レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

FruktansvÀrt oseriöst företag som riktar in sig pÃ¥ Àldre genom besök alternativt direktutskick som bÃ¥da gÃ¥r ut pÃ¥ samma sak. - PÃ¥talar att de kommer att förlora sin hemtelefoni om de inte skriver... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Helst skulle jag sÀtta minus, men det valet fanns inte... För mig framstÃ¥r detta företaget som oseriöst och skamligt. Anledningen Àr att de, dryga tvÃ¥ (!) Ã¥r efter min mors bortgÃ¥ng, skickar reklamerb... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Toppensupport av Adam som hjÀlpte mig med att få mammas telefon att fungera! Tusen tack och vill bara sÀga att du Àr på rÀtt plats! Tack!

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Vi ville ha hjÀlp med att förstÃ¥ hur man kan anvÀnda IP telefoni. Vi fick professionellt och detaljerat svar frÃ¥n engagerat personal, som tog sig tid och kraft att resonera med oss om vilka alternativ... もっず芋る

䌁業情報

1. 電話・むンタヌネット サヌビス
  2. テレコミュニケヌション サヌビス プロバむダヌ

圓該䌁業による蚘述

Teleman Àr en svensk teleoperatör som startades 1999 med ambition att erbjuda bra och billig telefoni till privata kunder över hela Sverige. Vi har sedan start och fortfarande som mål att erbjuda våra kunder den bÀsta servicen kombinerat med stabila tjÀnster inom telefoni och internet. Du behöver inte vÀnta i oÀndligt långa köer för att få bra service hos oss, vi svarar alltid snabbt och med ett glatt bemötande. Vi tÀcker alla dina behov nÀr det gÀller fast eller mobil hemtelefoni, mobila abonnemang och internet bredband. VÀlkommen till Teleman!

2.1

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Även min mor har det hÀr företaget

Även min mor har det hÀr företaget försökt att lura! Ingen skam har de!

2026幎3月11日

Teleman からの回答

Tråkigt att höra att din mor har den upplevelsen, det Àr verkligen inte vår avsikt. Vi vill gÀrna titta nÀrmare på vad som har hÀnt i hennes fall för att kunna hjÀlpa till och reda ut eventuella oklarheter.

Ni får hemskt gÀrna kontakta vår kundtjÀnst, så att vi kan titta på Àrendet.

5぀星のうち5の評䟡

Toppensupport av Adam som hjÀlpte mig

2026幎3月12日

Teleman からの回答

Stort tack för din fina feedback! Vad hÀrligt att höra att Adam kunde hjÀlpa dig och din mamma med telefonen. Jag ska se till att han får ta del av dina varma ord.

5぀星のうち1の評䟡

Försökte lura på oss deras abonnemang

Försökte lura på oss deras abonnemang. Rena bondfångeriet. Och besöker bara Àldre. Tack och lov så har jag fortfarande huvudet på skaft.

2026幎3月11日

Teleman からの回答

Tråkigt att du fick den upplevelsen, det Àr aldrig vår avsikt att någon ska kÀnna sig lurad.

Vi besöker alla kunder som har kvar den typ av telefoni som nu stÀngs ner i det gamla kopparnÀtet. Målet Àr helt enkelt att hjÀlpa till så att man inte förlorar sitt hemnummer vid teknikskiftet.

Vi vill gÀrna höra mer om vad som hÀnde vid just ditt besök så att vi kan reda ut detta. Kontakta oss gÀrna på kundtjÀnst

5぀星のうち1の評䟡

Har försökt krÀng pÃ¥ mobil abonnemang

Har försökt krÀng på mobil abonnemang som min dementa mor inte förstår sig på eller behöver. Skickar påminnelser för att lura henne till att acceptera abonnemanget.

2026幎1月21日

Teleman からの回答

Vi ser mycket allvarligt på det du skriver. Det Àr absolut inte vår avsikt att sÀlja tjÀnster till någon som inte har möjlighet att överblicka konsekvenserna av ett avtal, och vi ber hemskt mycket om ursÀkt för den uppkomna situationen.
Vi vill givetvis hjÀlpa dig att reda ut detta direkt. VÀnligen kontakta vår kundtjÀnst, så ser vi till att makulera eventuella bestÀllningar och påminnelser.

FruktansvÀrt oseriöst företag som

FruktansvÀrt oseriöst företag som riktar in sig på Àldre genom besök alternativt direktutskick som båda går ut på samma sak.
- Påtalar att de kommer att förlora sin hemtelefoni om de inte skriver på.
- Det Àr brådskande.
- Bindande minst 24 månaders avtal, gÀrna med autogiro godkÀnnande.
Prata med era Àldre anhöriga så att de Àr medvetna om detta bedrÀgliga uppförande!

2026幎1月20日

Teleman からの回答

Vi beklagar att vår kontakt upplevdes som negativ. Vi vill gÀrna förtydliga varför vi informerar om detta nu:

KopparnÀtet stÀngs ned: Under 2026 stÀngs de sista delarna av kopparnÀtet i Sverige. För att inte förlora sitt hemnummer behöver man byta till en ny lösning innan det slÀcks ner på den specifika orten.

Tidsplan: Eftersom nedstÀngningen sker vid olika datum i olika orter under året, informerar vi nu för att sÀkerstÀlla att ingen lÀmnas utan fungerande telefoni.

Valfrihet: Vi erbjuder både postfaktura och autogiro, och det Àr kunden sjÀlv som vÀljer det betalsÀtt som passar bÀst vid bestÀllning.

Vårt mål Àr att hjÀlpa till med teknikskiftet i god tid. Om du eller din anhöriga har frågor Àr ni varmt vÀlkomna att kontakta oss så hjÀlper vi er.

5぀星のうち1の評䟡

Åter igen har det hÀr företaget

Åter igen har det hÀr företaget kontaktat min gamle mor att ingÃ¥ avtal med dem. Min mamma har tidigare sagt att hon inte Àr intresserad men de ger sig inte. VARNING till andra!!!!

2025幎12月16日

Teleman からの回答

Vi beklagar om det har blivit något fel. VÀnligen kontakta vår kundtjÀnst, så hjÀlper vi dig att undersöka Àrendet och se över de uppgifter ni har meddelat oss.

Lurar gamla

Lurar gamla! Sjukt dÃ¥lig hjÀlp av kundtjÀnst! Kommit till min mormor och lurat henne om och om igen. Även om vi har förbjudit dom att komma! Höjer och förnyar telefonen Àven om hon sagt nej!

2025幎12月18日

Hej Alice,

Tack för att du hör av dig till oss. Det Àr oerhört viktigt för oss att våra kunder kÀnner sig trygga och vi ser allvarligt på det du beskriver. Vi vill sjÀlvklart hjÀlpa dig att reda ut detta och hitta en lösning på situationen. VÀnligen kontakta vår kundtjÀnst, så kollar vi över hela Àrendet och hÀndelsen.

Med vÀnliga hÀlsningar // Teleman

5぀星のうち1の評䟡

Äntligen Àr min mamma fri frÃ¥n detta

Äntligen Àr min mamma fri frÃ¥n detta usla företag som lurar Àldre mÀnniskor vid hembesök!! Men fortfarande Àr hon jÀtterÀdd att försÀljaren ska komma och ringa pÃ¥ dörren. SÀkert samma försÀljare som mÃ¥nga skrivit om frÃ¥n Halmstad som snokat runt i hennes hus och frÃ¥gat om sakerna Àr till salu. Eller sÃ¥ har han haft med sig saker i detta fall pussel som han sÃ¥lt till henne dÃ¥ han visste att hon tycker om att pussla. Och sÃ¥klart har de dragit för mycket pengar pÃ¥ hennes autogiro men inte berÀttat det eller Ã¥tgÀrdat sitt misstag. Inte förrÀn jag ringde och pÃ¥talade detta fick hon 2 avgiftsfria mÃ¥nader. NÀ fy för detta oÀrliga företag och dess usla otrevliga kundtjÀnst!

2025幎10月31日

PolisanmÀler Teleman AB.

Då Telemans arbetsmetoder för att införskaffa sig abonnenter kraftigt ifrågasÀtts
av mig har jag valt att polisanmÀla Teleman samt ansvarig sÀljare.
Även ett Àrende hos ARN har startas av mig.
Då de i sin profession med uppsåt vilselett och förmått gamla mÀnniskor att skriva in bindande telefonavtal, kommer jag att strida för fÀngelsestraff alternativt böter.
Jag önskar nu att fler av er som har nÀrstående gamla som har blivit vilseledda eller lurade också tar steget att polisanmÀla förtaget Teleman samt den sÀljare som ni har råkat ut för.
Tillsammans kan vi få dessa kriminella bedragare att fÀngslas eller dömas till böter.
Så min uppmaning Àr att ni polisanmÀler Teleman AB.

2025幎10月28日

Teleman lurar Àldre mÀnniskor

Mina Àldre förÀldrar tecknade abonnemang med Teleman för ett par Ã¥r sedan. Med det nya abonnemanget fick de ocksÃ¥ en telefon. För en tid sedan ringde det pÃ¥ dörren och killen som sÃ¥lt abonnemanget till dem dök upp och berÀttade att han skulle byta ut deras telefon. De skulle fÃ¥ en ny telefon, men den kostade 1 500 kr. Det skulle betalas kontant, och inget kvitto gavs. NÀr min mamma sedan ringde och bad om ett kvitto fick hon till svar att hon ju fÃ¥tt en telefon sÃ¥ det fick hon vara nöjd med. NÀr vi kontaktade Teleman för att kolla upp om det verkligen ska gÃ¥ till pÃ¥ det sÀttet, att en person gör hembesök för att lÀmna telefon som kostar pengar, sÃ¥ fick vi till svar att det inte ska det. FörsÀljaren kontaktades, och nÀr vi ifrÃ¥gasatte "affÀren" sÃ¥ sÀger han att han tyckt synd om vÃ¥r mamma och dÀrför lÀmnat sin egen telefon till henne, mot betalning. Nu har vi bytt telefonbolag, pengar har lÀmnats tillbaka och försÀljarens telefon Àr Ã¥terlÀmnad. Vi reagerar pÃ¥ hur Telemans försÀljare gÃ¥r tillvÀga, och anser att de lurat vÃ¥ra förÀldrar. Sorgligt hur Àldre blir lurade!!! Bör inte Teleman ha koll pÃ¥ sina försÀljare? Eller Àr det sÃ¥ arbetar? Är det sanktionerat?

2025幎9月18日

Varning

Varning
Blåser Àldre personer med hembesök för att lura på ett skitabonnemang med fantasipriser. Binder upp med 24 mån abonnemang till 90 åringar.En variant av åldringsbÀdrÀgeri. Be sÀljaren utan skrupler dra åt hel...

2025幎9月24日
5぀星のうち1の評䟡

Helst skulle jag sÀtta minus

Helst skulle jag sÀtta minus, men det valet fanns inte... För mig framstår detta företaget som oseriöst och skamligt. Anledningen Àr att de, dryga två (!) år efter min mors bortgång, skickar reklamerbjudande till henne. Dessutom med felaktigheter i. Det står att hennes hemtelefoni stÀngs ner 2025-09-30, och det stÀmmer ju inte i detta fall eftersom hon tyvÀrr inte kan ha en telefon dÀr hon Àr nu. Fast jag verkligen önskar att få prata med henne❀

2025幎9月4日

PolisanmÀlda

Rena bluffen, lurade på min farmor på 90 år ett abonnemang på två år. Förfalskade hennes underskrift med mera, hÀndelsen Àr polisanmÀld.

2025幎6月9日

Teleman からの回答

Vi tar detta mycket seriöst och det Àr aldrig vår avsikt att lura någon. VÀnligen kontakta oss på 046-196500, så vi kan undersöka och hantera situationen tillsammans.

De lurade på min 83 årliga mamma ett 24

De lurade pÃ¥ min 83 Ã¥rliga mamma ett 24 mÃ¥n avtal som hon inte hade en aning om vad det betydde. ÅldringsbedrÀgeri!!! Den maximalt vidrig handling! Lura gamla försvarslösa mÀnniskor som inte förstÃ¥r bÀttre och som har byggt upp vÃ¥rt land. Finns inte ord att beskriva dessa svin!!

2025幎5月30日

Teleman からの回答

Vi Àr verkligen ledsna att höra om er mammas upplevelse och tar sådana hÀr frågor på största allvar. Vår avsikt Àr aldrig att utnyttja någon, och vi vill gÀrna förstå och rÀtta upp denna situation. VÀnligen kontakta oss direkt på 046-196500, så att vi kan undersöka detta och se till att er mamma får den hjÀlp hon behöver. Tack för att du gjorde oss uppmÀrksam på detta.

5぀星のうち1の評䟡

Otroligt dålig service och bemötande

Otroligt dålig service och bemötande. Undvik detta företag!

2025幎5月23日

Teleman からの回答

Vi beklagar att du fått en negativ upplevelse. Vi på Teleman strÀvar alltid efter att förbÀttra vår service. Kontakta oss gÀrna på 046-196500, så vi kan undersöka detta nÀrmare och hitta en lösning.

5぀星のうち1の評䟡

Som flera tidigare skrivit har dom

Som flera tidigare skrivit har dom kommit hem till min svÀrmor och fått henne att teckna ett 24 månaders kontrakt som hon inte behöver och detta utan att hon fått en kopia på kontraket eller tyvÀrr komer ihåg att hon tecknat det.

2025幎5月26日

Teleman からの回答

Tack för att du hörde av dig. Vi på Teleman anser att ett personligt möte i hemmet ofta ger en tryggare och mer informativ möjlighet att diskutera våra tjÀnster. Det ska alltid lÀmnas en kopia av avtalet vid hemförsÀljning, och vi Àr måna om att detta skett korrekt.
För att lösa situationen, vÀnligen kontakta vår kundtjÀnst på 046-196500.
Vi ser fram emot att hjÀlpa er.

5぀星のうち5の評䟡

Funkar hur bra som helst

Funkar hur bra som helst , bra support , bra telefon och bra pris , sen Àr det som med allt annat man tecknar sig för man får lÀsa på avtalet och Àr det Àldre så bör man hjÀlpa dem med avtal o förklaring , som anhörig bör man veta om sina Àldre behöver hjÀlp med denna typ av bestÀllning

2025幎4月19日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス