I don't think this is the site for the Amazon shipping company - Gudz UK, but everyone seems to be using it as that. These people are literally thieves - They took my online payment 6 weeks ago and ne... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
This company doesn’t care I ordered granola via Amazon did not arrive they pleaded with me to take off bad review and promised to replace the order which they did with Vietnamese rice wraps ! Since th... もっと見る
Voor onze vereniging bestel ik hier altijd geborduurde banden. De kwaliteit is goed en de service is uitstekend. Als er vragen zijn, wordt er telefonisch overlegd en laatst was er een fout gemaakt, na... もっと見る
Zeer tevreden met de service. Een bijzondere aanvraag dus via de telefoon besproken. Auke heeft goed kennis wat hij kan aanbieden en denkt graag mee. Helaas wat misgegaan bij de productie, maar binnen... もっと見る
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Het duurde 2 weken voordat ik…
Het duurde 2 weken voordat ik bestelling ontvangen had. In 1e instantie werd de zending opgehouden door ontbreken van huisnummer die ik wel had opgegeven. Anders had ik de bestelling niet door kunnen zenden. Na telefonisch contact had ik alsnog huisnummer doorgegeven. De bestelling bleef op hold staan. Gedurende de avond en weekend was geen telefonisch contact mogelijk. Ik heb een mailtje gestuurd. Na een paar dagen kwam er beweging in de zaak en kwam een tijdstip in beeld voor levering. We hebben thuis in de avond staan wachten maar de levering lukte niet omdat de chauffeur het te druk had. De volgende avond lukte de levering wel. Het leek op de wet van Murphy
Veel rompslomp
Eerst blijkt mijn pakje na 3 dagen zelfs nog niet gemaakt. Dan zou het eindelijk worden geleverd...leveren ze wel het pakje van mijn man bij de buren maar jullie pakje mogen ze daar niet afleveren... kan ik nog 2 dorpen verder hiervoor rijden...dus bijna 10 dagen eer ik mijn gordels heb.
Prima product snelle levering
Super service
Goed bedrijf snelle levering en goede…
Goed bedrijf snelle levering en goede communicatie 👍🥋🥊
Goede service!
Mijn zoon wilde graag iets op de karateband geborduurd hebben dat niet bij de opties stond. Dus even gebeld met Gudz en toen kon het alsnog! Fijne service en snel geleverd!
Top bedrijf en top service!
Prima afhandeling, perfecte service
Alles prima in orde. Waren een aantal issues met de bestelling (één item niet beschikbaar, ander item had een productie-foutje). Beide issues zeer snel en zeer efficiënt opgelost. Ideale ervaring! Ik keer nog terug!
Verkeerde product geleverd gekregen
Verkeerde product geleverd gekregen. Maar bestelde product hadden ze niet eens.Gebeld, namen wel op, kreeg retourlabel toegestuurd.
Afgesproken datum is het pakket…
Afgesproken datum is het pakket aangekomen. Het product is mooi afgewerkt.
Zeer professioneel
De band is van zeer hoge kwaliteit en het borduurwerk is perfect gedaan. Even was ik bang dat ik de band niet op tijd zou hebben maar de eigenaar heeft alles op alles gezet en ik had hem op tijd binnen. Top!!
Zwarte gordel met borduring
Ik heb 2 zwarte gordels besteld met 3 dan strepen in het goud. Deze waren meer geel dan goud, de kwaliteit van de gordel is zeer goed. De borduring van de dan strepen zijn ook goed gedaan. Ik heb wel 1 foute bestelling gekregen, maar na aangenaam telefonisch contact is mijn bestelling in orde gebracht.
Via bol.com gevonden en besteld
Via bol.com gevonden en besteld. Snelle levering (veel sneller dan de indicatie op bol.com) en goed product wat geleverd werd.
Helemaal top
Vlotte bestelling en levering
Vlotte bestelling en levering. Fijn persoonlijk contact en advies bij vraag. Artikel naar wens!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。