レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Let at bestille pÃ¥ hjemmesiden og hurtig levering. KÞbte Nature's protection white dogs adult small breed, lamb - small kibbles og mine 5 hunde slikker skÃ¥lene tomme. FÞr jeg fandt, Nature's prot... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg modtog i dag den fineste hvalpepakke og skulle kun betale portoen. Leveringen var hurtig og effektiv. KÊmpe anbefaling herfra og helt sikkert ikke sidste gang, jeg bestiller fra dem.

5぀星のうち5の評䟡

Har bestilt foder hos Groomus nu fire gange. Alle gange er ordren pakket og sendt nÊrmest i samme Þjeblik, som den er lagt - helt utroligt effektivt og hurtigt. Foderet er min krÊsne hunds nye yndl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Excellent Customer Service Highly recommended, I ordered few times in pass few months . Every time the items packed carefully . Super Fast Delivery. Easy contact with the customer service. T... もっず芋る

䌁業情報

1. ペット甚品店

圓該䌁業による蚘述

Ideen bag GroomUs er at samle vores egne yndlingsprodukter ét sted, så hundeejeren kan handle alle hundeprodukter ét sted. Udvalget i webbutikken er nÞje udvalgte produkter, som vi selv bruger i hverdagen. Vi står altid gerne til rådighed for at forklare hvilken betydning ASHLEY CRAIG, CORE, HOKAMIX, WOLF, SICCARO og RUFFWEAR har i vores hverdag med hundene. God fornÞjelse.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Mega hurtig levering og mega god

Mega hurtig levering og mega god kunderservice. Jeg havde bestilt et suit og bliver ringet op for at sikre sig at jeg har bestilt i den rigtige str. de giver god vejledning og var rigtig sÞde til at ligge sÊttet i en stÞrre str til side hvis det ku blev for lille. Alt i alt en rigtig god oplevelse 😊

2025幎7月16日
5぀星のうち2の評䟡

DÃ¥rlig kundeservice-ingen respons

Hurtig levering. Men posen var utÊt og der lå foder i kassen og jeg måtte efterfÞlgende selv lime posen så den blev tÊt. Skrev til virksomheden i starten af marts og har INTET hÞrt efterfÞlgende. Det er virkelig dårlig kundeservice! Derfor 2 stjerner

2025幎3月4日

5-stjernet kundeservice⭐⭐⭐⭐⭐

Super sted at handle🌟 Havde kÞbt et suit hvor nederdelen “rev” i strÞmpebukserne. Groom Us fik den syet om hos skrÊdder - det blev super flot👏 - og sendte den retur sammen med et nyt par af deres flotte strÞmpebukser🙏 Det mÃ¥ vÊre 5-stjernet kundeservice⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎3月8日
5぀星のうち1の評䟡

Woolf godbidder

Efter at have kÞbt nye Woolf godbidder til min hund, skulle han have en stang med lam, da han skulle vÊre alene hjemme. Da jeg skal til at give ham den, ser jeg noget gråt metal agtigt på den ene side. Og da jeg knÊkker stangen over, kan jeg pille den metalring på ca. 1 cm. I diameter, ud.
TÊnk hvis han havde slugt den - han er lille hund.

2025幎1月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス