レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik heb onlangs besteld bij growboxcompany.nl en over het algemeen ben ik best tevreden. Wat ik vooral prettig vond, is dat de klantenservice redelijk snel reageerde op mijn vraag. Geen standaard... もっと見る
Ik heb al enkele keren van mijn eikenbladsla kunnen eten en ook mijn jongs sla-mix begint te groeien. Het is alleen jammer dat vooral de slasoorten en de cherrytomaatjes bijna altijd uitverkocht zijn... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Vers eten zonder gedoe. Bij Growbox Company maken we het vanzelfsprekend om thuis je eigen kruiden en groenten te kweken. Geen moestuin, geen groene vingers nodig, alleen een slimme oplossing die past in jouw keuken en dagelijkse routine. Zo heb je altijd iets vers bij de hand, wanneer jij het nodig hebt. Ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Onze Growbox is ontworpen om eenvoudig en betrouwbaar te werken. Je plaatst de pods, stelt het licht in en de rest gaat vanzelf. De zaden zijn biologisch en zorgvuldig samengesteld, zodat jij met vertrouwen kunt oogsten. Transparant, snel en persoonlijk. Vandaag besteld, volgende dag in huis. We bieden 30 dagen bedenktijd en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om oogsten, pods of gebruik, we helpen je graag verder.
連絡先
ネガティブなレビューの 33%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik heb gemaild dat er zaadjes niet…
Ik heb gemaild dat er zaadjes niet uitgekomen zijn. Ik heb alleen een bevestiging gehad en verder niets meer gehoord. Het ging om 2 die ik 13 maart gezaaid heb. De basilicum is uiteindelijk wel uitgekomen. Maar de sla niet.
Mijn eerste bestelling was niet…
Mijn eerste bestelling was niet compleet. Geprobeerd contact te zoeken met de klantenservice, zonder resultaat. De pods die ik wel heb ontvangen doen het goed, maar aanschaf van nieuwe pods is bijna niet te doen omdat ze veelal zijn uitverkocht. Niet wat ik verwacht had van dit bedrijf. Do better!
Na 5 dagen al mn eerste plantjes!
Growboxcompany.nl
Wat ik vooral prettig vond, is dat de klantenservice redelijk snel reageerde op mijn vraag. Geen standaard antwoorden, maar gewoon duidelijk en behulpzaam.
Top team!
ontzettend blij hiermee
Zo ontzettend blij hiermee. Ik kweek iedere dag nu al zo’n jaar lang. Echt een top ding
Goeie feedback gehad en leuke plantjes…
Goeie feedback gehad en leuke plantjes al een tijdje meerder gehad.
2 bestellingen gedaan
2 bestellingen gedaan, niet ontvangen. Via facebook contact gehad, zou nagestuurd worden. Maar helaas blijft weer stil, is al betaald🤔
Slechte klantenservice, reageren niet op mails/ klachten
Een growbox besteld, zou geleverd worden met diverse zaden, echter zat er niet bij.Diverse keren gemaild, maar krijg geen antwoord (behalve steeds reclame). Slechte communicatie met klanten!!!
Klantenservice toch bereikbaar
Ik probeer al enkele dagen de klantenservice te bereiken, zowel via e-mail als Instagram, maar tot nu toe geen enkele reactie. Het is ook niet mogelijk te telefoneren omdat het telefoonnummer nergens te vinden is.
Heb nu een plausibele verklaring voor het uitblijven van de reactie gekregen.
Een groene aanwinst voor mijn keuken
Ik gebruik sinds 4 maanden de Growxbox en ik heb gemerkt dat deze erg goed werkt, het is simpel in gebruik en binnen korte tijd zag ik mijn eerste kruiden en sla groeien! De klantenservice reageerde adequaat op mijn aanvullende vragen, ik kan het iedereen aanraden.
Ik wacht nog steeds op mijn bestelling.
Ik wacht nog steeds op mijn bestelling.
Heb nog niks mogen ontvangen daarom 1 ster. Heb mijn beoordeling verandert naar 5 sterren. Heb mijn probleem gemaild naar growbox en heb een andere toegestuurd gekregen en ontvangen 👍 dankjewel growbox voor de hele goede service en mijn welgemeende excuses
De eerste jonge plantjes al weer…
De eerste jonge plantjes al weer overgezet in gewone bloempotten. Was wel een werkje om alle wortels mee te krijgen.
Wat een leuke bezigheid en super vers
Wat een leuke bezigheid, van zaadje tot een echte volwaardige plant is zo leuk om te doen! Tot nu toe basilicum en tijm erin, super hoe lang en vers de plantjes blijven. Echt een aanrader.
ik vind het jammer dat alles uit…
ik vind het jammer dat alles uit verkocht is en ik geen nieuwe plantjes kan bestellen en dat ik ook geen reserve onderdeel kan bestellen nu zit ik met een open vak omdat het schuifje weg is
en met een lege machine
Trustpilot エクスペリエンス