Stod att varan fanns i lager, skulle skickas inom 1-3dgr. Gick över 1 vecka och inget paket. Skickar och frÃ¥gar var paketet Àr och blir informerad att vara Àr slut. DÃ¥lig kommuni... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snabbt, enkelt och kostnadseffektivt. Löste problem med att hitta ny lÀmplig mobil då den förra tragiskt gick i golvet, kom in med ett problem, gick dÀrifrån med en lösningen på fickan.

䌁業情報

1. 携垯電話アクセサリ店
  2. 携垯電話のリサむクル・ロック解陀サヌビス
  3. 通信機噚提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Grönmobil strÀvar efter att frÀmja en förbÀttrad teleekonomi genom att erbjuda en mix av nya produkter av hög kvalitet och noggrant granskade begagnade enheter. Företaget, grundat 2011, har etablerat sig både genom fysiska butiker och onlineplattformar, och har framgångsrikt assisterat tiotusentals kunder under åren. Den centrala målsÀttningen för Grönmobil Àr att presentera konsumenterna mer hållbara alternativ inom telekomindustrin. Genom att integrera noga utvalda begagnade enheter i sitt sortiment strÀvar vi inte bara efter att erbjuda prisvÀrda alternativ utan Àven att minska den miljömÀssiga påverkan av elektronikavfall. Produkterna genomgår en rigorös granskning innan de blir tillgÀngliga för kunder, vilket sÀkerstÀller att de uppfyller höga kvalitetsstandarder. Med vår långa nÀrvaro på marknaden har Grönmobil inte bara skapat en stark nÀrvaro genom sina butiker utan också byggt upp en onlineplattform för att möta kundernas behov och öka tillgÀngligheten för sina produkter och tjÀnster. Med ett fokus på både kvalitet och hållbarhet strÀvar Grönmobil mot att vara en ledande aktör som driver fram en positiv förÀndring inom telekomsektorn. Med vÀnlig hÀlsning, Joakim Englund Grundare

3.7

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち2の評䟡

Fick inte den varan jag bestÀllde

BestÀllde 3-pack med SiGN Smart Home WiFi Smart Plug som skulle finnas i lager. Fick 11 dagar senare Star Trading Smart Plug Outdoor levererade i stÀllet. Har tidigare SiGN pluggar och ville ha samma pluggar Àven denna bestÀllning. Den leverade pluggen visar inte visuellt att WiFi Àr ansluten 😒. Fick ingen frÃ¥ga om jag accepterade ett annat fabrikat innan leveransen.

Hej Eva,

Vi var tyvÀrr tvungen att ersÀtta denna produkten med en liknande under Black week perioden. Alla drabbade kunder ska ha fått möjlighet att avbryta sin order om önskat.

Nu finns den sign pluggen i lager igen så önskar du byta kan du skicka din produkt till oss:

Grönmobil att: retur
RingvÀgen 76
73133 Köping

SjÀlvklart hjÀlper vi dig med detta.

5぀星のうち1の評䟡

Ni bytte ut mina produkter till ett

Ni bytte ut mina produkter till ett annat mÀrke utan att frÃ¥ga innan, det Àr INTE okej. Och att jag ska betala frakten för retur
 URUSELT
Var i kontakt med er, fick till svar att det var bara att skicka tillbaka, och hur man gjorde det fanns på hemsidan. Inget erbjudande om returfrakt.

Hej Kristina,

Under Black week hade vi några produkter som vi bytte ut till jÀmnlika produkter för att underlÀtta för våra kunder. Detta skedde sjÀlvfallet av vÀlvilja från vår sida.

I de fallet produkten varit utbytt till liknande modell ska detta ha framgått såklart. Har de inte de av någon anledning ber vi sjÀlvklart om ursÀkt för detta.

På alla dessa ordrar har kunden fri rÀtt och vi kan sjÀlvklart plocka bort hela ordern om man önskar. Frakten för detta bekostar såklart vi.

Jag kan dock inte se att du varit i kontakt med oss efter din bestÀllning så maila gÀrna ditt Àrende till info@gronmobil.se så hjÀlper jag dig vidare.

Ber åter om ursÀkt för din dåliga upplevelse av oss, men hoppas att du mailar så vi kan hjÀlpa dig vidare.

Joakim Grönmobil

Bra pris och produkt

Bra pris och produkt. Stod att varan fanns i lager, skulle skickas inom 1-3dgr. Gick över 1 vecka och inget paket. Skickar och frågar var paketet Àr och blir informerad att vara Àr slut. Dålig kommunikation..

Grönmobil からの回答

TyvÀrr har vi haft något lÀngre leveranstider under black week. Det ber vi om ursÀkt för. Har du frågor specifikt kring din order får du gÀrna maila mig så ska jag göra allt för att hjÀlpa dig på bÀsta sett. Det betyder mycket för oss att du tagit dig tiden att ge oss ett betyg, på så vis kan vi arbeta för att bli bÀttre så vi tar din feedback på allvar.

Önskar dig ett fint avslut på veckan!

info@gronmobil.se

Inget att klaga på

2025幎11月19日

Grönmobil からの回答

Det betyder mycket för oss att du lÀmnar feedback på din order. Under black week har vi haft något lÀngre leveranser men annars försöker vi skicka de mesta samma dag eller dagen efter beroende på lagerstatus.

första bestÀllning 4dagar leverans

första bestÀllning 4dagar leverans
andra 9 dagar efter min påminnelse
blir sÀmre ??

2025幎10月4日

Grönmobil からの回答

Hej Florijan, absolut inte vÃ¥r mening med 9 dagars leverans. Det Àr för lÃ¥ng tid utan uppdatering till dig i sÃ¥ fall. Ibland kan visa varor vara slut i lager och dÃ¥ kan de ta nÃ¥gon dag extra men dÃ¥ ska du som kund sÃ¥klart uppdateras pÃ¥ detta. Är du osÀker pÃ¥ leveranstid eller vill ha en vara snabbt, maila oss gÀrna sÃ¥ brukar vi kunna svara snabbt pÃ¥ om de Àr möjligt att skicka direkt eller ej. Du Àr alltid vÀlkommen att kontakta oss och vi uppskattar dina synpunkter. Vi tar till oss och lyssnar pÃ¥ alla. Trevlig förmiddag! Med vÀnlig hÀlsning, Joakim Grönmobil

5぀星のうち3の評䟡

Inget fel pÃ¥ wifi utaget som jag köpte

Inget fel på wifi utaget som jag köpte men det blev försenat dÀrför det lÀgre betyget

Grönmobil からの回答

Tack för att du tagit dig tiden att lÀgga ett betyg på vår verksamhet. Det uppskattar vi. TyvÀrr vart leveranstiden lång för några kunder på dessa wifi uttag, vi beklagar detta. Vi tar åt oss av feedbacken och försöker bli bÀttre för varje leverans. Med vÀnlig hÀlsning, Joakim Grönmobil

Nöjd

Bra, enkelt och relativt snabbt levererat. Överlag en god upplevelse!

2024幎12月30日

Grönmobil からの回答

Stort tack för fina ord Morgan! Tveka inte att höra av dig till oss om du söker något eller önskar hjÀlp med ny eller begagnad telefon. Med vÀnlig hÀlsning, Joakim Grönmobil

5぀星のうち5の評䟡

⭐⭐⭐⭐⭐ jag Àr otroligt nöjd med dessa

⭐⭐⭐⭐⭐ jag Àr otroligt nöjd med dessa wifi smart outdoor plug, dom fungerar klockrent, hög kvalitet, och dom bespar mig bÃ¥de tid och arbete, jag har köpt 4 st, sÃ¥ bra pris pÃ¥ dessa produkter, jag kommer köpa fler👍

Grönmobil からの回答

Stor tack för att du tagit dig tiden att skriva hÀr på trustpilot. Ingen Àr nöjdare Àn vi om du Àr nöjd! Du Àr alltid vÀlkommen tillbaka! Med vÀnlig hÀlsning, Joakim Grönmobil

5぀星のうち3の評䟡

Det Àr bra tanke men grön mobil

Det Àr bra tanke men grön mobil, men priserna Àr fortfarande för höga för en begagnad mobiltelefon

2024幎12月23日

Grönmobil からの回答

Hej Selma, kul att du gillar tanken med gröna telefoner. Maila gÀrna till oss vad du har för budget och vad du söker så kan vi sÀkert hitta något som passar. Tack för att du tagit dig tid att lÀmna ett omdöme på vår verksamhet. Info@gronmobil.se Àr vår mailadress. Med vÀnlig hÀlsning, Joakim Grönmobil

5぀星のうち1の評䟡

Jag vÀntar fortfarande pÃ¥ en produkt

Jag vÀntar fortfarande på en produkt jag bestÀllde i december. Den Àr betald men ingen uppdatering om bestÀllningen och inga svar på mina två mail om vad som pågår.

自発的なレビュヌ

Grönmobil からの回答

Vi har under slutet av December haft leveransproblem med en outdoor plug som tagit slut i lager hos vår leverantör. TyvÀrr har leverans dröjt och i samband med jul och nyår har vi Àven varit lÀgre bemannade på kundservice. Alla som bestÀllt aktuell produkt har nu leveranser utskickat och vi kommer Àven separat skicka ett presentkort till dessa kunder som en ursÀkt. Vi har brustit i vår leverans gÀllande den produkten och ber tusen gånger om ursÀkt för detta.

Har du inte fått svar på dina frågor Àr du sjÀlvklart vÀlkommen att maila mig så kan jag se över ditt Àrende igen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。