Gummifugen レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Rigtig god oplevelse med Gummifugen. Fuld tilfredahed Meget professionelt arbejde. Fortalte om arbejdes udførelse. God kommunikation. Kom til aftalt tid. Arbejdet blev gennemført på aftalt tid

5つ星のうち5の評価

Super flot arbejde af Daniel fra Gummifugen.dk. Meget trætte fuger omkring stort stuevindue fjernet og nye lavet. Pænt kosmetisk arbejde der er lavet tættest på farven der var på væggen, så det faldt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Flot fugning af vores nye badeværelse. Amanda udførte virkelig flot og dygtigt arbejde og til en fin pris! Vil helt klart anbefale Gummifugen til andre! Tak!

企業情報

1. 建設会社
  2. 浴室リフォーム業
  3. 建物修復サービス
  4. 請負業者
  5. キッチン リフォーム業者
  6. 窓ガラス設置業

当該企業による記述

🔹 Gummifugen – Fugefirma i Nordsjælland og København 🔹 Hos Gummifugen er vi specialister i fugning til både private og erhverv. Vi har mange års erfaring med udskiftning og vedligeholdelse af elastiske fuger i alt fra badeværelser, køkkener og vinduer til større byggeprojekter. Vores fokus er på kvalitet, præcision og holdbare løsninger, som kan modstå tidens tand. Vi ved, hvor vigtigt det er med fuger, der ikke bare er æstetiske, men også funktionelle. Derfor arbejder vi kun med de bedste materialer og teknikker, der sikrer et flot resultat hver gang. Uanset om du skal have fornyet fugerne i dit hjem eller har brug for professionel hjælp til et større projekt, kan du stole på, at vi leverer arbejde i topklasse. Gummifugen – hvor kvalitet og service går hånd i hånd. 📞 Kontakt os for et uforpligtende tilbud 📞

優良

過去12か月のレビュー数: 14

レビューを書く

Rigtig god oplevelse med Gummifugen

Rigtig god oplevelse med Gummifugen. Fuld tilfredahed
Meget professionelt arbejde. Fortalte om arbejdes udførelse. God kommunikation.
Kom til aftalt tid. Arbejdet blev gennemført på aftalt tid

2026年7月17日

Gummifugen からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Claus!

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du er tilfreds med både vores arbejde og kommunikation.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og fordi du valgte Gummifugen. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, vi kan hjælpe dig igen, hvis du får brug for det.

Flot resultat.

Overholdt aftaler

2026年7月17日

Hej Christian

Dejligt at høre, at du er tilfreds med resultatet, og at alt forløb som aftalt. Det er præcis sådan, vi gerne vil have, at en opgave skal opleves.

Tak for de fem stjerner!

Bedste hilsner

Professionelle og venlige

Fin oplevelse med omkring 100 m fugning af forskellige art. Fin venlig service og professionelt arbejde - kan bestemt anbefales

2026年6月10日

Hej Michael.

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med både servicen og det udførte arbejde. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Tak for anbefalingen.

5つ星のうち5の評価

Yderst professionelt og flot arbejde - Tak!

Stor tilfredshed med det fantastiske fugearbejde, som Amanda og Daniel har udført udendørs ved alle vores vinduer og døre. Al gammel isolering og fuge blev fjernet og ny isolering og fuge blev lagt, hvor det færdige arbejde er yderst professionelt og flot udført. Skønt at man kan se, at Gummifugen går op i at udføre et æstetisk smukt arbejde. Alle aftaler blev overholdt - Vil bruge Gummifugen igen og stor anbefaling herfra.

2026年5月4日

Det betyder virkelig meget for os at læse, Pia 😊

Vi er meget glade for, at I er tilfredse med både arbejdet og det færdige resultat.

Vi er allerede blevet kontaktet af flere naboer efterfølgende, så det tyder på, at vi bliver fast inventar i Humlebæk det næste stykke tid 😊

Tak for de flotte ord og anbefalingen!

Rigtigt pænt arbejde udført

Rigtigt pænt arbejde udført

2026年5月15日

Gummifugen からの回答

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med arbejdet 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os!

5つ星のうち5の評価

Flot fugning af vores nye badeværelse

2026年4月14日

Gummifugen からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Michael. Det betyder rigtig meget for os.

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med fugningen af jeres nye badeværelse. Amanda lægger stor vægt på detaljerne, så det er dejligt at høre, at det også afspejler sig i det færdige resultat.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din anbefaling. Du er altid meget velkommen til at kontakte os igen, hvis I får brug for hjælp fremover.

Bedste hilsner

5つ星のうち5の評価

Super pænt arbejde og rigtig behagelig…

Super pænt arbejde og rigtig behagelig behandling 😀

2026年2月28日

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Helle 😊

Det glæder os virkelig, at du er tilfreds med både arbejdet og oplevelsen. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os!

Flot arbejde

Alt gik som aftalt - pænt arbejde - kan anbefales

2026年1月30日

Gummifugen からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at alt levede op til aftalen, og at du er tilfreds med resultatet.
Tak for anbefalingen, den betyder meget for os.

De gjorde det godt

De gjorde det godt - hutigt og effektivt - til prisen

2026年1月30日

Hej Carsten

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på!
Det glæder os, at du oplevede arbejdet som både hurtigt, effektivt og til en fair pris. Vi gør os umage for, at tingene bare spiller fra start til slut, så det er fedt at høre, at det også var din oplevelse.

Du er altid velkommen igen, hvis der opstår behov for fugearbejde et andet sted.

Mange hilsner

5つ星のうち5の評価

Altid punktlig og perfekt arbejde kan…

Altid punktlig og perfekt arbejde kan ikke sige noget dårligt om deres arbejde.

2026年1月7日

Gummifugen からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du har oplevet både punktlighed og høj kvalitet i fugearbejdet. Det er præcis det, vi hver dag arbejder for at levere.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

MEGET FINT OG PÆNT FUGEARBEJDE

MEGET FINT OG PÆNT FUGEARBEJDE, VEL UDFØRT OG TIL EN SUPER PRIS.

2025年7月31日

Hej Andreas,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det er altid en fornøjelse at hjælpe dig, og vi værdsætter virkelig den tillid du viser os hver eneste gang.

Sig endelig til når der er mere vi kan hjælpe med. Vi står altid klar.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Der var lidt ventetid, men det var det hele værd. De kom som aftalt og lavede et flot stykke arbejde til en god pris. Meget behagelige mennesker.

2025年9月11日

Gummifugen からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Camilla!
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med resultatet – og tak for tålmodigheden undervejs. Det betyder meget for os at levere et flot stykke arbejde til en fair pris, og det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med os.

Gummifugen-teamet

Flot arbejde

Flot arbejde kan varmt anbefales

2025年8月20日

Hej Søren,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med arbejdet. Din anbefaling betyder rigtig meget for os, og vi står altid klar, hvis du skulle få brug for hjælp igen.

5つ星のうち5の評価

Meget flot og grundigt arbejde ved…

Meget flot og grundigt arbejde ved udskiftning af fuger i to brusekabiner! Kan kun anbefale gummifugen.dk

2025年8月18日

Hej JL,

Mange tak for din venlige anmeldelse og de flotte ord. Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med udskiftningen af fugerne i dine brusekabiner. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

God kvalitet

2024年12月5日

Hej Klaus,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Vi er glade for, at du er tilfreds med kvaliteten af vores arbejde. Det betyder meget for os. Skulle du få brug for vores hjælp igen, er du altid velkommen til at kontakte os.

De bedste hilsner,

5つ星のうち5の評価

Det flotteste fuge arbejde jeg længe…

Det flotteste fuge arbejde jeg længe har set.

2024年11月28日

Kære Helle,

Tusind tak for de flotte ord! Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med vores arbejde. Det betyder meget for os, at vi kan levere en løsning, der lever op til dine forventninger.

Har du brug for hjælp igen i fremtiden, står vi selvfølgelig klar!

Daniel Vroomen

Alt var super tilfredsstillende

Alt var super tilfredsstillende. Hurtigt svar på kontakt formular - tilbud modtaget indenfor 24 timer - tid aftalt til 4 dage senere - og Amanda lavede et superflot arbejde med at lave nye fuger i vores brusekabine

2024年10月3日

Trustpilot エクスペリエンス