Gustocamp レビュヌ 597

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Geweldig gehad in een gloednieuwe tent. Gastheer en gastvrouw waren heel behulpzaam en stonden altijd voor je klaar. We gaan volgende jaar weer!

5぀星のうち4の評䟡

goede service, vriendelijke ontvangst en laagdrempelig benaderbaar, meedenkend t.a.v. vakantie met 2 kleine kinderen (0 en 2 jaar). Voor een babygusto chalet hadden we naast dat het overall genomen... もっず芋る

䌁業情報

1. ツアヌ オペレヌタヌ
  2. レクリ゚ヌション・䌑暇甚キャンプ
  3. 貞し別荘

圓該䌁業による蚘述

Gustocamp biedt luxe stacaravans en safaritenten op topcamping in Italië en Oostenrijk. De campings bieden vele faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Of je nu van zwemplezier, strand of cultuur houdt, de kinderen vervelen zich nooit terwijl jij geniet van je vakantie.

De smaak van luxe kamperen!

圓該䌁業による蚘述

Topcampings, hoge kwaliteit accommodaties en persoonlijke service!
Gustocamp is een Nederlandse specialist in het verhuren van luxe, compleet ingerichte stacaravans en safaritenten op topcampings in Oostenrijk en Italië... voor een aantrekkelijke prijs! Met 25 jaar ervaring in het organiseren van luxe kampeervakanties weten wij precies wat nodig is om u en uw gezin een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Gusto staat voor (goede) smaak en dat is nu juist wat wij u bieden...

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Geweldig gehad in een gloednieuwe tent

2025幎6月20日

Gustocamp からの回答

Leuk om te horen dat u een fijne vakantie heeft gehad. Tot de volgende keer!

Gustocamp Solare Deluxe

Wij vonden het een erg leuk en schoon huisje, gastheren/vrouwen waren altijd aanspreekbaar met een appje of als je ze tegenkwam op het park. Verder geen problemen gehad.

2025幎10月9日

Gustocamp からの回答

Bedankt voor uw recensie. Fijn om te horen dat u genoten heeft.

Goede ontvangst

De ontvangst was zeer vriendelijk

2025幎9月20日

Gustocamp からの回答

Bedankt voor uw review. Wij vinden het fijn om te horen dat u de ontvangst als zeer vriendelijk heeft ervaren. Hopelijk heeft u verder ook een fijne vakantie gehad.

5぀星のうち5の評䟡

Geweldig verblijf met fantastisch uitzicht

Geweldig verblijf met prachtig meerzicht! ⭐⭐⭐⭐⭐

We hebben een fantastische vakantie gehad in onze stacaravan van Gusto Camps in San Felice del Benaco! De locatie was werkelijk perfect – met een schitterend adembenemend uitzicht over het Gardameer, vooral bij zonsopkomst maar sowieso bij alle weersomstandigheden die we hebben gezien en meegemaakt tijdens ons verblijf. De stacaravan was modern, schoon en van alle gemakken voorzien; heel prettig was de extra wc ruimte met wastafel.

Het Gusto Camps-team was ontzettend vriendelijk en behulpzaam, altijd bereid om tips te geven over uitstapjes in de omgeving. We hebben genoten van het strandje op loopafstand, het goede restaurant op de camping en de gezellige dorpjes in de buurt.

Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van comfort, natuur en een vleugje luxe aan het Gardameer. Wij komen zeker terug!

2025幎9月30日

Gustocamp からの回答

Bedankt voor uw recensie. We zijn blij dat u genoten heeft van uw vakantie en zullen onze beheerders dit ook doorsturen. Super!

Goede stacaravan met volledige

Goede stacaravan met volledige uitrusting en fijne veranda. Ontvangst op camping door personeel Gustocamp was vriendelijk en behulpzaam.

2025幎9月18日

Gustocamp からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u heeft genoten en dat ons team u vriendelijk heeft ontvangen.

5぀星のうち5の評䟡

Wederom was het een fijne ervaring met

Wederom was het een fijne ervaring met het verblijf van Gustocamp.
Heb voor volgend jaar alweer gereserveerd.
De beheerder van de voorzieningen is ook bijzonder vriendelijk en meedenkend in vragen die ik heb.

2025幎9月18日

Gustocamp からの回答

Heel fijn om te horen dat u weer een positieve ervaring heeft gehad met Gustocamp. Wij zullen dit uiteraard aan Genesis doorgeven.

It was a great holiday

It was a great holiday. Accomodation great. Stayed in the Superior which was idea for a family and we loved the comfy seating outside. Extra bathroom in double room was really useful and bedrooms had great space which is not typical of bigger companies. Plenty of room to get around the beds.livingbarea was really spacious and covered decking was great during the one evening of rain.

2025幎9月16日

Gustocamp からの回答

Thanks for your feedback. We will forward this to our staff onsite.

goede service

Voor een babygusto chalet hadden we naast dat het overall genomen een heel prettig verblijf was met alle benodigdheden, wel verwacht dat er meer kinderservies (wij vonden 2 stuks te weinig) en een babystoel ( i.p.v kinderstoel) aanwezig zou zijn.

2025幎9月13日

Gustocamp からの回答

Bedankt voor uw mooie review. In onze Babygusto chalets is standaard een kinderstoel met blad aanwezig, evenals kinderservies voor twee kinderen. Dank voor uw observatie!

Top vakantie op camping Eden

Prima camping en een prachtige omgeving. Ruime stacaravan met alles wat je nodig hebt. Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Dank aan Regina en Rob voor de goede tips over de omgeving.

2025幎9月15日

Gustocamp からの回答

Heel fijn om te horen, we geven dit ook door aan Rob en Regina.

Heerlijke vakantie op camping Eden

Wij zijn de eerste twee weken van september op camping Eden geweest bij het Gardameer. Wij logeerden in een hele mooie stacaravan. Mooie omgeving mooi uitzicht vanaf de camping veel geluk gehad met het weer. Kortom een heerlijke vakantie gehad. Rob en Regina bedankt voor jullie gastvrijheid. Wij komen zeker nog eens terug.

2025幎9月12日

Gustocamp からの回答

Wat fijn om te horen dat u genoten heeft. We zullen dit Rob en regina ook doorgeven.

Erg mooie camping

Erg mooie camping. Wel heel heuvelachtig met veel hoogte meters per trap. Meer per stijger begaanbaar, met kleine kinderen is het meer niet aan te raden. Goed restaurant op de camping. Geen animatie

2025幎9月2日

Gustocamp からの回答

Hartelijk dank voor uw recensie. Deze camping biedt in juli en augustus een kinderprogramma voor kinderen tot 10 jaar. Fijn om te horen dat u verder tevreden was.

Super vakantie op hu Norcenni Girasole

Super vakantie op hu Norcenni Girasole! Dit was boven verwachting. Zeer nette, complete accomodatie maar boven al schoon. De beheerders Erik en Christine zijn super hulpvaardig en helpen waar nodig, mede door hun tips van de omgeving een geslaagde vakantie gehad in een accommodatie waar aan niets ontbrak (misschien een kunststof snijplank ipv een glazen?) Mooie camping maar vooral de ligging van de accomodatie(met airco) was perfect voor een gezin met kinderen. We konden de drukte opzoeken wanneer we wilde of genieten van de rust als we daar zin in hadden. Echt een aanrader! Erik en Christine Hartelijk dank van Familie Vis!

2025幎8月10日

Gustocamp からの回答

Bedankt voor uw recensie. Fijn om te horen dat u een fijne vakantie heeft gehad. Om hygiënische en wettelijke redenen hebben wij gekozen voor een glazen snijplank. We nemen uw opmerking echter zeker mee en hopenlijk tot de volgende keer.

Super vakantie gehad

Wij waren met 3 gezinnen en hadden daarom gevraagd voor 3 stacaravans bij elkaar. En dat was gelukt! Ook het ontvangst, behulpzaamheid en adviezen van Arno en zijn vrouw waren top! Wij verbleven in de Deluxe XL waarbij echt overal aan gedacht was. Van kinderbestek tot aan plastic bakjes om iets in te bewaren. Ook de locatie ten opzichte van het zwembad, winkel en restaurant was fantastisch. Superdichtbij maar niet zo dichtbij dat je last had van de herrie. Echt een hele fijne vakantie mede door Gustocamp.

2025幎8月2日

Gustocamp からの回答

Bedankt voor uw recensie. Wij zullen Arno, Lianda en Flora doorgeven doorgeven dat u tevreden was met hun persoonlijke service en de accos en camping.

Wij komen zeker terug

Arno en zijn vrouw hebben ons leuke tips gegeven over de omgeving en hebben ons erg fijn ontvangen.

2025幎8月19日

Gustocamp からの回答

Persoonlijke service daar staan we voor. We gaan dit ook doorgeven aan onze beheerders. Hopenlijk tot de volgende keer.

5぀星のうち5の評䟡

Fijne camping met hele fijne mensen

We hebben van 17 augustus tot 28 augustus op de camping gestaan in Italië. De caravan was heerlijk maar met z'n zessen wel wat klein maar prima te doen.

We werden heel lief onthaald door Erik en Christine. Wat een lieve warme mensen zijn dat. Ze stonden 24/7 voor ons klaar.

De camping waar heerlijk. Mooie zwembaden prima te eten en zalige ijsjes.

We hebben genoten.

2025幎8月28日

Gustocamp からの回答

Heel erg bedankt voor uw feedback. Het is fijn om te horen dat u een fijne vakantie gehad heeft. Wij hebben Erik en Christine ingelicht dat u heel tevreden was met hun service.

5぀星のうち4の評䟡

Super mooie en nette camping

Super mooie en nette camping, maar nooit meer met Gustocamp!

Toch achteraf een zeer nette oplossing aangedragen vanuit Gustocamp

2025幎8月24日

Gustocamp からの回答

Wij bedanken u hartelijk voor uw begrip en voor uw herziene recensie. Wij hopen dat hiermee het vertrouwen in Gustocamp gedeeltelijk is hersteld en dat wij u in de toekomst opnieuw op een van onze campings mogen verwelkomen.

Prima ontvangst

Fijn en duidelijk ontvangst en informatie. Stacaravan eerder klaar dan vooraf werd aangekondigd. Verder geen gedoe.

2025幎8月17日

Gustocamp からの回答

We hopen u weer te mogen begroeten bij Gustocamp. Bedankt voor uw feedback!

Goede ervaring

Onze vakantie was uitstekend!
We hadden fantastische bedden met heerlijke harde matrassen waardoor we elke dag fris en fruitig van onze vakantie konden genieten en onze aanspreekpunten van Gustocamp waren fantastische mensen die alles goed regelden en met allerlei tips kwamen om nog meer van onze vakantie te kunnen genieten!

2025幎8月19日

Gustocamp からの回答

Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u genoten heeft van onze service en camping Albatros. We zullen dit aan Freddy en Lammy doorgeven.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。