Emmen nieuw toko. Een prachtige, praktisch ingerichte sportschool. Een verademing in vergelijking met andere. Het personeel is vakbekwaam en behulpzaam. Met name de manager Nanda is een vakidioot di... もっと見る
企業が回答しました
Het was onze 1x bij gym one, ik en mijn man hadden ons aangemeld voor de dag pas om het dus uit te proberen. Het beviel goed, het eerst wat ons opviel was dat het immens groot leek met mooie nieu... もっと見る
企業が回答しました
Neem regelmatig deel aan de kickboks lessen, met name trainer Wil geeft fijn en lekker intensief les. Dit op een humorvolle eigen manier waardoor hij direct de aandacht heeft van de groep heeft! Er mo... もっと見る
企業が回答しました
Welkom bij GymOne, waar we fitness omarmen als een levensstijl en een community creëren die verder gaat dan de muren van onze sportscholen. Bij ons gaat het niet alleen om het versterken van je lichaam; we bieden een gemeenschap die gebouwd is op respect en positiviteit.
Postbus 330 , 1960AH, Heemskerk, オランダ
ネガティブなレビューの 75%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De slechte service ooit ik ben al vanaf het beging lit van gym one en ze hebben we super lang 6 maanden buddel affeschreven en toen ik kantoor belde gaven ze mijn de schuld na 4 keer bellen was het pas geregeld maar ik ben zo zo zo slecht behandelt door kantoor en de gym zelf was ook niet behulpzaam dat ik me addo stop heb gezegd maar daar zit ik nu weer 2 jaar aan vast door hun fouten op kantoor ben ik daar nu de de diepe van dit is echt waar de slechte gym ooit zou hier nietmand naar toe stuuren als je lit wil worden DOE HET NIET!
Vandaag een hele fijne ervaring gehad bij GymOne Rotterdam. Ik werd geholpen door Alex en zij was echt ontzettend vriendelijk en gastgericht. Ze nam de tijd om alles rustig uit te leggen en heeft me uitgebreid de sportschool laten zien. Ook liet ze mij twee oefeningen zien en gaf daarbij duidelijke uitleg.
Ik voelde me meteen welkom en goed geholpen. Ze was heel behulpzaam, professioneel en nam echt de tijd voor mij. Echt een perfecte ervaring gehad. Zeker een aanrader!

GymOne® からの回答
Manager van rotterdam mag wel eens wat bijscholing vriendelijkheid krijgen.
Ik was aan het sporten, met een handdoek, alex zag de handdoek niet. Eerste commentaar was “mevrouw u mag naar huis even een handdoek halen” en liep ze half weg. Ik toonde mijn handdoek en ik zei dat ik wel eentje bij heb. Zei ze niet eens sorry maar gewoon “ik moet streng zijn want jullie luisteren niet”.
Is dit hoe jullie met klanten omgaan?

GymOne® からの回答
Mooie gym, veel verschillende mogelijkheden en geen last van drukte

GymOne® からの回答
Ik ben hier recent geweest voor een HYROX training. De gym heeft echt veel materiaal en vrijwel alle HYROX-onderdelen zijn aanwezig. Ook de gastvrijheid was goed; we werden vriendelijk ontvangen en konden meteen aan de slag.
Enig belangrijk minpunt wanneer u een HYROX training wilt doen: de 10 meter groene sprinttrack/kunstgrasstrook voor de sled push en sled pull is erg stroef en geeft bijna niet mee wanneer de HYROX-gewichten erop liggen. Vergeleken met andere gyms voelt deze mat heel anders aan en is ze minder geschikt voor deze oefeningen.

GymOne® からの回答
We gaan al zo'n half jaar naar vestiging Hengelo. Ontzettend tevreden met het aanbod in apparatuur, ruimte, hygiëne en het personeel. Inmiddels zijn we hier 3x per week te vinden. Ik heb mijn favoriete sportschool gevonden, waar ik niet lang hoef te wachten op apparaten omdat het hier zo groot is en de apparaten zelden buiten werking zijn.

GymOne® からの回答
De apparaten zijn erg goed onderhouden in Hengelo. Er is veel diversiteit in gewichten en apparaten. De afgelopen 6 maanden maar 1 keer meegemaakt dat hetgeen ik wilde langer bezet was. Vroeger was dat dagelijkse kost. Last but not least; het is hier schoon en de medewerkers zijn vriendelijk.

GymOne® からの回答
Zeer Behulpzame medewerkers. Veel Apparaten en erg schoon! Hebben me een tijd terug geholpen met een persoonlijk trainingsschema, hier had alleen wel iets meer opvolging in mogen zitten en tijd genomen om te kijken welke oefeningen ik prettig vond. Verder zou het ook leuk zijn als er meer groepslessen waren voor zwangeren bijv.!
Vestiging Hengelo

GymOne® からの回答
Hele fijne sfeer, leuke muziek, niet te hard waardoor je nog steeds genoeg focus hebt. Hele vriendelijke werknemers, vooral Sydney, echt een schatje.

GymOne® からの回答
Eerste keer naar de gym en het was meteen een goede ervaring met een goede sfeer. Mensen zijn aardig en de apparatuur werkt goed

GymOne® からの回答
Onjuiste facturen ontvangen. Ondertussen 10x gebeld en 10x gemaild. Maar geen oplossing.
I tried it twice, but I did not like it the employees are rude and unfriendly. Very bad vibes.
After looking it up, its just the rebranded biggym... which is a horrible gym
Nee jullie liegen ik heb leterlijk mij dingen gezegt en het boeit jullie geen flikker om moeite te doen om het te stoppen op de app staat er alsnog opgezegt jullie mogen dit ook niet weigeren en zo wel dan spreek ik de incasso bureau wel en dan kijken hoe het zit ik heb geen baan doe alles lopen heb geen geld en toch geen respect wauw!!!!!!!!!!!!

GymOne® からの回答
Helaas ben ik minder tevreden over mijn ervaring hier.
Het ruikt regelmatig niet fris in de sportruimte en de ventilatie of airco lijkt onvoldoende te werken.
Ook ervaar ik het personeel niet altijd als even vriendelijk of behulpzaam.
Daarnaast zijn er vaak zo veel jonge kinderen (onder de 13 jaar) aanwezig, wat zorgt voor onrust tijdens het trainen.
Ik hoop dat hier verbetering in kan komen.

GymOne® からの回答
Het is een hele schone sportschool. Het personeel is vriendelijk en het hoofdkantoor is ook makkelijk te bereiken en zijn ook super klantvriendelijk. Gr jacqueline

GymOne® からの回答
De sportschool ziet er weer netjes uit! De instructeurs waren kei hard bezig.
Complimenten voor de crew van GymOne Duh Haag!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。