Var fint indpakket.
KÞbte et guld armbånd. Det var billigt og blev leveret i en fin indpakket gave.
For mig var det en drÞm der gik i opfyldelse, da jeg i 2006 fik mulighed for at åbne min egen butik, guld & sÞlv galleriet. Jeg har arbejdet 39 år i branchen, og kan slet ikke forestille mig at lave noget andet. Jeg har skabt en butik, der er anderledes end andre guldsmede. Jeg elsker danske designere, og hjÊlper ofte nystartede i gang, så derfor er det unikke, håndlavede danske smykker, vi har meget af på hylderne. Vi har de mÊrker, der ikke ligger alle andre steder, da vi synes smykker er personlige, og vi ikke alle skal have ens smykker på. Personale pleje og kundeservice ligger meget hÞjt i min prioritering, så TAK for dig der giver ris og ros, vi er kun mennesker, og vi vil altid gerne blive bedre. TAK for dig der har besÞgt butikken, eller handlet online, uden dig, intet guld & sÞlv galleriet. Kh Kirsten Hedegaard
Strandmarksvej 20, 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
KÞbte et guld armbånd. Det var billigt og blev leveret i en fin indpakket gave.
Nemt og problemfrit at handle med Guld og SÞlv Galleriet. De havde lige den gave, jeg ikke har kunne finde andre steder! Lagde en ordre i webshoppen og fik hurtigt en personlig besked om, at de ville pakke min ordre fint ind og hvornår de ville sende den afsted. God service - handler her gerne igen!

Guldogsolvgalleriet ããã®åç
Jeg har kun haft en god oplevelse med guld & sÞlv galleriet.
Meget hjÊlpsomme - god kvalitet:-)

Guldogsolvgalleriet ããã®åç
Har kommet i butikken gennem flere år, og hver gang glad og imponeret over den service i verdensklasse som man får her. De har omsmeltet gl. guld til ny smuk ring, fået omtrukket en gl. perlekÊde i tre rÊkker, som bare lå i en pose, repareret en gl. 5 armet lysestage, deltaget i deres Online Live Shop, kÞbt fra deres Web-shop og besÞgt butikken mange gange. Er aldrig blevet skuffet, men blevet mÞdt af Kirsten og personalet med glÊde, humor, empati, forståelse for mine Þnsker og behov, og aldrig fÞlt mig tvunget til at kÞbe, men istedet fået råd, vejledning og vist muligheder.
Der bliver lyttet til ens Þnsker, du får al den hjÊlp du har brug for, man fornemmer at det ikke kun handler om salg, men at gÞre en kunde tilfreds, med eller uden kÞb.Tillid og en eksplosion af arbejdsglÊde, gÞr at jeg altid starter her, hvis jeg skal på smykkejagt til mig selv, familien eller en vÊrtindegave. De har altid gode tilbud, så man har råd til at vÊre impulsiv der.
Jeg vÊgter personlig og Êrlig betjening meget hÞjt, og det får jeg der!