Vi har brugt HÃ¥ndvÊrkeren i Gistrup flere gange til forskelligartede projekter. Sidst var det udskiftning af vindue pÃ¥ grund af indbrud. Vi fÃ¥r altid udfÞrt arbejdet til den aftalte tid, aftalte pris... ãã£ãšèŠã
Haandvaerkeren har lagt en 69 m2 terasse i hÃ¥rdtrÊ hos os, hele processen og resultatet var meget tilfredsstillende, og de 2 mand der gik og lavede det, gjorde et rigtgit godt stykke arbejde. Alt var... ãã£ãšèŠã
Vi kan kun varmt anbefale hÃ¥ndvÊrkeren. Vi har vÊret igennem en stor renovering af halvdelen af vores hus: alle aftaler er blevet overholdt, ingen Þkonomiske overraskelser, alle har vÊret dyb professi... ãã£ãšèŠã
God, hurtig og effektiv behandling af vores stormskade. Det udfÞrte arbejde er lavet som det skal. Så klar anbefaling herfra.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er stolte af at forvandle visioner til virkelighed med vores håndvÊrk og ekspertise. Uanset om det er en ombygning, renovering eller skabelse af noget helt nyt, er vores erfarne team klar til at levere kvalitetsarbejde, der står tidens prÞve Vi vÊgter detaljer, Êstetik og holdbarhed hÞjt, og vores tÞmrere er dedikerede til at skabe skrÊddersyede lÞsninger, der passer prÊcis til dine behov. Giv dit hjem den opgradering, det fortjener, med vores professionelle tÞmrertjenester. Kontakt os i dag og lad os sammen bygge noget ekstraordinÊrt!
Sagavej 1, 9260, Gistrup, ãã³ããŒã¯
- mail@haandvaerkeren.com
- haandvaerkeren.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
KÊmpe tak til haandvaerkeren ApS forâŠ
KÊmpe tak til haandvaerkeren ApS for den super service de har leveret og ikke mindst for det flotte arbejde der er udfÞrt. Blev under hele processen mÞdt med sÞde og imÞdekommende hÃ¥ndvÊrkere der altid var behjÊlpelig med hurtig responstid pÃ¥ mine mange spÞrgsmÃ¥l nÃ¥r jeg var i tvivl om noget eller havde brug for gode rÃ¥d. Kan varmt anbefale haandvaerkeren ApS ððœ og vil helt sikkert bruge dem fremadrettet nÃ¥r jeg skal have lavet mere. Her fÃ¥r du virkelig kvalitet og en service der bare er i top, for pengene ððœ
VeludfÞrt og hurtigt arbejde
VeludfÞrt og hurtigt arbejde. Anbefales meget gerne.