GuitarFX.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zeldzaam FT-2 Boss-pedaal laten doormeten, kwam niet uit de verf. Het bleek kwestie van het ontbreken van een zeldzame voeding te zijn aca-230G. Bleek Stefan ook nog te hebben. Mooi! Weet een tevreden... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Was op zoek naar een Dallas Rangemaster; zo eentje die Brain May en Rory Gallagher gebruik(t-)en. Die zijn ongeveer nergens meer te vinden of tegen belachelijke prijzen. GuitarFX had een (occasion) cl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Al vele jaren koop ik op Markplaats muziekinstrumenten. menigmaal heb ik slechte ervaringen opgedaan, fotos die een mooi pendaal voorspiegelen maar alleen niet van degene die opgestuurd werd, mooie... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Afgelopen week de Valeton Echo Delay pedaal besteld. De levering was snel en de service top. Ik zal zeker weer bestellen bij Guitarfx!! De kwaliteit van de effecten in het pedaal zijn geweldig. Ik be... もっず芋る

䌁業情報

1. 楜噚店

圓該䌁業による蚘述

Gespecialiseerd in de in- en verkoop van tweedehands gitaareffecten, waarvan de werking is gegarandeerd en garantie wordt gegeven op de aangeschafte producten.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Top winkel! Een echte aanrader.

Fantastisch om in de grote massa van onpersoonlijke online winkels nog een shop te vinden die gebaseerd is op passie en aandacht voor de klant! Niet zomaar aanklikken en winkelmandje, maar uitgebreid info via de mail om te kijken wat het juiste pedaal voor jou is! Paar weken geleden kreeg ik een mail dat de Texan Twang binnen was gekomen en of ik nog interesse had. Voor een hele scherpe prijs kon ik het pedaal kopen en had ik ook nog eens een mooie ruildeal gesloten met andere pedalen. Mijn advies: Koop nou eens niet bij de grote bedrijven, maar ga eerst hier eens kijken!

2021幎2月24日
5぀星のうち5の評䟡

Snelle toezending, goed verpakt.

Bij GuitarFX een (gebruikt) effectpedaal besteld. Dit kwam snel en keurig verpakt inclusief de originele doos aan. Prima service dus.
Eén tip: maak betaling via IDeal mogelijk door het scannen van een QR- code, dat maakt bestellen nog eenvoudiger.
Voor de rest: zeer tevreden.

2020幎12月14日

Een echte aanrader!

Heel goed geholpen door GuitarFX.nl.
Erg snel mijn materiaal ontvangen, Stefan is een erg behulpzame vent die zijn bedrijf netjes op orde heeft.
Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!
Als er een vraag is, meestal zelfs al binnen een uur reactie.

2020幎4月29日

Issues resolved fast

I bought a product and it came with a battery that just wouldn't charge. Sent a message to them and they replied with in hrs. Told me how to test it, I did what they said and sent them photos which they complemented me for🙂 and said no problem, that a new battery will get sent right out. I recieved the new battery and it works perfectly. I so appreciate how fast they responded and replaced for free the new battery. I have total confidence in doing business with this company in the future. Leo M, fort Myers Florida

2020幎3月10日
5぀星のうち4の評䟡

Valeton Echo Delay

De kwaliteit van de effecten in het pedaal zijn geweldig. Ik ben zeer tevreden over deze aanschaf.

2019幎11月24日

Alles okay

Alles okay, de afspraken werden goed nagekomen. Bedankt!
NB. Ik heb nog een aantal pedalen die ik niet meer gebruik, hebben jullie daar wat aan?

2019幎4月8日
5぀星のうち5の評䟡

Snelle, vriendelijke en goede service

Snelle, vriendelijke en goede service :) You get what you see and you see what you get. De Fisn n Chips werkt uitstekend en ben er blij mee. Dit is een betrouwbaar bedrijf en ik hou het in de gaten wanneer ze weer een pedaaltje verkopen dat ik kan gebruiken.

2019幎2月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス