レビュアーのコメントを見てみましょう

1. イベント テクノロジー サービス
  2. ソフトウェア企業
  3. ウェディング プランナー

当該企業による記述

Vores mission er at gøre det så nemt som overhovedet muligt for gæster at dele deres videoer og billeder med værter. Gæster skal bare besøge et link eller skanne en QR kode så kan de nemt uploade eller se alle de billeder der er uploaded til festen.

4.3

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Ikke optimalt til vores bryllup 8/11

Selve løsningen er en kanon ide, og alle gæsterne var vilde med at de kunne dele alle deres billeder.
Desværre så har det ikke været helt uden problemer at modtage alle billederne fra gæsterne, da de havde problemer med at uploade, vi har cirka fået 330 billeder. men har via anden tjeneste modtaget knap 4000 billedet uden problemer fra vores 70 gæster

Jeg vil kun anbefale folk at bruge det, hvis det er få billeder som skal deles fra et lille arrangement, da det virkelig er frustrerende at skulle kontakte alle gæsterne efterfølgende, og oplyse om at de skal bruge anden tjeneste

Simon skal trods alt ha en tommel op, for at svare hurtig, dog desværre uden en løsning som har virket for vores gæster

2025年11月8日

Bryllup d 8/11

Vi har lige haft bryllup d. 8/11... Vi tænkte at det var genialt at alle gæster kunne dele deres billeder og videoer med os! MEN der er sindssygt mange problemer med at folk og os selv kan oploade indhold... Vi har fået at vide at de ikke kan se en fejl, andet sker ikke... Sådan noget skal altså bare spille, SPECIELT når vi betaler for det!

2025年11月8日
5つ星のうち5の評価

Det smarteste og nemmeste i verdenen

Det nemmeste i verdenen og så er det lige til at gå til for deltagerne også. Alle billeder og videoer samlet 1 sted og tilgang til det hele i 3 mdr. Har også fået hints til hvad vi gør efter vores event, hvilket er super opfølgning.

2025年10月4日
5つ星のうち4の評価

Gute und einfaches Handling

Die Kontoeinrichtung und QR-Code-Erstellung war sehr einfach, das Handling auch. Es wäre schön, wenn es auch eine reine A4-Vorlage geben würde und nicht nur einen A4-Vorlage mit vielen kleinen QR-Codes. Der von uns selbst erstellten A4-Ausdruck zum Aushängen an den Wänden der Lokation hat dann nämlich nicht funktioniert.

2025年9月13日
5つ星のうち5の評価

Vi brugte guest.gallery til vores…

Vi brugte guest.gallery til vores bryllup. Det har fungeret virkelig godt! Vi printede QR koderne og gæsterne har haft meget let ved at scanne og lægge billeder op. Vi har fået så mange fine billeder den vej! Kan kun anbefale det til andre!

2025年8月30日

Nemt, nemt, nemt!

Vi brugte GuestGallery til vores bryllup, og havde printet QR koderne til gæsterne på små kort.
Det er SÅ smart - og ikke mindst VIRKELIG nemt at betjene!

2025年9月6日
5つ星のうち2の評価

We really like the idea but

We really like the idea, printed out some qr codes in our weddingprogram and on some notes and placed them everywhere, we tried most of them before and had no problem with it, but on the day our guests weren’t able to scan the QR code, so the day after we had to send the link to everyone…I’m pretty sure we have not sent it to more than half of the guests though .. And that took away the whole point with the idea.

2025年9月6日

Super nemt at gå til

Super nemt. Særligt med de printklare QR-koder. Vi brugte det til vores bryllup og vores gæster kunne sagtens finde ud af det. Vi valgte den her løsning, da der ikke var begrænsning på fx 25 billeder pr person, men i stedet en datanegræsning (som er ret høj i vores optik). Kan varmt anbefales.

2025年8月25日

Kæmpe anbefaling herfra!

Jeg brugte Guest Gallery til min 30-års fødselsdag, og det var en kæmpe succes! 🎉

Det er et digitalt fotoalbum med QR-kode upload – virkelig smart og supernemt at bruge. Jeg kunne selv designe en flot skabelon til QR-koden, printe den ud og så var det bare plug-and-play for gæsterne. Ingen app, ingen oprettelser – alle kunne nemt uploade billeder og videoer direkte fra dagen.

Resultatet blev et samlet album fyldt med minder, som alle gæsterne også har elsket at kigge tilbage på. Det gjorde det så meget lettere at samle ALLE billederne ét sted.

Jeg er ovenud tilfreds og kommer helt sikkert til at bruge Guest Gallery til fremtidige begivenheder.
Kan kun anbefale dem!

2025年8月16日

Foreviget bryllupsfest <3

Mega fedt koncept! Vi benyttede os af guest.gallery til vores bryllup. Smart at man blot skal betale én pris, i stedet for pakkeløsninger som kun bliver dyrere og dyrere. Vores gæster fandt hurtigt ud af at bruge hjemmesiden og roste os for at finde en hurtig og nem løsning uden app og oprettelse. Billederne er hentet i flot kvalitet og gæsterne har været glade for at kunne se med også.
Mange anbefalinger herfra!

2025年6月21日