レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

stronka dobra chodz kontakt z supportem jest prawie zerowy, miałem problem z zalogowaniem sie na konto do gry life is strange i support zero odp

5つ星のうち1の評価

Zakupiłem dostęp do konta z grą Avatar. Dostałem dane logowanie i kod do konta Epic, ale gra wymaga także zalogowania do konta Ubisoft. Dane logowania z Epic nie działają, innych nie dostałem, brak o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Korzystam od ponad roku i jestem bardzo zadowolony. Konta są aktywne przed bardzo długo i nigdy nie ma problemu z pozyskaniem kodu do konta. Faktycznie ostatnio pojawił się problem z kontem Dead... もっと見る

企業情報

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Kupowałem cały zeszły rok konta…

Kupowałem cały zeszły rok konta Netfliks na miesiąc albo 120 dni, wszystko działa. Czasem bywają opóźnienia w kontakcie, ale ja dodagalem się z adminem, sam mogę dodawać urządzenia do gospodarstwa w przypadku jak mnie wywali, teraz zapłaciłem odrazu za cały rok 2026 i jestem Turbo zadowolony, zwłaszcza z ceny... 250/rok

2026年1月15日

Recenzj

Nie ma lepszej oferty vod i gier. Nie oszukane konta i support dostępny od ręki. Czasem konto padnie ale jest wymienia w ciągu kilku minut. W Polsce nie ma lepszego dostępu do kont

2024年12月6日

oszustwo

Niestety ale dane do konta skyshowtime nie działają; formularz kontaktowy też nie a na maila nie odpisują. Kradzież w biały dzień i co nam pan zrobisz?

2025年9月18日
HXY ロゴ

HXY からの回答

Otrzymał Pan od nas 2 odpowiedzi na maila konto działa cały czas prawidłowo.

5つ星のうち2の評価

Niestety ale dwie gwiazdki.

Niestety ale dwie gwiazdki.
Kupiłem EA FC 25, ciągle wyskakiwał błąd przy uruchomieniu o zbyt dużej ilości komputerów włączających grę, miało to ponoć wystąpić tylko raz, a zdarza się często, a support jak wcześniej odpisywał, tak teraz nie. Nie polecam. Jeżeli coś sie zmieni, to usunę opinię lub ją poprawie.

2025年1月28日
5つ星のうち1の評価

Kolejny i ostatni raz zamówiony VOD

Kolejny i ostatni raz zamówiony VOD. Po 5 dniach użytkowania, komunikat, żeby potwierdzić logowanie kodem z e maila, którego nie otrzymuje się automatycznie. 0 odpowiedzi na e maile. Nie polecam, kolejny raz taka sytuacja, tym razem dużo wcześniej miała miejsce.

2024年11月28日
5つ星のうち1の評価

Kupiłem grę i nie dostałem żadnej…

Kupiłem grę i nie dostałem żadnej wiadomości dodatkowo nikt nie odpisuje na moje wiadomosci.

2024年8月22日
HXY ロゴ

HXY からの回答

Odpowiadamy na każde zapytania naszych kupujących. Jeśli nie otrzymał Pan gry to proszę sprawdzić folder spam bo zapewne tam lądują nasz odpowiedzi jak i zakupiony produkt.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。