レビュアーのコメントを見てみましょう
Bardzo polecam sklep, sprawny kontakt, logowanie dokładnie wyjaśnione instrukcją, wszystko działa poprawnie. Nie trzeba instalować żadnych dziwnych rzeczy czy dodatkowych programów. Świetny "generator... もっと見る
Strona sprzedająca konta z grami pozytywnie mnie zaskoczyła – zakupione konto z Forza Horizon 5 było gotowe do użycia od razu po transakcji. Proces zakupu przebiegł sprawnie, a wszystko działa zgodnie... もっと見る
Sklep internetowy z grami zaskoczył mnie szeroką ofertą oraz świetnymi promocjami, które pozwoliły mi na odkrycie wielu interesujących tytułów. Obsługa klienta była niezwykle pomocna, a zakupy przeb... もっと見る
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Problem z przepełnionymi kontami
Problem z przepełnionymi kontami. Przy pierwszym uruchomieniu jak i aktualizacjach, anti tamper i w moim przypadku dwa weekendy bez możliwości pogrania. Nie polecam.
Korzystam od jakiegoś czasu z ofert
Korzystam od jakiegoś czasu z ofert. Jestem bardzo zadowolony z dostępnych tytułów jak i z kontaktu z obsługą.
Polecam gry offline
Wszystkie zamówienie oceniam pozytywnie, minimalne problemy które są rozwiązywane w dość szybkim tempie.Polecam
Koniec końców udało się uzyskać dostęp…
Koniec końców udało się uzyskać dostęp ale było lekkie zamieszanie , na pierwszynm koncie była blokada dostałem dwa kolejne gdzie też ona była , wróciłem na pierwsze konto i udało się uruchomić RE requiem ... Troche zabawy z generatorem pasów itp ale ogólnie jak za takie pieniądze warto tyle odemnie.
polecam
Bardzo ale to bardzo świetny support, lecz jeśli chodzi o nowe gry, to trzeba trochę się namęczyć aby ją odpalić. W miarę szybko odpisują 10-20 minut patrząc na skale projektu to zadowalający wynik.
NAJLEPSZa seriooooo
szybko i bezproblemowo
All good
Everything is working as expected and the issue was resolved quickly.
Fast support and smooth experience overall.
Klient taki jak ja
Klient taki jak ja, z brakiem zaufania i dystansem dostaje pełne wsparcie w ciągu miniej niż godzinę. Korzystałem z tej strony ponad 5 razy i szczerze polecam - dostaje się pełne wsparcie na mailu i instrukcje wypunktowane od a do z co z tym zrobić. Szczerze polecam są wszystkie gierki nowe i nawet te starsze co mnie interesowały :)
Wszystko śmiga jak trzeba
Wszystko śmiga jak trzeba, logowanie szybkie, instrukcja prosta i intuicyjna, gierka zgodna z opisem :)
Game
Had to write a review here to get a response from the support. In the end I managed to get the game running. But this system is not really working well. Lots of annoying things. You get what you pay for.

Gry Offline からの回答
Sklep ma bardzo dobre ceny gier tak…
Sklep ma bardzo dobre ceny gier tak więc polecam każdemu kto chce kupić dobre gry w taniej cenie nie ma co się zastanawiać tylko brać
Szkoda pieniędzy i czasu
Szkoda pieniędzy i czasu. Ponad 0,5 h prób żeby generatorów wygenerował kod. Potem i tak nie można uruchomić gry bo limit minął, nowe konto i znów generalnie chodzi

Gry Offline からの回答
Trustpilot エクスペリエンス