Ik ben erg tevreden met dit apparaat voor de verzorging van mijn hond. Ik heb een toy poedel en het werkt perfect voor zijn vacht. Het is handig dat de haren dankzij de lucht niet rondvliegen en dat l... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
+ De producten zijn heel goed, écht een aanrader. Verbeterpunt: telefonisch niet bereikbaar Verbeterpunt: Retourneren moet nog in een extra doos, dat is raar en niet zo gemakkelijk. Dan moet je... もっと見る
eigenlijk was alles heel ok, maar een mailtje om te laten weten dat de levering later zou zijn dan dag erna, zou leuk geweest zijn, je gaat anders niet van huis weg omdat er nog een pakje kan komen,... もっと見る
企業が回答しました
Wow!! Wat een aanwinst! Wij hebben 1 Britse Korthaar , met de ondervachtborstel zijn eindelijk zijn losse haren in 1 keer weg. We hebben 2 Maine Coone’s: af en toe een klit moeten weghalen in he... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Verzorgingsproducten voor honden en katten.
連絡先
Hempenserweg 2, 8935AA, Leeuwarden, オランダ
- info@groomzo.com
- groomzo.com
ネガティブなレビューの 20%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Alles in 1 huisdier verzorgingsset.
Wat een ongelooflijk super product!! Wij hebben een kruising Maltezer/Havanezer met een dichte vacht. De tondeuse 'vloog' door haar vacht ,GE-WEL-DIG.
Gisteren besteld en vandaag binnen en gelijk in gebruik genomen,snelle service. En een leuk cadeautje erbij als extra.🤩 109,- voor deze uitgebreide set is echt een koopje .
Borstel
Het apparaat werkt perfect. Ik heb een bordercollie en die heeft flink wat haren om te borstelen. Dat is nu een fluitjes van een cent!! Ben er heel blij mee!!!!
Werkt super goed snel geleverd ben er…
Werkt super goed snel geleverd ben er blij mee
Goede winkel!👌👊
Vlotte levering
Snelle levering!
Wat valt het tegen 1
Wat valt het tegen 1: maakt toch veel herrie.2: geen of weinig beschrijving erbij.3: machine klein,een poot geschoren is het "bakje" al weer vol.
Aanrader Vlotte levering etc
Vlotte levering, binnen beloofde tijd. 1 dag. Ik heb de tondeuse nog niet gebruikt. Vooraf kreeg ik al een trimcursus op video gestuurd. Levering ziet er super verzorgd en compleet uit met uitvoerige Nederlandse gebruiksaanwijzing.
Snelle levering van de complete honden…
Snelle levering van de complete honden trimset. Jammer dat wij de link naar een cursus om je hond te scheren en nagels te knippen nog niet hebben ontvangen.
prima levering en product, geen video ontvangen
We hebben een scheerapparaat gekocht en die is binnen een dag aangekomen. Prima product tevreden ermee. Er zou ook video bij zitten, maar die is nooit verstuurd/ aangekomen, ook niet bij herinnering eraan.
Top ding
Top ding, werkt makkelijk en krachtig. Fijn dat hij draadloos werkt, snel opgeladen en veel verschillende koppen waardoor je hond goed kan trimmen maar qua lengte niet te kort wordt.
Prachtig product
Prachtig product en al met veel plezier aan het gebruiken dankzij de gratis trim cursus is dit zo op te pakken. Voor mijn hond een fijnere ervaring dan de trimsalon!
GEWELDIG apparaat
GEWELDIG apparaat! Ik schrijf niet snel een review, maar super prijs kwaliteitsverhouding. Ik ben er echt heel blij mee, het gevoel van schaapje scheren. Kwam makkelijk door de vacht van onze hond. Vergelijkbaar met labradoodle.
Wat beter kan is om te zorgen
Wat beter kan is om te zorgen, dat de pakketten, snel op plaats van bestemming zijn.
En de handleiding, sommige dingen zijn een beetje onduidelijk, en je moet dan perse naar een video kijken om erachter te komen,hoe het werkt.
Waar is dat rode ding voor?
Het pakketje was netjes verpakt.
Maakt best wel een lawaai, misschien dat mijn dieren er nog aan moeten wennen?
Maar de tijd zal het leren.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。