レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Efter flere Ã¥rs medlemsskab hvor jeg har vÊret tilfreds . Man fÃ¥r hvad man betaler for.! MÃ¥ jeg nu sande det virkeligheden omkring Fitzone . VedrÞrende service, medlemspleje og forstÃ¥else . Mangen til... もっず芋る

Jeg meldte mig ind i FitZone pÃ¥ deres Premium-plan, hvor det ikke var tydeligt, at der var binding og ekstra vilkÃ¥r. Da jeg kort efter ville opsige, fandt jeg ud af, at jeg stadig skulle betale v... もっず芋る

Holstebro flygtninge center, sÃ¥dan fÞles det. Man skulle tro det var en sÊr aftale med flygtninge centeret i Holstebro pÃ¥ den anden side af vejen. Dagligt ses drenge pÃ¥ 11-12 Ã¥r lege rundt pÃ¥ maskiner... もっず芋る

Jeg har snart trÊnet i 10 Ã¥r, og har vÊret medlem i MANGE fitnesscentre, men ikke noget jeg har fÞlt mig tilfreds med... Nu tror jeg endelig, jeg har fundet et langsigtet venskab med et center.... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. フィットネス センタヌ

Fit Zone に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Fit Zone 💪

Det ultimative trÊningscenter, der tager din sundhed og fitness seriÞst! Vi er stolte af at tilbyde vores medlemmer en omfattende servicepakke til en overkommelig pris. Med vores standard pris kan du trÊne i alle vores centre i Odense, Svendborg og Aalborg, så du aldrig behÞver at gå glip af en trÊning, uanset hvor du befinder dig.

Vores filosofi er simpel - vi tror på, at trÊning skal vÊre sjovt, udfordrende og tilgÊngeligt for alle. Vores trÊningscentre er udstyret med den hÞjeste kvalitet af udstyr, så du kan få mest muligt ud af din trÊning.

Vi ved, at det kan vÊre svÊrt at komme i gang med trÊning og holde motivationen oppe, men hos Fit Zone fÃ¥r du alt det nÞdvendige support og vejledning, du behÞver for at opnÃ¥ succes. 💪

Vi er stolte af at vÊre mere end bare et trÊningscenter - vi er en sundheds- og fitnessfamilie, der er dedikeret til at hjÊlpe vores medlemmer med at nÃ¥ deres mÃ¥l og forbedre deres livskvalitet. SÃ¥ tÞv ikke med at tage det fÞrste skridt mod en sundere og mere aktiv livsstil - besÞg os i dag og oplev forskellen hos Fit Zone! 💪

Med venlig hilsen,
Fit Zone-teamet

1.6

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

132件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Jeg meldte mig ind i FitZone på deres

Jeg meldte mig ind i FitZone på deres Premium-plan, hvor det ikke var tydeligt, at der var binding og ekstra vilkår.

Da jeg kort efter ville opsige, fandt jeg ud af, at jeg stadig skulle betale videre, og at det endda koster penge at sÊtte medlemskabet på pause. Det stod ikke klart, da jeg tilmeldte mig.

Kundeservice var venlige, men det Êndrer ikke på, at informationen omkring medlemskabet ikke var gennemsigtig.

2026幎4月11日
自発的なレビュヌ

Efter flere års medlemsskab hvor jeg

Efter flere års medlemsskab hvor jeg har vÊret tilfreds . Man får hvad man betaler for.! Må jeg nu sande det virkeligheden omkring Fitzone . VedrÞrende service, medlemspleje og forståelse . Mangen til manglende vilje og forståelse og underligt login system er min holdning da Êndret fuldstÊndig vedr Fitzone Svendborg . Vildt man nogen gange skal trÊdes på fÞr man kan se virkeligheden .

2026幎4月8日

Holstebro flygtninge zone

Holstebro flygtninge center, sådan fÞles det. Man skulle tro det var en sÊr aftale med flygtninge centeret i Holstebro på den anden side af vejen. Dagligt ses drenge på 11-12 år lege rundt på maskinerne (ukrainske). Der er altid mange maskiner ude af drift. Igen i dag intet toilet papir på det eneste toilet der er tilgÊngeligt. Det lige snus poser, dåser, slikpapir, brugte kondomer (set 1 gang) i omklÊdningen. Virkeligt ulÊkkert. Deres vand maskine virker ca 50% af tiden. Fald ikke for fristelsen mht prisen jeg har givet 99 pr måned og opgiver nu. Elendig kundeservice fÞlger også med, de siger bare de kigger på det, mere sker der ikke. Nu er i advaret.

2026幎4月8日
自発的なレビュヌ

Jeg er kun medlem fordi at det er det

Jeg er kun medlem fordi at det er det billigste Center.
Og fordi en kammerater mig meldte os ind samtidig.
Så er du mest på grund af det
Men jeg kan fortÊlle at centeret også har en grund til at vÊre det dårligste fitnesscenter jeg nogensinde har vÊret i.
For det fÞrste skal man indlede alting med en mail. Man kan tydelig se dem der har monteret tingene er amatÞrer. Og at de er rigtig lang tid om at ordne nogle af de mest simple ting. Uret dernede var i stykker over et halvt år fÞr de gjorde noget ved det.
Man risikerer at få en bÞde hvis man ikke har sko på. Selvom jeg har set rigtig mange trÊne i både sandaler og klipklapper som ikke har fået nogle bÞder. Udover det er omklÊdningsrummet uhygiejnisk. Og de fortÊller heller ikke noget om det faktum at man ikke må bruge omklÊdningsrummet hvis man tager den billigste. På 129 kr. Så du må ikke gå i bad. Hvis du kun betaler 129 kr.
Samtidig kan man godt mÊrke at dem Det har designet og står for det dernede, ikke selv trÊner der. Plus personlig service kan du ikke få fat i med mindre at det omhandler nogle specifikke ting Så der er ikke engang en kundeservice du kan ringe til. Alt foregår på mail. Så hvis du vil melde dig ind. Så VÊr sikker. Og samtidig lÊse alting godt igennem.

2026幎1月8日
自発的なレビュヌ

DesvÊrre bare en pengemaskine og

DesvÊrre bare en pengemaskine og bondefangeri. Maskinerne er ikke specielt gode og har betalt det dyreste abonnement i 3 måneder nu, men linket til at få en trÊningsmakker med, som er en del af pakken, har på intet tidspunkt virket. Der er heller ikke badefaciliteter og skriver man en klage, får man det samme standardsvar HVER gang. Så finder vist et andet sted nu.

2026幎3月26日

FuldstÊndig korrupt - Svendborg C

FuldstÊndig korrupt.
Jeg fik en bÞde på 500kr for at tage en ven med ind som overvejede at melde sig ind i centeret men den tanke har han da smidt fuldstÊndig vÊk ikke nok med det så kommer manden hen til mig og min ven og krÊver en bÞde på stedet hvor han presser om til at sende ham penge til hans private nummer dybt dybt korrupt at manden ikke bliver straffet for at bryde loven hold jer vÊk fra det sted og stÞt aldrig op om sådan en beskidt mand fÞj for den lede!!!!!

Ps mig om min ven er lige blevet 14 så super flot at ham og stå at presse bÞrn efter penge

2026幎3月26日

TrÊner i Fit Zone NÞrresundby

TrÊner i Fit Zone NÞrresundby. Hvis du lÞfter tunge vÊgte/bodybuilding skal du ikke vÊlge dette center. Du må ikke have lyd på din trÊning. Du skal vÊre muse stille, og kan ikke trÊne til failure, da du skal have krafterne til at sÊtte vÊgtene stille og roligt. (Man må ikke dÞdlÞfte mere). Musikken spillede hÞjre end lyden af min dÞdlÞft.

Ps. Nogle gange skal du også selv stramme mÞtrikkerne på maskinerne.

2026幎3月22日

Under al kritik

TrÊner i Odense på Snorresvej. Har klaget over maskiner der ikke har virket i 4 måneder og intet sker. Det også altid beskidt i omklÊdningsrummet og man skal selv havde toiletpapir med for det mangler altid.

2026幎2月18日
自発的なレビュヌ

Fit zone Aalborg og fit zone generelt.

FÞrste indtrykket af fit-zone er virkelig godt, men når man så har trÊnet der i et stykke tid. Ser bare hvor dårligt og ligeglade de er med deres kunder. Man får det helt vammelt af at trÊne i de indelukkede lokaler, flere bÊnke virker kan man ik justere på fordi de er gået k stykker. Alle cables er gammel og slidte så de nÊsten er ubrugelig. Der er stiv og snavs OVERALT. Det var om centeret, nu fik jeg trÊnet der i 5 måneder og gad simpelthen ik mere, så jeg opsagte mit abonnement. Men her 2 måneder efter trÊkker de stadigvÊk et månedligt belÞb og de er ik til at få fat på. Hold jer vÊk fra dem for jeres egen skyld.

2026幎2月1日

Centeret i Holstebro

TrÊner i centret i Holstebro ansigt scanner virker ikke to ud af tre gange om morgen skal man ringe til det firma de har kÞbt ansigt scanneren ved, men endnu vÊre er der ingen rengÞring er i omklÊdning rummet hos herrerne ligger der de samme nullermÊnd og i badet de samme tomme shampoo flasker som sidste lÞrdag, og i selve centeret er der heller ikke set en stÞvsuger ved lÞbebåndene lÊnge. Så har desvÊrre meldt mig ud igen. Prisen er fin så havde rengÞring var noget man gjorde og man kunne komme ind uden at skulle ringe for at blive låst ind havde jeg stadig vÊret kunde

2026幎1月31日
自発的なレビュヌ

Min SÞn har forsÞgt at melde sig ud

Min SÞn har forsÞgt at melde sig ud, han har fået en bekrÊftelse på mail, og alligevel havde de trukket pengene, og vi skriver fra e-mailen af, er der måske en fejl, og vi vil gerne vÊre vores penge tilbage. Og de vil have jeg skal sendt, et eller andet, fordi de ikke kan se det i deres system som de har sendt ud. Så de vil til at gÞre alt muligt med e-mail for at se det.

Hvad skal man bruge en bekrÊftelse mail på, hvis det ikke fungerer alligevel

SeriÞst hold jer langt vÊk, det er bondefangeri.

2025幎12月8日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。