企業が回答しました
Rigtig god rådgivning og vejledning fra Growtek ifbm et sedumtag til vores nybygget carport. Vi monterede selv deres Sedumlight sedumtag for lidt over et år siden og har siden været meget tilfred... もっと見る
企業が回答しました
Growtek er Danmarks førende specialiserede leverandør af sedumløsninger og grønne tage til både private boligejere, erhverv, håndværkere og professionelle installatører. Vi har gjort det til vores kerneopgave at gøre grønne tage enkle, gennemskuelige og tilgængelige, uden at gå på kompromis med kvalitet, holdbarhed eller faglig korrekthed. Vi leverer komplette løsninger til grønne tage, herunder sedummåtter, sedumbakker, vandtilbageholdende underlag, drænplader, kantskinner, rodspærre, filterdug og tilbehør, så både private gør-det-selv-kunder og professionelle kan opbygge et funktionelt og langtidsholdbart sedumtag. Vores sortiment dækker både flade tage og skrå tage i forskellige hældninger, og alle løsninger er sammensat ud fra dokumenterede krav til vandafledning, vægt, hældning og holdbarhed. Growtek er især kendt for vores brugervenlige sedumløsninger, som er designet til nem montering – også uden specialværktøj. Mange af vores kunder installerer selv deres grønne tag, mens andre vælger at få monteringen udført af en lokal håndværker. Uanset valg tilbyder vi grundig rådgivning, klare vejledninger og ærlig sparring før køb. Vi sælger både sedummåtter og sedumbakker, og vi er meget tydelige omkring forskellene: Sedummåtter danner et samlet plantedække og bruges typisk, hvor man ønsker et ensartet grønt udtryk, mens sedumbakker er modulopbyggede og kan anvendes på større hældninger uden brug af vandtilbageholdende underlag. Denne faglige transparens er en central del af Growteks tilgang – vi sælger ikke “one-size-fits-all”, men den løsning der passer til taget. Growtek betjener kunder i hele Danmark og leverer med Danske Fragtmænd direkte til kantstenen på hverdage. Levering sker typisk inden for få hverdage, og kunder kan selv vælge leveringsdato. Vi håndterer både webshop-ordrer og større B2B-leverancer via faktura, og vi leverer løbende til professionelle tagfirmaer, carportproducenter og anlægsgartnere. Vores kundeservice er fagligt funderet og løsningsorienteret. Vi rådgiver både før, under og efter købet og prioriterer realistiske forventninger frem for hurtige salg. Det betyder også, at vi siger nej, hvis en løsning ikke er egnet til det konkrete tag. Growtek har gennem årene leveret titusindvis af kvadratmeter sedum og er i dag en af de mest erfarne aktører på markedet for grønne tage i Danmark. Vi arbejder kontinuerligt med at optimere produkter, logistik og kunderejsen – og vi bruger aktivt feedback fra vores kunder til at forbedre både sortiment og service. Når kunder anmelder Growtek på Trustpilot, er det ofte vores faglige rådgivning, klare kommunikation, hurtige levering og pålidelige produkter, der fremhæves. Vi tager alle anmeldelser seriøst – både ros og kritik – og bruger dem aktivt til at blive bedre. Growtek er for dig, der ønsker et grønt tag, der fungerer i praksis – ikke bare på papiret.
Stavelsager 9, 5400, Bogense, デンマーク
Først og fremmest, 1000 Tak for virkelig god service og rådgivning, Da jeg valgte at udlægge sedumbakker på en gummiedug på mit 60m2 carport og skur, der opstod der lidt tvivl om hvordan og hvilke forholdsregler der skulle tages når man gruger en gummigud istedet for tagpap , Men takket være Jeres rådgivning og vejledning blev det løst hurtigt og med klare instruktioner.
Alt blev leveret som aftalt og bestillingsprocessen var hurtig og nem, og vi har nu det skukkeste grønne tag
1000 Tak.
Speciel tak til Karen-Marie, du er dælme en stjerne 1000 tak for dig.
Vi glæder os til vores næste grønne projekt der også skal indbefatte Sedumbakker fra Growtek

Growtek.dk からの回答
Super tilfreds med sedum bakkerne. Ser fantastisk ud. Jeg havde dog skrevet i note på ordren, hvornår den tidligst skulle sendes fra jeres lager, da vi skulle på ferie. Alligevel kom den to dage efter, som desværre var dagen før, vi skulle rejse. Eftersom de skal monteres med det samme blev det hele lidt bakset.
Men det lykkedes. Og de er flotte.
Hilsen Line

Growtek.dk からの回答
Fra bestilling til levering og udførelse, alt spillede bare 👍🏻 En god og nem gør det selv opgave. Virkelig tilfreds ☺️

Growtek.dk からの回答
Levering på aftalt dato og produkterne levede op til forventningerne. Vi har udlagt rigtig flotte sedum måtter i forhaven som bunddække samt deres NordicTray på vores udehus.
Vi er meget tilfredse med resultatet. Tak for handlen

Growtek.dk からの回答
Vi monterede selv deres Sedumlight sedumtag for lidt over et år siden og har siden været meget tilfredse og glade for produktet, som er lidt mere spændende at se på vores kedelige tagpap.
De får vores varmeste anbefalinger herfra.

Growtek.dk からの回答
Jeg bestilte 10 m2 sedum til et bed i forhaven. En af rullerne i leveringen var ret medtaget, hvorfor jeg reklamerede til Growtek. De var heldigvis enige, og der blev sendt en ny rulle afsted til levering dagen efter. Der var nemt at lægge ud, og nu har vi et smukt bed, hvor vi glæder os til at følge med i blomstringen af de forskellige sedumarter.

Growtek.dk からの回答
Vil bare lige kvittere for et godt produkt.
Vi fik leveret 18 m2 sedumbakker i går og efter 2 1/2 time er de nu lagt på taget af vores værksted og cykelskur. Det ser piv godt ud og vi er meget tilfredse og overrasket over, hvor nemt det var at lægge.
Tak herfra

Growtek.dk からの回答
Rigtig god rådgivning når jeg ringede og alt kom til tiden og mængden passede perfekt

Growtek.dk からの回答
Fra det første opkald til Growtek, var det en fantastisk imødekommenhed og passion for deres produkt der mødte mig. Jeg fik en god snak med en dygtig medarbejder, der havde al den tid det kunne tage, at tale med mig og svare på et par spørgsmål. Efter bestilling, var det en professionel og præcis proces, vejledninger i montage og pleje og levering som aftalt. Montagen var nem, og planterne i Sedum light, var rigtig flotte ved modtagelsen. På 3,0 time var 19 m2, alt inklusive færdigmonteret. Growtek har min bedste anbefaling.

Growtek.dk からの回答
Fantastisk kundeservice, venlig og god vejledning - selv en hurtig ekstraleverance til Bornholm blev klaret på 2 dage så vi fik leveret inden påskehelligdagene… Sedummåtterne er nemme af arbejde med og resultatet er meget flot.

Growtek.dk からの回答
Fra første forespørgsel til sedum var modtaget og lagt har Growteks kundeservice været ud over det sædvanlige. Venlige, hjælpsomme, dybt professionelle og troværdige - frarådede mig at lægge sedum
, hvor jeg først havde tænkt og gav gode råd om, hvor og hvordan jeg kunne få et godt resultat på netop min grund. Var også så gode da jeg stod klar i haven og blev lidt bekymret for, om fragtmanden rent faktisk var på vej. Det kom helt som aftalt og wauuuu, et flot produkt! Tæt og grønt, og sedummåtterne er nemme at håndtere og tilpasse. Det oversteg langt mine forventninger. Allerede her på dag 1 ser det så godt ud. Konkret har vi lagt det rundt huset på solsiden, hvor der før var skærver. Meget blødere og naturligt udtryk, og vi glæder os til at det bliver endnu flottere i blomst. At det også gør noget godt for insekterne er lige os. Tak til Karen-Marie og Team for en i særklasse god oplevelse!

Growtek.dk からの回答
Noget så sjældent som god service, er hvad Growtek leverer. Fra den spæde start med rådgivning om hvilken type Sedum til kyndig vejledning i at lægge selve taget, så selv en kontormus som mig kunne finde ud af det. Vi står i dag med et superflot og rost sedum+ tag og kan ikke vente til at se resultatet til næste sommer. Tak til alle hos Growtek

Growtek.dk からの回答
God hjemmeside med relevant info og en service hvor man straks får svar på sine spørgsmål. Hurtig levering til tiden, så vi kan kun anbefale produktet og virksomheden.

Growtek.dk からの回答
Det er ren fornøjelse med Growteks
service,vejledning og deres produkt
Vi har lige lagt sedum-tag nr.2 på 18 m2 på Tørrehus/grovkøkken i haven og vi bliver aldrig træt af disse smukke grønne tage til glæde for havens fugle og insekter og til stor glæde for os

Growtek.dk からの回答
Super service ved bestilling og udlevering. Efterfølgende super god telefonisk vejledning. Vi er meget tilfredse og glade for vores sedum tag.

Growtek.dk からの回答
Vi skulle have dækket ca. 60 m2 med græs eller bunddække og var meget i tvivl om, hvad vi skulle vælge. Et sedumbed var også oppe at vende, men vi havde absolut ingen idé om, hvordan vi skulle gribe det an – eller om det overhovedet var muligt. Jeg skrev derfor en mail til Growtek med billeder og en beskrivelse af vores område og planer, og jeg er simpelthen målløs over den fantastiske service, jeg blev mødt med – allerede fra allerførste svar, som kom nærmest med det samme.
Den venlige konsulent fra Growtek tog sig virkelig tid til at svare på alle mine spørgsmål (og der var mange!), og hun sendte endda skitser og forslag til montering. Jeg følte mig aldrig besværlig – tværtimod blev jeg mødt med grundige, venlige og meget kompetente svar og gode råd hele vejen igennem.
Vi fik anbefalet en leveringsdato, og alt forløb helt som aftalt. Sedummåtterne ankom præcis til tiden og i flot stand. Takket være den grundige vejledning, vi havde fået på forhånd, var det nemt at håndtere og montere måtterne – og vi blev faktisk overraskede over, hvor robuste og nemme de var at arbejde med.
Kvaliteten er virkelig god, og resultatet er blevet superflot. Vi er meget glade for, at Growtek hjalp os med at tage springet – og vi kan kun give dem vores varmeste anbefalinger. En rigtig god oplevelse hele vejen igennem!

Growtek.dk からの回答
Growtek kan man regne med !
Fik lagt tag på garage mm i efteråret 2024.
Smukt fra start !
Men en kæmpe fornøjelse nu hvor det begynder at blomstre !
Et miljøvenligt produkt, leveret som aftalt , og lever op til alt man kunne ønske sig

Super dialog og service
Nemt at lægge serum selv
Smukt og økologisk

Growtek.dk からの回答
Helt utrolig venlighed og hjælpsomhed over telefonen i forbindelse med bestilling af sedumbakkerne.
Vi er ovenud tilfredse og fornøjede med vores nye danskproducerede, økologiske og plastikfri sedumtag !
Det ser simpelthen fantastisk ud OG det var hurtigt og nemt at lægge.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。