Ik ben erg tevreden met dit apparaat voor de verzorging van mijn hond. Ik heb een toy poedel en het werkt perfect voor zijn vacht. Het is handig dat de haren dankzij de lucht niet rondvliegen en dat l... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
+ De producten zijn heel goed, écht een aanrader. Verbeterpunt: telefonisch niet bereikbaar Verbeterpunt: Retourneren moet nog in een extra doos, dat is raar en niet zo gemakkelijk. Dan moet je... もっと見る
eigenlijk was alles heel ok, maar een mailtje om te laten weten dat de levering later zou zijn dan dag erna, zou leuk geweest zijn, je gaat anders niet van huis weg omdat er nog een pakje kan komen,... もっと見る
企業が回答しました
Wow!! Wat een aanwinst! Wij hebben 1 Britse Korthaar , met de ondervachtborstel zijn eindelijk zijn losse haren in 1 keer weg. We hebben 2 Maine Coone’s: af en toe een klit moeten weghalen in he... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Verzorgingsproducten voor honden en katten.
連絡先
Hempenserweg 2, 8935AA, Leeuwarden, オランダ
- info@groomzo.com
- groomzo.com
ネガティブなレビューの 20%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
groomzo voor dikke vacht (doodle)…
Heb de groomzo voor dikke vacht gekocht (heb eek doodle) evenals de arm om de hond vast te kunnen zetten. Van beiden tevreden (vandaag voor de eerste keer gebruikt). Moet wel nog de vaardigheden krijgen om goed te trimmen maar iedere keer zal het wel verbeteren. Vijl nog niet gebruikt
Maakt veel lawaai.
Jammer dat beloofde dvd niet aanwezig is
Voor het ogenblik goed , jammer dat de beloofde dvd voor hoe gebruik er niet bij zat
Allemaal beetje uitproberen hoe best te gebruiken
goeie aankoop
de video was heel duidelijk en gemakkelijk te volgen. De tendeuse werkt suepr,goed en de extra kammen erbij om ndere lengtes tenhebben is fantastisch. Ik ben tevreden met de aankoop.
Prachtige Set materiaal.
Een fantastische set materialen, goed afgewerkt,top, zeer professioneel.
GEWÈLDIG
Zeer snel geleverd. Wát een apparaat!! Ik geloof écht niet alles op FB maar dit wèl.
Het werkt fantastisch!! Absoluut geschikt voor mopshondjes !!! Die verharen als een dolle...😂
Tondeuse Groomzo
Heb de tondeuse gekocht voor mijn honden. Heb hem een dik half jaar en ben er erg blij mee! Je krijgt uitgebreid uitleg via een filmpje en boekje. Kijk en lees dit asjeblieft dan ook als je het product koopt. De opzet kammen zijn echt prima. Een hond met klitten tot op de huid, dan moet je geen opzetkam gebruiken (mijn reactie op een review). Die gebruik je alleen voor de lengte van de vacht. De tondeuse voelt kwalitatief aan. Hij scheert als een mes door de boter. De prijs kwaliteit is echt ongelooflijk! Heb hem in het hoesje van mijn vorige tondeuse gedaan. Dat was echt een rotding. De olie, kam, schaar en borsteltje wat er bij zit is erg fijn. Het opladen gaat mooi en snel. Sprak toevallig iemand die ik vaak tegenkom met uitlaten. Zij heeft een grote LabraDoodle en bleek ook deze tondeuse te hebben. Zij trimt zelf haar Doodle het ziet er prachtig uit. Ook zij is super blij met de Groomzo. Zelf heb ik geen trimhonden. Bij mijn Schotse Herder en Gos d’Atura Catalá doe ik de pootjes en klitten die niet uit te kammen zijn. Bij mijn paard scheer ik de overtollige haren van kin en en kaaklijn. Het geluid is echt heel weinig. Mijn dieren zijn gewoon rustig als ik hem gebruik. Deze tondeuse is gewoon TOP! En de stofzuiger ga ik ook zeker aanschaffen. Lijkt mij ideaaaal! Want als mijn Schotse dame verhaart word je niet blij.
Wat een geweldige apparaat!
Wat een geweldige apparaat. Super. En geen haren door de hele keuken.
Zoeft door de doodlevacht ongekamt! Echt top!
Mooi apparaat en echt heel compleet
Zeer goed toestel
Zeer goed toestel. Hond ziet er terug stralend uit. Het is een genot om zou makkelijk de hond te kammen.
Een hele goede service!!!
Een hele goede service!!!
Bij ons was er een verkeerd koppelstuk geleverd bij de tondeuse,contact opgenomen en binnen een paar dagen een nieuwe opgestuurd gekregen
Goede service, snelle reactie en actie. Super tevreden over het product en heel snel telefonisch te bereiken. Je krijgt snel antwoord op je mail en er wordt meteen gehandeld. Top!

Groomzo からの回答

Groomzo からの回答