レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Emmen nieuw toko. Een prachtige, praktisch ingerichte sportschool. Een verademing in vergelijking met andere. Het personeel is vakbekwaam en behulpzaam. Met name de manager Nanda is een vakidioot di... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Het was onze 1x bij gym one, ik en mijn man hadden ons aangemeld voor de dag pas om het dus uit te proberen. Het beviel goed, het eerst wat ons opviel was dat het immens groot leek met mooie nieu... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vandaag een hele fijne ervaring gehad bij GymOne Rotterdam. Ik werd geholpen door Alex en zij was echt ontzettend vriendelijk en gastgericht. Ze nam de tijd om alles rustig uit te leggen en heeft me... もっと見る

企業情報

1. スポーツ学校

当該企業による記述

Welkom bij GymOne, waar we fitness omarmen als een levensstijl en een community creëren die verder gaat dan de muren van onze sportscholen. Bij ons gaat het niet alleen om het versterken van je lichaam; we bieden een gemeenschap die gebouwd is op respect en positiviteit.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Vindt het een goeie sportschool leuke…

Vindt het een goeie sportschool leuke gezellige werknemers goeie aparten

2026年4月8日

Hi Arwin,

Bedankt voor je leuke review! 😄

Super om te horen dat je onze Gym als goed en gezellig ervaart en tevreden bent over onze medewerkers en apparaten. Dat is precies de sfeer die we willen neerzetten!

Tot snel in de Gym 💪
Team GymOne

5つ星のうち5の評価

veel verschillende dingen en een goee…

veel verschillende dingen en een goee abs workout gehad van DiMaro

2026年4月8日

Hi Kyle,

Bedankt voor je toffe review! 🙌

Geweldig om te horen dat je zo’n goede abs workout hebt gehad en dat je de variatie in onze Gym waardeert 💪🔥

We zien je graag snel weer terug!
Team GymOne

5つ星のうち5の評価

Ontzettend leuk personeel en super goed…

Ontzettend leuk personeel en super goed gym apparatuur

2026年3月30日

Hi Jack,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons personeel en de apparatuur. We doen ons best om een fijne en motiverende omgeving te creëren, dus dit soort feedback waarderen we enorm.

Hopelijk zien we je snel weer in de gym!

5つ星のうち3の評価

Te luid muziek. Ik sport het meest in Wormerveer omdat…

Ik sport het meest in Wormerveer omdat ik daar dichtbij woon. Maar dit is al de zoveelste keer sedert mijn her inschrijving dat ik na minder dan een half uur eigenlijk gewoon wegvlucht van het luide muziek dat daar gedraaid wordt. Ik word er helemaal gestoord van. Ik heb het ook een paar keer aangegeven, maar ik wil niet degene zijn die ze zeikt. Maar sorry, ik vind het echt niet kunnen het moment dat ik mijn koptelefoon vijf keer luider moet zetten om het geluid van de sportschool niet te horen vind ik wel een beetje te ver gaan. Ik ben in alle vestigingen geweest in de Zaanstreek en nergens is het muziek zo luid als in Wormerveer. Een boze gast en vandaag ga ik wederom binnen 25 minuten vertrek ik uit frustratie.

2026年4月1日

Hi Joan,

Bedankt voor je feedback en dat je dit met ons deelt.

Wat vervelend om te horen dat je herhaaldelijk last hebt van het geluidsniveau in onze vestiging in Wormerveer. We begrijpen goed dat dit je training negatief beïnvloedt en zelfs reden is om eerder te vertrekken, dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden.

We nemen je klacht serieus en zullen dit direct oppakken met de gymmanager van de betreffende vestiging, zodat het geluidsniveau beter wordt afgestemd op een prettige sportomgeving voor iedereen.

Nogmaals dank voor het doorgeven, en we hopen dat je snel weer met plezier bij ons kunt sporten.

Hyrox

Fantastische eerste Hyrox les meegemaakt. Erg uitdagend, zeker een aanrader!

Hi Emin,

Wat leuk om te horen! 💪🔥

Super dat je eerste Hyrox les zo goed is bevallen en dat je ‘m meteen als uitdagend hebt ervaren, daar doen we het voor! 😄

Hopelijk zien we je snel weer in de gym!

5つ星のうち5の評価

Goede gym leuke mensen alleen proberen…

Goede gym leuke mensen alleen proberen om weekenden langer open te blijven en dan heb ik over de locatie Den Haag.

2026年3月29日

Hi Ali,

Dank je wel voor je feedback! 💪
Fijn om te horen dat je de gym en de sfeer zo waardeert. We nemen je suggestie over ruimere openingstijden in het weekend voor de locatie Den Haag zeker mee, altijd goed om te horen wat jullie wensen zijn! 😊
Hopelijk tot snel weer!

Heerlijk rustig

Heerlijk rustig, nieuwe apparaten, leuke sfeer, mooi schoon

Hi Vincent,

Wat een mooie review, dank je wel! 😊
Fijn dat je de rustige sfeer, de nieuwe apparatuur en de netheid zo waardeert. Daar doen we het voor! 💪
Graag tot snel weer! 👊

Sportschool GymOne in Emmen

Hele fijne, schone nieuwe sportschool in Emmen. Heel vriendelijk personeel

Hi Patricia,

Wat fijn om te horen, dank je wel! 😊
Geweldig dat je de sportschool als schoon en prettig ervaart en dat ons team zo goed bevalt. Daar doen we het voor! 💪
Hopelijk zien we je snel weer! 👊

Locatie is top

Neem regelmatig deel aan de kickboks lessen, met name trainer Wil geeft fijn en lekker intensief les. Dit op een humorvolle eigen manier waardoor hij direct de aandacht heeft van de groep heeft! Er moet weliswaar serieus gewerkt worden en dat is precies waarom ik na een uur lekker moe maar voldaan naar huis ga. Soms sluit ik direct daarna nog aan bij de buikspier oefeningen welke mijn sportmoment van die dag compleet maakt. Kortom top!👍💪👊

Hi Guido,

Wat een geweldige review, dank je wel! 💪🔥
Fijn om te horen dat je zo geniet van de kickbokslessen en de combinatie van intensiteit en humor zo waardeert. Precies die balans maakt het trainen niet alleen effectief, maar ook leuk! Mooi dat je jezelf blijft uitdagen en zelfs nog doorpakt met de buikspieroefeningen 💥 Tot snel weer in de les! 👊

5つ星のうち5の評価

De kickboxlessen van Wlly zijn de beste…

De kickboxlessen van Wlly zijn de beste ✨👏🏻

Hi Veronique,

Wat leuk om te horen, dank je wel! ✨💪
We zijn blij dat je zo geniet van de lessen, dat is precies waar we het voor doen.
Tot snel weer in de les! 👊

Super enthousiast team

Sinds afgelopen zaterdag lid geworden bij GymOne Emmen.
Supermooie gym met professionele begeleiding en een enthousiast team.

Hi Chantal,

Wat leuk om te horen, bedankt voor je mooie woorden! 🙌
Geweldig dat je sinds kort bij ons traint en dat je zo’n fijne eerste indruk hebt van de gym en het team. Daar doen we het voor! 💪

We wensen je heel veel succes en plezier met je trainingen.

Goede kickboks lessen van Will

Goede kickboks lessen van Will.
Gym one Sittard.

GymOne® からの回答

Bedankt voor je mooie review! 💪
Super om te horen dat je de kickbokslessen zo goed vindt. Daar doen we het voor!
Hopelijk zien we je snel weer bij ons in de gym 👊😊

Fantastisch

Tof personeel, schone locatie en leuke groepsleden waar ook echt energie in wordt gestoken. Locatie Sittard

GymOne® からの回答

Wat een mooie review, dank je wel! 🙌
Super om te horen dat je het personeel, de locatie en de groepssfeer zo positief ervaart. We doen ons best om er elke keer weer energie en plezier in te stoppen, dus dit betekent veel voor ons.
Hopelijk zien we je snel weer in Sittard! 💪😊

5つ星のうち1の評価

Opgelet.

Echt diep beschamend. Mijn zoon van 15 was pas onlangs komen sporten. Na langere periode niet lekker in zijn vel te zitten toch maar geprobeerd, trots op de fiets met twintig euro voor een dagkaart en wat te drinken en misschien een reep als hij daar zin in had.

Hij vertelde dat bij binnenkomst een manager alex ontmoette, een mevrouw.

De reactie was flauw: wat kom je doen? Sorry ik ben moe. Hoe oud ben je? Luister, ruim je gewichten op na je oefening, poets het na want ik heb een hekel aan mensen die dat niet doen. En neem volgende keer een handoek mee. Het is hier geen speeltuin want anders kom je er niet meer in.

Als goedmakertje mocht hij een handdoek lenen. Alsof de schade nog niet was toegericht.
Mijn zoon is met tranen thuis gekomen. Ik vind het echt ongelofelijk dat dit gewoon kan gebeuren. Wat vind ik het enorm jammer dat ik er niet bij was, als ouder zak je door de grond als je je lieve zoon, na zoveel moeite, huilend ziet thuis komen. Ik hoop dat jullie hier serieus naar kijken want zoals ik het zie, de reviews voor Rotterdam zijn schandalig.

Geen kans dat wij nog terug komen.

Beste Wagma,

Bedankt voor je bericht.

Wat vervelend om te horen dat het bezoek van jouw zoon zo is verlopen.
Zou je contact met ons willen opnemen door te mailen naar klantenservice@gymone.nl met jouw gegevens.
We zouden graag in contact met jullie willen komen.

Bedankt alvast!

Hele mooie gym

Hele mooie gym.

Van de basic fit overgestapt naar GymOne zonder problemen, ze nemen mijn abonnement zelfs over van de basic fit tot m’n contract verloopt. Hele grote gym met ontzettend veel apparaten.

Hi Armin,

Wat een super fijne review, dankjewel! 😄
Geweldig om te horen dat de overstap zo soepel is verlopen en dat je zo tevreden bent over onze gym en het aanbod aan apparatuur 💪

Fijn dat we je hebben kunnen helpen met het overnemen van je membership, welkom bij GymOne! We hopen dat je nog veel lekkere workouts bij ons gaat doen 🙌

5つ星のうち5の評価

Mooie sportschool en vriendelijk…

Mooie sportschool en vriendelijk personeel!

Hi Karel,

Wat leuk om te horen, dankjewel voor je mooie woorden! 😊
Fijn dat je onze sportschool en het team zo waardeert, daar doen we het voor 💪

We hopen je nog vaak te zien voor fijne workouts! 🙌

Erg fijne sportschool

Erg fijne sportschool, aanrader!

Hi Sjoerd,

Wat leuk om te horen, dankjewel voor je mooie woorden! 😊
Fijn dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor.
We hopen je nog vaak bij ons te zien! 💪

5つ星のうち1の評価

Klanten aansporen goede reviews

Gister tijdens mijn set werd ik door de manager onderbroken, vreemd want normaal word er niet eens hallo gezegd.

Bleek dat ze graag wou dat ik een goeie review schrijf met haar naam expliciet te noemen, Alex.

Ik vroeg hoezo wil je dat? Blijkt dat ze het goed moet maken want er was een slechte review ofzo. Nou heel verhaal er bij dat van mijn tijd af gaat.

Ik ben eerlijk gebleven en vertelde van maar sorry, er mogen inderdaad verbeteringen komen hier.

Namelijk ik ervaar dat je mij, en andere mensen niet eens terug groet bij binnenkomen.

Toen ik een flesje water wou kopen aantal maandjes terug, kreeg ik je “shht-“ even wachten -vinger in me gezicht, omdat je liever even met je vriendinnen ging lachen.

Een ander keertje kwam je heel streng op me af omdat je overtuigd was dat ik niet zou hebben ingescanned en dat daar een waarschuwing tegenover staat. Bij controle en fout zijn, kwam je terug met een slap excuus “haha sorryyyy, wat zie je er goed uitttt!”

Ik snap best dat je schrikt van reviews en dan aan mensen vraagt om wat moois over je te schrijven maar laat dat gewoon echt zijn. Wees vriendelijk, geef klanten de aandacht, niet van het slechtste uitgaan, luister naar onze kant van het verhaal. Dan zullen de sporters veel meer tevreden over je zijn.

Verders, de sportschool is prima. Aardige sporters en lekker dicht bij huis. Succes Alex en het team.

2026年3月15日
5つ星のうち5の評価

Toffe gym om te trainen altijd…

Toffe gym om te trainen altijd vriendelijke personeel. Respect volle manager als er wat is weet Alex altijd te helpen.

2026年3月15日

Hi Yani,

Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je onze gym als een fijne plek ervaart om te trainen en dat je ons personeel als vriendelijk en behulpzaam ervaart.

Ook mooi om te lezen dat je het gevoel hebt dat je goed geholpen wordt wanneer er iets is. We vinden het belangrijk dat onze members zich gehoord voelen en dat we waar mogelijk kunnen helpen.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en we wensen je nog veel sportplezier!

Top personeel

Top personeel, Alex heeft mij goed geholpen met Dead liften en de juiste training toepassen, en iedereen is altijd vriendelijk

2026年3月9日

Hi Bjorn,

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen met je training en dat je duidelijke uitleg hebt gekregen over het deadliften en het toepassen van de juiste techniek.

Ook leuk om te lezen dat je onze medewerkers als vriendelijk ervaart. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en goed geholpen wordt tijdens het sporten.

Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld en we wensen je nog veel sportplezier!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。