Genialt til bryllupper eller andre store begivenheder! Nemt at downloade og printe QR kode som ens gÊster kan scanne under arrangementet. Nemt og brugervenligt at uploade billeder via QR koden samt... ãã£ãšèŠã
I loved this!! It was easy to use for all our guests and the day after the wedding we had a lot of photos we and all our guests could look through. The photos and videos are still being uploaded, and... ãã£ãšèŠã
Die Kontoeinrichtung und QR-Code-Erstellung war sehr einfach, das Handling auch. Es wÀre schön, wenn es auch eine reine A4-Vorlage geben wÃŒrde und nicht nur einen A4-Vorlage mit vielen kleinen QR-Code... ãã£ãšèŠã
- ã€ãã³ã ãã¯ãããžãŒ ãµãŒãã¹
- ãœãããŠã§ã¢äŒæ¥
- ãŠã§ãã£ã³ã° ãã©ã³ããŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vores mission er at gÞre det så nemt som overhovedet muligt for gÊster at dele deres videoer og billeder med vÊrter. GÊster skal bare besÞge et link eller skanne en QR kode så kan de nemt uploade eller se alle de billeder der er uploaded til festen.
ãã³ããŒã¯
- contact@guest.gallery
- guest.gallery
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Bryllup d 8/11
Vi har lige haft bryllup d. 8/11... Vi tÊnkte at det var genialt at alle gÊster kunne dele deres billeder og videoer med os! MEN der er sindssygt mange problemer med at folk og os selv kan oploade indhold... Vi har fået at vide at de ikke kan se en fejl, andet sker ikke... Sådan noget skal altså bare spille, SPECIELT når vi betaler for det!
Det smarteste og nemmeste i verdenen
Det nemmeste i verdenen og så er det lige til at gå til for deltagerne også. Alle billeder og videoer samlet 1 sted og tilgang til det hele i 3 mdr. Har også fået hints til hvad vi gÞr efter vores event, hvilket er super opfÞlgning.
Gute und einfaches Handling
Die Kontoeinrichtung und QR-Code-Erstellung war sehr einfach, das Handling auch. Es wÀre schön, wenn es auch eine reine A4-Vorlage geben wÌrde und nicht nur einen A4-Vorlage mit vielen kleinen QR-Codes. Der von uns selbst erstellten A4-Ausdruck zum AushÀngen an den WÀnden der Lokation hat dann nÀmlich nicht funktioniert.
Vi brugte guest.gallery til voresâŠ
Vi brugte guest.gallery til vores bryllup. Det har fungeret virkelig godt! Vi printede QR koderne og gÊsterne har haft meget let ved at scanne og lÊgge billeder op. Vi har fået så mange fine billeder den vej! Kan kun anbefale det til andre!
Virkelig nemt at oprette og bruge forâŠ
Virkelig nemt at oprette og bruge for alle gÊsterne. Og selv var jeg i sidste Þjeblik med at oprette og fik ikke printet qr koder ud sÃ¥ satte jeg en skÊrm op til festen med live visning sÃ¥ stod qr koden i hjÞrnet som gÊsterne let kunne scanne pÃ¥ afstand ððŒ
Nemt, nemt, nemt!
Vi brugte GuestGallery til vores bryllup, og havde printet QR koderne til gÊsterne på små kort.
Det er SÃ
smart - og ikke mindst VIRKELIG nemt at betjene!
We really like the idea but
We really like the idea, printed out some qr codes in our weddingprogram and on some notes and placed them everywhere, we tried most of them before and had no problem with it, but on the day our guests werenât able to scan the QR code, so the day after we had to send the link to everyoneâŠIâm pretty sure we have not sent it to more than half of the guests though .. And that took away the whole point with the idea.
Enkelt och smidigt för gÀsterna
Enkelt och smidigt för gÀsterna att lÀgga upp foton med hjÀlp av qr-kod eller lÀnk via mejl ððŒ
Helt igennem fantastisk
Helt igennem fantastisk. Brugte det til vores bryllup og havde live billedvÊg under hele middagen. Både vi og gÊsterne så det som en stor underholdning.
Super nemt at gå til
Super nemt. SÊrligt med de printklare QR-koder. Vi brugte det til vores bryllup og vores gÊster kunne sagtens finde ud af det. Vi valgte den her lÞsning, da der ikke var begrÊnsning på fx 25 billeder pr person, men i stedet en datanegrÊsning (som er ret hÞj i vores optik). Kan varmt anbefales.
Er kjempe fornÞyd
Er kjempe fornÞyd! FÃ¥tt inn mange bilder og videoer! Og kjempe enkelt Ã¥ bruke! SÃ¥ anbefaler virkelig denne nettsiden ð€©
KÊmpe anbefaling herfra!
Jeg brugte Guest Gallery til min 30-Ã¥rs fÞdselsdag, og det var en kÊmpe succes! ð
Det er et digitalt fotoalbum med QR-kode upload â virkelig smart og supernemt at bruge. Jeg kunne selv designe en flot skabelon til QR-koden, printe den ud og sÃ¥ var det bare plug-and-play for gÊsterne. Ingen app, ingen oprettelser â alle kunne nemt uploade billeder og videoer direkte fra dagen.
Resultatet blev et samlet album fyldt med minder, som alle gÊsterne også har elsket at kigge tilbage på. Det gjorde det så meget lettere at samle ALLE billederne ét sted.
Jeg er ovenud tilfreds og kommer helt sikkert til at bruge Guest Gallery til fremtidige begivenheder.
Kan kun anbefale dem!
Super enkelt og genialt forâŠ
Super enkelt og genialt for areangementer
Just do it
Perfect for our wedding. Lots of photos from guests.
VÀldigt smidigt och bra
VÀldigt smidigt, lÀttillgÀngligt och bra. Precis enligt förhoppning och förvÀntning. Rekommenderar varmt.
Foreviget bryllupsfest <3
Mega fedt koncept! Vi benyttede os af guest.gallery til vores bryllup. Smart at man blot skal betale én pris, i stedet for pakkelÞsninger som kun bliver dyrere og dyrere. Vores gÊster fandt hurtigt ud af at bruge hjemmesiden og roste os for at finde en hurtig og nem lÞsning uden app og oprettelse. Billederne er hentet i flot kvalitet og gÊsterne har vÊret glade for at kunne se med også.
Mange anbefalinger herfra!
Fungerede prÊcist som beskrevet pÃ¥âŠ
Fungerede prÊcist som beskrevet på deres hjemmeside.
The service works seamlessly and doesâŠ
The service works seamlessly and does exactly what itâs supposed toâno stress, no hassle. Simple, smart, and incredibly user-friendly. Highly recommended
Kan klart anbefales! ð
Perfekt måde at få samlet alles billeder fra en uforglemmelig aften!
Meget nem opsÊtning.
Virker bare og ubeklageligt.
5 store stjerner.