Roan Luxury Camping Holidays レビュー 4,311

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik wilde graag wat meer info over een bepaalde camping. De medewerker aan de telefoon heeft hier heel fijn duidelijkheid over gegeven en daarna meteen de boeking voor ons gedaan. De volgende dag zag i... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij zijn dit jaar via Roan 2 weken achter elkaar naar verschillende campings geweest. Communicatie is top, mensen op de camping aardig. Goede uitleg en alles gewoon netjes geregeld. Wellicht zoude... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Al vijf keer op vakantie geweest met Roan met het gezin en tot nu toe is alles goed gegaan behalve bij de laatste en dat was in Nederland (camping Schatbergen) waren de eigen host er niet maar invalle... もっと見る

5つ星のうち4の評価

We boeken al jaren bij Roan, meestal een tent bij camping Piantelle Gardameer. Ook nu goed en tevreden, voor de 2e keer een mobil home. 2 minpunten. Doordat mobil homes zo dicht op elkaar staan is er... もっと見る

企業情報

1. 貸し別荘
  2. キャンプ用品店
  3. レクリエーション・休暇用キャンプ
  4. ツアー オペレーター
  5. 旅行代理店

当該企業による記述

Roan biedt luxe campingvakanties aan op de mooiste campings van Europa! Met de meest spectaculaire zwembaden én in ruime accommodaties voorzien van extra comfort. Tot de rijke inventaris behoort (in de meeste accommodaties) een vaatwasser, airconditioning, SAT-TV en een heerlijke loungebank op de ruime veranda. Er zijn animatieteams voor de kinderen en gratis kinderfietsjes voor de kleintjes. Tijdens je reservering word je geholpen door ervaren reisspecialisten. Op basis van je wensen en behoeften zullen zij je helpen en alle vragen beantwoorden. Tijdens je vakantie staan onze ervaren campingmedewerkers voor je klaar en doen ze er alles aan om jou de service te verlenen die jij verdient!

De campingvakantie die jij verdient!

当該企業による記述

Luxe accommodaties
- Goed onderhouden accommodaties voorzien van extra comfort - Stacaravans standaard voorzien van airconditioning - Veelal voorzien van afwasmachine, SAT-tv en luxe loungebank op de veranda - Onze accommodaties staan veelal op de beste plaatsen op de camping.
De beste service!
- Onze ervaren campingmedewerkers staan paraat voor hulp, tips of gewoon een praatje! - Reisspecialisten met veel campingkennis: boek met onze hulp! - Gratis kinderfietsjes & welkomstdrankje bij aankomst.
Onbezorgd op vakantie
- Je geld is veilig (lid ANVR & SGR) - Optioneel mogelijkheid tot afsluiten annulerings- en/of reisverzekering - Tot 1 dag voor vertrek gratis omboeken naar een andere camping.
Topcampings in heel Europa
- Geselecteerde kwaliteitscampings met overwegend 4 of 5 sterren. - De meest spectaculaire zwembadcomplexen met glijbanen - Uitgebreide faciliteiten - Animatieteams voor de kids - Grote, levendige campings maar ook kleinere en rustigere campings; we bieden voor ieder wat wils!

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Denken echt mee met omboeken en naar…

Denken echt mee met omboeken en naar goede plek en datum puzzelen!

2026年4月14日

Beste Sophia,

Bedankt voor het achterlaten van deze review.

We vinden het fijn om te lezen dat we je hebben kunnen omboeken naar een nieuwe vakantie. Wij wensen je alvast veel plezier toe!

Hartelijke groeten, Laurie van Roan Luxury Camping Holidays

Goede ervaring met Roan

Regelmatig gehuurd van Roan. Altijd prettige ervaring op de campings en behulpzaamheid van personeel bij het boeken en ter plaatste op locatie.

2026年4月7日

Beste familie Rouwenhorst,

Heel erg bedankt voor jullie mooie review! Alvast veel plezier gewenst in jullie volgende vakantie naar de Ardennen!

Floor van Roan Luxury Camping Holidays

5つ星のうち5の評価

Vriendelijk service bij telefonisch…

Vriendelijk service bij telefonisch contact duidelijke email

2026年4月1日

Beste familie Nauta,

Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen. Wij wensen jullie alvast een mooie vakantie toe! Hartelijke groeten, Laurie van Roan Luxury Camping Holidays

5つ星のうち5の評価

De fijne mogelijkheid om van plaats en…

De fijne mogelijkheid om van plaats en datum te kunnen wisselen door omstandigheden.

2026年4月1日

Beste familie Willemsen,

Hartelijk dank voor jullie mooie review! Fijn te vernemen dat onze flexibiliteit jullie goed bevallen is en heeft kunnen helpen alsnog een fijne vakantie in het vooruitzicht te hebben. We kijken uit naar jullie komst!

Eenvoudig boeken

Van het weekend een mooie vakantie geboekt. Aanmelden en het boeken was erg gebruiksvriendelijk.

2026年3月28日

Roan Luxury Camping Holidays からの回答

Bedankt voor jouw mooie review! Wat een heerlijk vooruitzicht. Op naar Frankrijk!
Joyce van Roan Luxury Camping Holidays

Gewoon vriendelijk

Gewoon vriendelijk

2026年3月24日

Beste Eleonora,

Bedankt voor je fijne review, we kijken uit naar jullie komst bij Roan!

Duidelijke site

Duidelijke, betrouwbare site, we hebben snel kunnen boeken

2026年3月26日

Roan Luxury Camping Holidays からの回答

Hartelijk dank voor jullie review. Wat fijn dat jullie tevreden zijn. Met vriendelijke groeten, Yvonne van Roan Luxury Camping Holidays

Vriendelijk en netjes

Heel netjes en vriendelijk aan de telefoon geholpen onze vakantie te boeken.

2026年3月22日

Roan Luxury Camping Holidays からの回答

Hi Denise, Bedankt voor je leuke review!
Vriendelijk groet, Lisa van Roan Luxury Camping Holidays

5つ星のうち5の評価

Prima telefonisch contact en boeking.

Volle aandacht en goed meedenkend. Vriendelijk en behulpzaam.

2026年3月16日

Roan Luxury Camping Holidays からの回答

Hallo, Wat een mooi compliment, bedankt! We vinden het erg belangrijk om echt de tijd te nemen voor onze klanten en goed mee te denken met de boeking. Ontzettend fijn dat je onze hulp als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. We wensen je alvast veel plezier met je boeking! Met vriendelijke groet, Birgit von Roan Luxury Campings

5つ星のうち3の評価

Mijn caravan is nog niet geïnstalleerd…

Mijn caravan is nog niet geïnstalleerd als wij in juni komen Dat vind ik heel vervelend Had mooi plekje uitgezocht met veel buitenruimte en nu zitten we in een straatje ,heel dicht op de buren aan de overkant Denk dat we niet eens naast de veranda kunnen zitten

2026年3月14日

Beste Petra,

Bedankt voor jullie review.
Ik zie dat jullie hier zaterdag contact over hebben gehad met mijn collega en is er een alternatief aangeboden. Mochten jullie toch niet tevreden zijn met deze oplossing dan zoeken we graag met jullie verder.

Hartelijke groeten,

Fenna van Roan Luxury Camping Holidays

5つ星のうち4の評価

Dit bedrijf heeft alles goed gedaan.

Dit bedrijf heeft alles goed gedaan.

2026年3月12日

Beste Peter,

Bedankt voor de review en wat fijn om te horen dat onze service naar wens is geweest. Hopelijk ben je net zo tevreden over onze accommodatie als over onze service.

Hartelijke groeten,
Biene van Roan Luxury Camping Holidays

5つ星のうち5の評価

Erg lieve en goed meedenkende…

Erg lieve en goed meedenkende medewerker aan de telefoon (Annemarie) die ons super heeft geholpen nadat onze vakantie was geannuleerd omdat de geboekte huisjes tijdens onze vakantie nog in renovatie zouden zijn. Roan was goed bereikbaar en geen ellenlange wachttijden. Steeds dezelfde Annemarie waardoor schakelen snel ging. Heel fijn!

2026年3月6日
5つ星のうち5の評価

Als je belt wordt je altijd vriendelijk…

Als je belt wordt je altijd vriendelijk en snel geholpen.

2026年3月6日

Beste Jaantje,

Bedankt voor je mooie review.
Fijn dat je zo tevreden bent over onze service, wij staan graag voor je klaar om je van goed advies te voorzien en een fantastische vakantie voor je te organiseren. We kijken er alweer naar uit je weer in één van onze accommodaties te mogen verwelkomen.

5つ星のうち5の評価

Altijd goed geregeld met mooie…

Altijd goed geregeld met mooie accommodatie’s voor goede prijzen

2026年3月4日

Beste Edwin,

Bedankt voor je mooie review.
Wij staan altijd klaar voor onze gezellige gasten en fijn te lezen dat je zo van onze mooie accommodaties geniet, dan genieten wij ook! We kijken er alweer naar uit jullie te mogen verwelkomen.

Prima service

2026年2月25日

Beste familie Boog,

Bedankt voor jullie mooie review en dat jullie onze service zo waarderen, daar doen we het voor!

5つ星のうち5の評価

Prima advies en denken actief mee om te…

Prima advies en denken actief mee om te komen tot een goede reservering

2026年2月23日

Beste familie Postma,

Dank jullie wel voor deze fijne review!
Wij wensen jullie alvast veel plezier op jullie vakantie naar Camping Montescudaio.

Fenna van Roan Luxury Camping Holidays

Duidelijke site

Duidelijke site. Makkelijk om te boeken en eventuele extra’s erbij te nemen. Al vaak geboekt bij Roan en altijd tevreden

2026年2月22日

Beste Miriam,

Bedankt voor je mooie review. Wat leuk dat we je wederom in één van onze Roan accommodaties mogen verwelkomen, we kijken alweer uit naar jullie komst!

Dikke 10 voor Roan

Geweldige organisatie en heerlijke accommodaties. Het aanbod is altijd top en veel keus.

De accommodaties zijn netjes, keurig onderhouden en boven verwachting.

De gastheren en gastvrouwen zijn altijd vriendelijk en behulpzaam van Roan.

Dikke 10!

2026年2月22日

Roan Luxury Camping Holidays からの回答

Bedankt André, voor die dikke 10! Op naar het Gardameer weer in augustus!
Joyce van Roan Luxury Camping Holidays

Trustpilot エクスペリエンス