gvgtotaalonderhoud レビュー

TrustScore 5段階評価の3

企業情報

1. 屋根ふき業者

当該企業による記述

GvGTotaalonderhoud.nl ~ De dakspecialist 🟡𝘜 𝘬𝘶𝘯𝘵 𝘰𝘱 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘸𝘦𝘣𝘴𝘪𝘵𝘦 𝘦𝘦𝘯 𝘷𝘳𝘪𝘫𝘣𝘭𝘪𝘫𝘷𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘰𝘧𝘧𝘦𝘳𝘵𝘦 𝘢𝘢𝘯𝘷𝘳𝘢𝘨𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘢𝘭 𝘶𝘸 𝘋𝘢𝘬𝘸𝘦𝘳𝘬𝘻𝘢𝘢𝘮𝘩𝘦𝘥𝘦𝘯 𝘎𝘌𝘏𝘌𝘌𝘓 𝘒𝘖𝘚𝘛𝘌𝘕 𝘓𝘖𝘖𝘚

連絡先

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち1の評価

Absoluut negatieve ervaring

Dinsdag 16-9 heeft gvg het dak van de buren hersteld na lekkage.
Zonder overleg hebben ze Grind op ons dak gestort.
Op een later moment heb ik met ze afgesproken dat dit oké was ze zouden dit netjes opruimen.
Eind van de dag bleek dit niet het geval.
Tevens bleek dat ze zonder enig overleg ook onze daktrim hadden verbogen/beschadigd.
Na contact opnemen werden we door desbetreffende "dakdekker" niet serieus genomen. deze dacht niet in
oplossingen na aandringen van ons bij zijn werkgever is de afspraak gemaakt
dat hij het probleem dezelfde week zou oplossen.
Tot op heden hebben ze niets van zich laten horen.

2025年9月16日
自発的なレビュー
5つ星のうち1の評価

Het is een grote oplichter

Het is een grote oplichter. Hij zou bij ons 2 klussen doen allebij zonder rekening. Binnen 2 dagen kwam hij. Na het 1e dak gedaan te hebben wilde hij aan het 2e dak beginnen maar dat was slechter als van tevoren ingeschat. Hier zou een prijsopgaaf voor doen. Ik vertrouwde hem en heb hem alvast het afgespoken gegeven. Achteraf zeer dom. Er kwam € 1200,00 bij. 5 weken later kwam hij de 2e klus doen. Hij kreeg dit niet af want hij begon pas om 09.30 uur . En moest meerdere malen weg om materiaal te halen. Toen ik contact met hem had wist hij niet wanneer hij het kwam afmaken want hij had het druk. Dit accepteerde ik niet en we hebben besloten het hierbij te laten. Gelukkig had ik de €1200,00 nog in mijn zak. Een andere dakdekkers is komen kijken en constateerde dat het gedane werk niet goed vast zat. De bituum lag maar op een paar plaatsen vast en het was de goedkoopste betuum die je maar kunt krijgen. Alles moet opnieuw. Dit heb ik hem voorgehouden en hij komt me tegemoet door een heel klein deel (10%)terug te betalen. Ben gewaarschuwd. Deze jongen is niet te vertrouwen en zeer onkundig.

2025年6月29日
自発的なレビュー