Let at bestille pÃ¥ hjemmesiden og hurtig levering. KÞbte Nature's protection white dogs adult small breed, lamb - small kibbles og mine 5 hunde slikker skÃ¥lene tomme. FÞr jeg fandt, Nature's prot... ãã£ãšèŠã
Jeg modtog i dag den fineste hvalpepakke og skulle kun betale portoen. Leveringen var hurtig og effektiv. KÊmpe anbefaling herfra og helt sikkert ikke sidste gang, jeg bestiller fra dem.
Har bestilt foder hos Groomus nu fire gange. Alle gange er ordren pakket og sendt nÊrmest i samme Þjeblik, som den er lagt - helt utroligt effektivt og hurtigt. Foderet er min krÊsne hunds nye yndl... ãã£ãšèŠã
Excellent Customer Service Highly recommended, I ordered few times in pass few months . Every time the items packed carefully . Super Fast Delivery. Easy contact with the customer service. T... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ideen bag GroomUs er at samle vores egne yndlingsprodukter ét sted, så hundeejeren kan handle alle hundeprodukter ét sted. Udvalget i webbutikken er nÞje udvalgte produkter, som vi selv bruger i hverdagen. Vi står altid gerne til rådighed for at forklare hvilken betydning ASHLEY CRAIG, CORE, HOKAMIX, WOLF, SICCARO og RUFFWEAR har i vores hverdag med hundene. God fornÞjelse.
Sletholmsvej 7, 8340, Malling, ãã³ããŒã¯
- 28 10 89 22
- groomus@groomus.dk
- groomus.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Super go saks som jeg har vÊret spÊndtâŠ
Super go saks som jeg har vÊret spÊndt pÃ¥ at prÞveðâïž
Produkter som forventet
Produkter som forventet, hurtig levering. Hund begejstret for pakken.
Hurtigt levering og god service ogâŠ
Hurtigt levering og god service og rådgivning!
Hurtig og venlig samt god vejledning.
Hurtig effektiv bÃ¥de svar og levering ð
Hurtig effektiv bÃ¥de svar og levering ð
Tak for jer â€ïž
Den rigtige vare
LÊkkert tÞj
LÊkkert tÞj
Bestilte et suit i går, og det ankom dagen efter, endnu engang kom det i dragtpose og bÞjle.
Virkelig lÊkkert tÞj, lavet af materiale som gÞr det muligt ,at kunne bevÊge sig frit ..
Har nu bestilt herfra flere gange
Har nu bestilt herfra flere gange. Meget hurtig levering. Det er klasse.
Stort udvalg og hurtig forsendelse
Stort udvalg og hurtig forsendelse. Alt var helt som forventet, 5 stjerner herfra ð€©
Ich bin sehr zufrieden
Ich bin sehr zufrieden, sowohl mit dem KostÃŒm als auch mit der Lieferung. Einfach perfekt! Danke!
Altid hurtig levering og meget hkÊlpdom
Excellent Customer Service
Excellent Customer Service
Easy contact with the customer service.
Two days ago my parcel arrived , there one wrong item and I contacted with the customer service by phone , the lady was super polite and friendly , she solve my issue ASAP and I received my correct item in next day .
For the pet owner , truly recommend GroomUs.dk , you will have a nice shopping experience with them .
5 Stars ! Thumb up ! Thank you :)
God service og hurtig levering!
Super god service og rigtig hurtig levering. Her dog lidt ked at man kÞber for 720kr og så ikke kan få fri levering hjem til, så derfor ''kun'' 4 stjerner. :-)
Hurtig levering