レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det er simpelthen ikke okay at man ikke kan tilgÃ¥ maskinerne nedenunder pÃ¥ grund af at man ikke mÃ¥ vÊre der nÃ¥r der er holdtrÊning. Som et menneske med en normal hverdag der skal kÞre rundt, kan jeg i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Wellness abonnement i Fredericia centeret, er det mest vÊrdilÞse abonnement nogensinde. I de 2.5 mÃ¥ned jeg har vÊret abonnent, har saunaen enden vÊret helt slukket eller kold hver eneste gang. Inge... もっず芋る

Et rigtigt fedt center de har fÃ¥et pÃ¥ GrÞnlÞkkevej i Odense. Gode maskiner, flinkt personale, gode priser. Alt spiller. 2 ting gÞr at vi ikke ryger op pÃ¥ 5 stjerner. 1) lÞbebÃ¥ndenes elektronik funge... もっず芋る

Odense, Thriges Pl.: maskinerne er lÊkre og generelt spritnye udstyr, og det er mange racks at vÊlge imellem. Prisen er lav ift. andre centre. Dejligt personale og ledelse, altid smilende og overs... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. フィットネス センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Når du trÊder ind i Ground, vil du mÞde et utraditionelt fitnesscenter, hvor der er tÊnkt over detaljerne. De hvide vÊgge og det uinspireret look er udskiftet med lÊkre detaljer, New Yorker-stil og varme farver der straks får dig til at fÞle dig hjemme.

3.2

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

130件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 70に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Det er simpelthen ikke okay at man ikke

Det er simpelthen ikke okay at man ikke kan tilgå maskinerne nedenunder på grund af at man ikke må vÊre der når der er holdtrÊning. Som et menneske med en normal hverdag der skal kÞre rundt, kan jeg ikke tilpasse mig hvornår der er holdtrÊning, som der typisk er flere timer ad gangen, lige der hvor de fleste trÊner efter arbejde. Jeg håber at hÞre at de pågÊldende maskiner enten bliver flyttet snart eller at man finder en alternativ lÞsning, ellers er det ikke vÊrd at betale for, når man ikke kan bruge de maskiner man skal.

2026幎3月9日

Hej Julie,

Tak for din feedback om centret i Fredericia.

Vi forstår godt, at det kan vÊre frustrerende ikke altid at kunne tilgå alle maskiner, når der kÞrer holdtrÊning i området. HoldtrÊningen er dog en fast del af centrets tilbud, som mange har meget glÊde af. Når der kÞres hold i Underground, vil området naturligt vÊre mere fyldt og derfor svÊrere at benytte samtidig.

Vi forsÞger så vidt muligt at tilgodese alle og planlÊgge holdene, så der samtidig er adgang til Þvrige trÊningsområder i centret - og vi arbejder lÞbende på at skabe de bedste rammer for både holdtrÊning og individuel trÊning.

Rigtig god aften!
/Stine

VÊrdilÞst abonnement

Wellness abonnement i Fredericia centeret, er det mest vÊrdilÞse abonnement nogensinde. I de 2.5 måned jeg har vÊret abonnent, har saunaen enden vÊret helt slukket eller kold hver eneste gang.
Ingen kommunikation fra ejerne, ingen lÞsning eller seriÞs respons på klagerne.
Spild af tid og penge. MarkedsfÞrt helt ved siden af da det blev solgt til medlemmerne.

2026幎2月6日
自発的なレビュヌ

Rigtig fint center at trÊne i

Rigtig fint center at trÊne i, dejlig stÞrrelse og hÞfligt personale.
Men, der er altid et men.
Hvis man som mand forventer at kunne tage et varmt bad efter trÊning og isÊr i denne kolde tid, så bliver man skuffet.
Vandet er max lunken, og går op og ned i temperatur.
Er også skuffet over at man ikke får svar når man skriver til dem , og selvom man siger det i skranken så sker der ikke noget.

2026幎1月24日

Hej René :)

Tak for din anmeldelse og dejligt at hÞre, at du generelt er glad for centret.

Vil du ikke henvende dig på mail til centret angående badet - så vi ved hvilket center, det drejer sig om?
Så vil vi tage hånd om det med det samme!
Rigtig god dag!

Elendig service

Elendig service, selv overfor nye kunder. Mistroiske og med gebyrer på alt hvad de kan komme afsted med.

2026幎1月17日

Hej med dig :)

Det eneste vi giver gebyrer for er brud på vores medlemsbetingelser - det kan f.eks. vÊre misbrug af medlemsarmbånd, udeblivelse fra hold eller trÊning i udendÞrssko.
Både som nyt og gammelt medlem, så er disse betingelser godkendt ved indmeldelse og gennemgået ved afhentning af armbånd.

Disse retningslinjer er lavet for at have et dejligt center, hvor der er rent og rart at vÊre for alle - dem er vi stolte af.

God dag til dig :)
/Ground

Chips og cola

Uprofessionel personale, ejeren sidder hjemmefra med chips og cola, og kigger pÃ¥ hvem der har indendÞrs sko pÃ¥. Jeg skifter sko i min bil og skal trÊne. ejeren tager sÃ¥ en “stikprÞve” altsÃ¥ hvor han sidder derhjemme og overvÃ¥ger folk over kamera for at tjene lidt ekstra pÃ¥ bÞder. han deler bÞder ud til medlemmer som var det flyers. Jeg har selv trÊnet i SATS i flere Ã¥r. Og blev nÞdt til at vÊlge et center i Odense. Lav ikke samme fejl som mig og vÊlg et andet center🙏🏻

2026幎1月16日

Hej Ertem

Tak for din anmeldelse og historie om ejeren :)

Hos os trÊner man kun i rene indendÞrssko - de kan naturligvis ikke gå fra bilen henover sne, slud og skidt hen mod centret uden at blive beskidte.

Det står i vores medlemsbetingelser, det står i indgangen - og det står på gulvet med et stort skilt, når du går ind.

Vi vil gerne holde et pÊnt og rent center, med udstyr der virker - det kan vi kun ved at medlemmerne respekterer denne meget simple og logiske regel - som i Þvrigt gÊlder i alle fitnesscentre.

God dag til dig :)

Et unikt trÊnings fÊllesskab

Kombinationen af de nyeste maskiner, utallige holdmuligheder med topmotiverede instruktÞrer, sÞde og hjÊlpsomme medarbejdere - og et unikt trÊningsfÊllesskab med plads til alle gÞr; at det at trÊne i Ground ikke blot er godt for ens fysik, det er også godt for ens humÞr. Er glad for, at jeg netop valgte Ground, da jeg for over to år siden sÞgte efter et godt center.

2025幎11月16日

Hej Kenneth :)

Hvor er det bare en dejlig anmeldelse, tusind tusind tak for den! Det er vi SÅ glade for at lÊse!

Hav den skÞnneste aften!
/Rikke - Ground

Jeg er generelt meget glad for Ground

Jeg er generelt meget glad for Ground som trÊningssted. De har fantastiske maskiner og et stort udvalg, men der er et par ting, som gÞr, at de kun får 4 stjerner fra mig.

Det koster 100 kr. at sÊtte sit medlemskab på pause.

Parkeringen ved Thriges Plads er mÊrkelig.

At det skal koste penge at sÊtte sit medlemskab pÃ¥ pause pÃ¥ grund af operation, ferie eller andet, er ikke acceptabelt. Det fÞles som ren udnyttelse — nÊrmest som at stjÊle penge fra medlemmerne. For folk, der skal pÃ¥ 2–3 ugers ferie, giver det ingen mening at betale 100 kr. bare for at fryse medlemskabet. Det virker grÃ¥digt.

Derudover er det grotesk, at man skal registrere sin bil for at kunne trÊne i to timer, ellers risikerer man en bÞde. Alle medlemmer burde kunne registrere deres bil én gang og derefter vÊre dÊkket, uden at skulle bekymre sig om det hver eneste gang. Ground har tre rÊkker med parkering, og de burde vÊre tydeligt markeret til medlemmer. Det er i forvejen svÊrt at finde en plads. Og det dér med, at "det er parkeringsselskabet der bestemmer", holder ikke. De pladser er jeres, og hos min arbejdsplads har vi ogsÃ¥ et parkeringsselskab, men vores biler er registreret fast — sÃ¥ jeg ved, at det kan lade sig gÞre.

2025幎11月15日

Hej Peter,

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at lÊse, at du er glad for Ground :)

Ift. din kommentar på pausen, så kan du altid få en gratis pause, hvis du kan vise dokumentation på en operation eller lignende- men at tilbyde gratis pauser for ferie eller andet vil vÊre voldsomt meget administrativt + det er der ikke rigtig andet du kan ved - husleje, abonnementer eller andet.

Ift. parkering, så er vi jo lejet ind. Det kan sagtens vÊre, at det er muligt - men jeg tror desvÊrre, at det vil betyde at pladserne vil blive brugt til alt muligt andet, end dem der trÊner. Det vil nok resultere i, at det ikke er muligt at få en plads, når der skal trÊnes.
Vi forstår at det er trÊls at risikere en p-bÞde, men alternativet er også rigtig trÊls.
Til din info, så har vi 6 rÊkker -så tag endelig fat i os, hvis du er i tvivl om, hvilke rÊkker det er :)

Rigtig god aften og tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse!
/Rikke - Ground

Det virker som om når man begynder at

Det virker som om nÃ¥r man begynder at fÃ¥ mange medlemmer sÃ¥ er service og nÊrvÊr pludselig lige gyldigt. Jeg har vÊret medlem af Ground siden den fÞrste dag de Ã¥bnede deres fÞrste center. Og jeg forsat ogsÃ¥ min betaling til centeret gennem hele Corona mens de havde lukket, da jeg virkelig fÞlte at jeg var medlem af et center der vil deres kunder. I dag efter de har fÃ¥et Ã¥bnet et par centre rundt i landet, sÃ¥ bliver der smidt med gebyr til hÞjre og venstre. Nogle af dem forstÃ¥r jeg, men 100 kr for at skifte min sko ude i bilen, i stedet for at bede mig skifte sko indenfor, sÃ¥ fÃ¥r jeg gebyr. Jamen tak for at vise mig hvad min loyalitet betyder for jer. TÊnk sig at jeg har vÊret kunde hos jer siden 2020, og selv mens I havde lukket og jeg ikke kunne bruge jer, betalte jeg stadig min abonnement uden at sÊtte det pÃ¥ pause og det er sÃ¥dan man bliver behandlet. Jo tak 😊

Og så skriver de sådan en pÊn hilsen i mailen
“ Vi håber, at du også er interesseret i at komme i et rent center, hvor udstyret virker. Hvis ikke er du velkommen til at sende en indsigelse til os”
Kundeservice når det er bedst 😊

2025幎11月12日

Hej Yasser

At vi gerne vil have at folk fÞlger vores retningslinjer og ikke går ind i centret med beskidte sko har intet med flere centre at gÞre.
Det er retningslinjer, der har vÊret fra dag 1 og som du også har godkendt ved din indmeldelse.

Man kan selvfÞlgelig ikke gå udenfor i sine indendÞrssko uden, at de bliver beskidte og der slÊbes skidt med ind, som både ÞdelÊgger maskiner og gÞr centret beskidt.

Vi gÞr alt hvad vi kan for at opretholde et lÊkkert center til jer - dette er en af tingene, som vi selvfÞlgelig håber, at I forstår.

God dag til dig.
/Rikke - Ground

Utroligt godt sted at trÊne

Utroligt godt sted at trÊne, har aldrig vÊret i centret med så godt udvalg af maskiner for

2025幎9月24日

Hej Jesper,
Tusind tak for din fine anmeldelse - den sÊtter vi stor pris på!

Hav en skÞn aften! :)

Fantastisk trÊningscenter

Fantastisk trÊningscenter i Odense både på Thriges plads og på GrÞnlÞkkevej. Masse gode maskiner som passer til enhver.
Nyder også de mange hold der er vÊlge i mellem isÊr spinning. Super gode instruktÞr.

2025幎9月15日

Hej Ulrik :)

Mange tak for din positive anmeldelse, den er vi rigtig glad for at lÊse!
Tak for at tage dig tid til at skrive den - det er vÊrdsat!

Hav en skÞn sÞndag :)

SÞdeste medarbejder altid hjÊlpsomme

SÞdeste medarbejder altid hjÊlpsomme. Jeg elsker at komme i centeret der er altid rent og pÊnt.

Der er mange gode hold og super gode instruktÞrer

2025幎9月1日

Hej Stine :)

Mange tak for din sÞde anmeldelse, den sÊtter vi stor pris på!

Rigtig god weekend til dig:)

Ground Kolding 5 stjerner uden tvivl

Ground Kolding 5 stjerner uden tvivl. Fra prisen til udstyret, til de ansatte. Har kun gode oplevelser. SelvfÞlgelig er der dårlige små ting, men det er ikke vÊrd at nÊvne.
De lytter til folk ang. nye Þnsker om maskiner, og de gÞr bestemt deres for at centret står skarpt!!
Det er kun oprydningen fra andre brugere der hÊnger, men det er ikke Ground`s skyld..
I gÞr det mega godt Ground Kolding..

2025幎9月14日

Hej Emil,

Tusind tak for din anmeldelse - tak for at tage dig tid til at rose centret i Kolding!

Det er dejligt at hÞre, at du er glad for at komme i centret!

Hav en skÞn sÞndag!
/Rikke - Ground

Et fantastisk center med rigtig mange

Et fantastisk center med rigtig mange gode hold og dygtige instruktÞrer.
Der bliver tit udviklet på holdplanen så der af og til kommer noget nyt til
Personalet er hjÊlpsomme og imÞdekommende og får lÞst problemerne hvis der er nogen.

2025幎9月11日

Hej Michael :)

Tusind, tusind tak for din anmeldelse - den betyder mere end du aner!

/Rikke - Ground

Ground er det bedste fitness i Odense

Ground har alle tÊnklige maskiner. De har ogs mange af de samme maskiner, så man skal nÊsten aldrig vente på den ene maskine. Der er ogs nogle gode hold med fantastiske instruktÞrer. Jeg har kun haft gode oplevelser.

2025幎9月14日

Hej Ann-Sofie :)

Tusind mange gange tak for din anmeldelse.
Den er vi simpelthen så glade for at lÊse - tak for at tage dig tid til at skrive det!

/Rikke - Ground

Hvorfor ikke vise priser for personlig

Hvorfor ikke vise priser for personlig trÊning
 lokke lokke og bum - spil nu med Ã¥bne kort !

2025幎9月4日

Ground からの回答

Hej Jesper, tak for din anmeldelse.

Det skyldes, at vores personlige trÊnere er selvstÊndige og derfor har forskellige priser. De er selv herre over deres produkter og derfor kan de findes på deres hjemmesider, når man har samtale med dem osv.

Den undrer mig dog en smule, at du skriver denne anmeldelse nu, da jeg kan se at du ikke har vÊret i centret siden november 2024 og ikke har vÊret medlem siden.

Vi har ikke lokket med personlig trÊning på noget tidspunkt i Ground - vi har kun prÊsenteret de trÊnere, som vi har i centret.

Hvis du har haft en oplevelse, som vi ikke kender til, så hÞrer vi gerne fra dig på odense@ground.dk

God sÞndag!

GrÞnlÞkkevej i odense

GrÞnlÞkkevej i odense.
Det er et fint center med gode maskiner. problemet og grunden til 2 stjerner er at centeret har virkelig dårlig luft og det fÞles meget kvÊlende hvis der er mange i centeret. Selv hvis der ikke er mange er det også slemt
Der bliver alt for varmt i centeret bare solen skinner lidt.
Så har de også lavet alt for mange hold til så lille et center at de er nÞd til at lave hold trÊning midt i det hele så man skal kÊmpe sig udenom. Selv om de har et hold rum.
Det gÞr det heller ikke bedre med luften af der kommer 10 15 personer mere og hold trÊner midt i lokalet.
Syntes man burde få bedre ventilation i centeret det kan ikke passe at det eneste friske luft man for er når de åbner nÞdudgangen bagerst når der er hold trÊning

2025幎8月17日

Hej Tobias,
Tak for din mail.

Om sommeren er der altid varmere i centrene - det skyldes selvfÞlgelig at luften udenfor er varmere og det derfor er den luft, der kommer rundt i centret.

Vi er helt enige i, at det ikke er optimalt, at holdtrÊningen foregår ude i trÊningsarealet - det bliver heldigvis forbedret snart, da vi d. 1/10 får flere kvadratmener og rykker det :)

Meget ubehagelig oplevelse

Jeg havde en meget ubehagelig oplevelse i dag. Efter min trÊning åbnede jeg kÞleskabet for at kÞbe min sÊdvanlig lemon cheesecake bar, men da den ikke var der, lukkede jeg det igen og gik videre. Kort efter blev jeg stoppet offentligt af en medarbejder, som spurgte mig, om jeg havde taget noget fra kÞleskabet, og kiggede direkte på mine hÊnder.
Jeg blev chokeret og det fÞltes som en offentlig ydmygelse.
Det er ikke acceptabel kundeservice, og det er ikke en måde, man bÞr tale til medlemmer på. Jeg håber virkelig, at centret reflekterer over, hvordan man håndterer mistanke og kommunikation isÊr når der ikke er nogen reel grundlag for det.

2025幎8月7日

En enestående serviceoplevelse hos Ground Odense ⭐⭐⭐⭐⭐

Efter en trÊning hos Ground Odense fik jeg det desvÊrre pludselig dårligt og måtte sÊtte mig ned for at samle mig. Det blev hurtigt opdaget af en yderst opmÊrksom og kompetent medarbejder, Simone.

Hun reagerede med det samme – kom hen med sukkervand og hjalp mig venligt over i en sofa, hvor jeg kunne sidde og falde til ro. Hun tjekkede lÞbende, hvordan jeg havde det, og tilbÞd endda at kÞre mig hjem, hvis det blev nÞdvendigt.

Simone udviste både professionalisme, omsorg og medmenneskelighed på et niveau, man sjÊldent oplever.

En stor tak til Simone – og fem velfortjente stjerner til Ground Odense for at have så dygtige og engagerede medarbejdere!

2025幎8月7日

Ground GrÞnlÞkkevej er tydeligt underprioriteret

TilfÞjelse efter svar:
Jeg er sÃ¥ glad for at hÞre, at det e r lÞsninger pÃ¥ vej. SÃ¥ min anmeldelse fÃ¥r lige et nÞk opad, da jeg er sÃ¥ glad for at hÞre at problematikkerne bliver fikset 😀

Jeg er meget glad for ground, men dette sagt handler denne anmeldelse om centret på grÞnlÞkkevej.
Personalet er fantastiske og så sÞde, men centret er tydeligt underprioriteret.

Til jumping fitness et trampolinerne stablet så hÞjt, at det er en markant risiko for at få den i hovedet, når de skal findes frem. Det er virkelig trÊls hver gang at skulle vÊre bange for at tage til denne trÊning.
Desuden bliver de ikke prioriteret fikset, så jeg har nu to gange set en person med en trampolin, hvor elastikken springer under jump. Igen farligt og har aldrig set det andre steder end her.

Centret er desuden så lille at ideen om functional power hold udenfor holdsalen er lidt underlig. Holder fylder 30 % af centret og ingen andre fÞler sig velkomne, da musikken overtager det hele.

Igen vil jeg slutte af med KÆMPE ros til personalet. De gÞr alt hvad de kan for at give en god oplevelse, selv med de dÃ¥rlige forhold de har fÃ¥et.

2025幎8月2日

Hej med dig :)
Mange tak for anmeldelsen! Vi er glade for at lÊse, at du er glad for personalet og Ground.

Vi er klar over de udfordringer vi har på GrÞnlÞkkevej, men kan heldigvis glÊde dig med, at der er lÞsninger på vej.

Trampolinerne er vi ved at udskifte til helt nye trampoliner fra Jumping Fitness, de holder både bedre og så bliver det hÞje tårn også fikset.

Sidst på året får vi flere kvadratmeter - I den forbindelse flytter vi alt det funktionelle og holdene ind i det nye rum, så det ikke forstyrrer i resten af centret.

Det bliver så godt og vi glÊder os helt vildt!
Tak for tålmodigheden!
/Rikke

Personalet og de fleste faciliteter er

Personalet og de fleste faciliteter er fine nok. Dsv er ledelsen grådige og har lavet tusindvis af forskellige hold, som så står og fylder det hele ved racks/dumbells. Man kan nÊsten ikke komme til, når disse hold er der (og de er der konstant).

Derudover har jeg en anden vigtig ting at sige. BÊnkstativerne (til bÊnkpres) i den lille Ground er fuldstÊndig frygtelige at bÊnke på, hvis man bÊnker mere end 80 kg. Hvis man har lange arme, så skal man jo lave et halvt rep bare for at liftoff. Desuden glider man på bÊnken og de er rÞvsmalle.
Også har de også pÊreformet bÊnke i den store ground (i den store sal). Dette er jo totalt jammerligt, da man ligger totalt ustabilt med skuldrene.

Det er et fint center, hvis man er gamle Lise på 83 år og gerne vil holde sig lidt slank.
Men hvis du gerne vil vÊre jacked, så er der andre centre som er bedre.

2025幎7月25日

Hej med dig :)

Det er vi kede af at lÊse - vi sÊtter selvfÞlgelig ikke ekstra hold på for at genere nogle - tvÊrtimod - vi gÞr det fordi vi får Þnsker om det og gerne vil tilgodese disse Þnsker.

Holdene skal selvfÞlgelig ikke gå ud over jer, der trÊner ved siden af - så vi vil meget gerne hÞre, hvis det sker, så vi kan få styr på det - det er nemlig ikke meningen.

Jeg giver din feedback på bÊnkene og bÊnkpressen videre.

Hav en dejlig weekend!
/Rikke