䌁業情報

1. ヘア ゚クステ提䟛業者
  2. ヘア ゚クステ技術者
  3. ナニセックス 矎容院

圓該䌁業による蚘述

Vi tilbyder hårforlÊngelser i alle farver og lÊngder op til 70 cm. Vi tilbyder kun extensions af slavisk kvalitet dvs. lÊngere holdbarhed på håret mere glans og blÞdere hår. Vi påsÊtter også gerne dine egne medbragte extensions. Metoden vi påsÊtter med er den mest populÊre la weave metode der samtidig er skånsom for dit eget hår men holder lÊngere end den traditionelle flettemetode.

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

11件のレビュヌ

VÊrste service svindler og bedrager!

VÊreste service og totalt skod kvalitet!, og mest ringe og uloyale person! Betalte for 200 gram hår, fik påsat 124 gram, kontaktet hende, og hun lovet retunere pengene for de sidste 100 gram, dette skete aldrig, har nu ventet i 4 måneder, uden hverken svar eller noget, bliver blot ignoreret.
Svindler og bedrager!!! har hÞrt fra en masse at hun ofte snyder med hensyn til antal gram, håret er tÞrt, filtre og knÊkker efter blot få uger. Vil anbefale alle til holde jer langt vÊk fra hende i Odense. Medmindre i vil kaste jeres penge ud af vinduet. Valgte hende fordi hendes billeder og video så, så flot og professionelt ud, men det skulle jeg aldrig have gjort!

2024幎2月6日

Hej Julie.
Hold da op en oplevelse du har haft det er jeg ked af at hÞre.
Jeg vil dog påpege det IKKE er den rette virksomhed du har skrevet om. Du har skrevet til Hair-empire og vi har ingen lignende episoder med nogle af vores kunder som du beskriver.

Det er meget Êrgeligt vi nu skal have denne anmeldelse liggende på vores profil, da den ikke omhandler os.
Jeg vil gerne hjÊlpe dig med at finde rette virksomhed hvis du vil give dig til kende hvem du er så kan jeg hjÊlpe dig.

Vi sÊlger vores hår i 100 gram pakker og det som folk ikke får på får de med hjem i hånden og sådan har vi altid gjort.

Du er også velkommen til at kontakte mig på 51797225, så vi kan få styr på det og vi kan få slettet denne anmeldelse :-)
God dag, med Venlig hilsen Hair-empire

Bedste kvalitet af hår og super dygtig

Bedste kvalitet af hår og super dygtig og sÞd behandler

2024幎4月30日

Hair-empire ApS からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse! 😊 Jeg er sÃ¥ glad for, at du har haft en god oplevelse, og at du er tilfreds med bÃ¥de kvaliteten af hÃ¥ret og behandlingen. Det betyder meget for mig at kunne give dig den bedste service! Jeg ser frem til at forkÊle dig igen snart. 💇🏌‍♀

De bedste hilsner
Hair-empire

KÊmpe anbefaling her fra 🀩 hÃ¥ret er af

KÊmpe anbefaling her fra 🀩 hÃ¥ret er af bedste kvalitet og holde meget lÊnge. Og ikke mindst en service i top hun hjÊlper med at finde den helt rigtige farve og lÊngde der passer perfekt til en. Jeg ville aldrig fÃ¥ lavet hÃ¥r et andet sted😍 og sÃ¥ er det altid super hyggeligt der.

2024幎5月10日

Hair-empire ApS からの回答

Tusind tak for den kÊmpe anbefaling! 🀩 Jeg er virkelig glad for, at du er tilfreds med bÃ¥de kvaliteten af hÃ¥ret og servicen. Det betyder sÃ¥ meget for mig, at du fÞler dig godt taget hÃ¥nd om, og at vi finder den helt rigtige lÞsning for dig hver gang. Det er altid en fornÞjelse at have dig i salonen – vi glÊder os allerede til nÊste gang! 💇🏌‍♀💖

De bedste hilsner

LÊkreste kvalitet

LÊkreste kvalitet - Jeg har i snart 3 Ã¥r, brugt extensions herfra. Louise er super sÞd, glad og imÞdekommende, man fÞler sig hurtigt hjemme i hendes stol. Hun er meget perfektionistisk, og gÃ¥r op i sit arbejde. Hun forstÃ¥r virkelig, hvad man som kunde Þnsker. Man gÃ¥r derfra med en “Wow” fÞlelse. Hun er ret fleksibel med sine tider, hvilket er et kÊmpe plus.

Kvaliteten af selve håret er i tip top. Aldrig haft problemer med det - Kan både vaskes i Loreal og Kerastase. Så alle pengepunge kan vÊre med, i forhold til pleje af håret. Det er meget holdbart, og tåler en del. Det kan klare at komme på ferie i sydens sol, uden at tÞrre ud og blive trist. Selve håret optager ens produkter godt, uden at klaske eller blive fedtet. Ser altid rent og skinnende ud.

Helt klart et besÞg vÊrd, hvis du vil forkÊle dig selv og dit hÃ¥r 🩷

2024幎4月16日

Hair-empire ApS からの回答

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse! 🩷 Jeg er sÃ¥ glad for at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de hÃ¥ret og oplevelsen i salonen. Det betyder rigtig meget for mig, at du fÞler dig godt taget hÃ¥nd om, og at du er glad for bÃ¥de kvaliteten og holdbarheden af hÃ¥ret. Jeg elsker at kunne give dig den bedste service og hjÊlp til at finde den perfekte lÞsning for dig. Det er altid en fornÞjelse at have dig i stolen, og jeg ser frem til at forkÊle dig igen snart! 💇🏌‍♀✚

Super lÊkkert hår

Super lÊkkert hÃ¥r, passer mega godt i farven. Jeg har brugt extensions i mange Ã¥r og har vÊret udsat for mange kvaliteter fra andre sÊlgere.. men de extensions jeg har kÞbt fra Hair-Empire er rigtig god kvalitet 😍

2024幎4月1日

Hair-empire ApS からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😍 Jeg er sÃ¥ glad for at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de farven og kvaliteten af hÃ¥ret. Det betyder meget for mig, at du har haft en god oplevelse, isÊr nÃ¥r du har prÞvet forskellige kvaliteter fÞr. Jeg er glad for, at vi kunne finde den perfekte lÞsning for dig! Jeg ser frem til at byde dig velkommen igen snart. 💇🏌‍♀✚

Hair-empire

Din fedtfrysning. StÞrste og varmeste anbefalinger

Din fedtfrysning. Er professionelt og samtidig virkelig personligt. Der er rent, ordentligt, styr på tingene og virkelig hyggeligt. Der er grundig intro og gennemgang, samt fÞr målinger og billeder til sammenligning. Behandlingen er i et dejligt lokale, og i skÞnt selskab. Der bliver tjekket op og holdt godt Þje med, hvordan man har det. Efter fedtfrysning, masseres området godt igennem og man får vand med så man husker at drikke lige efter. Min stÞrste og varmeste anbefaling.

2023幎12月14日

Hair-empire ApS からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de varme anbefalinger! 😊 Jeg er virkelig glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med fedtfrysningen. Det betyder meget for mig at kunne tilbyde bÃ¥de en professionel og personlig behandling, og det er skÞnt at hÞre, at du fÞlte dig godt taget hÃ¥nd om under hele processen. Jeg glÊder mig til at byde dig velkommen igen, og jeg er sÃ¥ glad for, at du er tilfreds med resultatet! 🌟

Dinfedtfrysning.dk /Hair-empire

5 ud af 5 stjerner ⭐⭐⭐

Odense’s bedste sted at fÃ¥ lavet extionsens. NÃ¥r fÞrst man har fÃ¥et lavet hÃ¥r hos hair Empire, fÃ¥r man ALDRIG lavet hÃ¥r andre steder.😍⭐

⭐ For kvaliteten af hår. Kvaliteten af håret er exceptionel, med en glat og glansfuld tekstur, der blender så naturligt flot ind i ens eget hår. Håret holder virkelig godt! Der går lÊnge fÞr det ser slidt ud. Får mit skiftet 1-2 gange om året.❀

⭐ For at man altid får den rigtige farve hår. Håret bliver fÞrst bestilt hjem og lavet, når man har har fundet den rigtige farve, hvilket sikre at håret altid passer til ens eget hår.

⭐ For Louise❀ det er altid sÃ¥ hyggeligt at komme i salonen hos super sÞde oh skÞnne Louise! Virkelig dygtig extensionist! Hun er Virkelig sÃ¥ dygtig til sit arbejde. Har fÃ¥et lavet hÃ¥r hos hende mange gange og man kan aldrig se overgangene fra sit eget hÃ¥r og extensiones. HÃ¥ret sidder bare perfekt hver gang 😍

⭐ For salonen. Sååå fin en salon! Der er så pÊnt, og hyggeligt og en skÞn atmosfÊre. Man bliver altid tilbudt noget og drikke og fÞler det altid rart og velkommen❀

⭐ For metoden. La weave metoden som bliver brugt er absolut den bedste jeg har prÞvet. Man kan ikke mÊrke at man har hÃ¥ret i, det klÞr ikke eller gÞr ondt, som nÃ¥r man fÃ¥r det syet i. 😍 oven i det, sÃ¥ bliver mit hÃ¥r ikke Þdelagt, eller knÊkker. Jeg bliver altid overrasket nÃ¥r jeg fÃ¥r taget mit hÃ¥r ud, hvor meget det er groet ❀

Og så er der altid god vejledning for hvordan man passer bedst på sit hår❀

Tak for dig Louise og dit lÊkre hår ⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎10月12日

Hair-empire ApS からの回答

Tusind tak for den utrolig flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐ Jeg er sÃ¥ glad for, at du er tilfreds med bÃ¥de hÃ¥ret, behandlingen og oplevelsen i salonen. Det betyder virkelig meget for mig at hÞre, at du fÞler dig godt taget hÃ¥nd om, og at du er glad for kvaliteten af hÃ¥ret og den metode, vi bruger. Jeg sÊtter stor pris pÃ¥, at du altid fÞler dig velkommen, og jeg glÊder mig til at fortsÊtte med at give dig den bedste service! 💇🏌‍♀❀

Dk’s bedste

Dk’s bedste! Altid top service, sÞd og smilende, og det hÃ¥r hun bruger er det absolute bedste! Mit har holdt i over 1 Ã¥r og er stadigvÊk vildt lÊkkert! KÞrer med glÊde fra kbh til Odense for at fÃ¥ lavet mit hÃ¥r.! Det siger nok. 👍🏻
Har man ikke prÞvet hairempire endnu, så skal man give sig selv den oplevelse. Du vil ikke fortryde det.

2023幎12月20日

Hair-empire ApS からの回答

Tusind tak for de fantastiske ord og de 5 stjerner! ⭐ Jeg er sÃ¥ glad for, at du er sÃ¥ tilfreds med bÃ¥de hÃ¥ret og servicen. Det betyder meget for mig, at du er villig til at kÞre hele vejen fra KÞbenhavn til Odense for at fÃ¥ lavet dit hÃ¥r – det er virkelig en stor anerkendelse! Jeg glÊder mig til at fortsÊtte med at give dig den bedste oplevelse hver gang. Tak for din tillid og for, at du anbefaler os til andre! 💇🏌‍♀❀

LÊkkert hår

LÊkkert hår, god kvalitet, arbejdet udfÞres til perfektion.
Service i top!

2023幎11月15日

Hair-empire ApS からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Jeg er sÃ¥ glad for, at du er tilfreds med bÃ¥de hÃ¥ret og servicen. Det betyder meget for mig at kunne levere bÃ¥de kvalitet og en god oplevelse. Jeg ser frem til at forkÊle dig igen snart! 💇🏌‍♀✚

Hair-empire

Virkelig et skÞnt sted og fÃ¥ ordnet

Virkelig et skÞnt sted og få ordnet hår, skÞn lille salon, mega sÞd ejer, som virkelig lytter til sine kunder og skaber det mest fantastiske hår. Håret som blev påsat er i en kvalitet jeg aldrig har prÞvet fÞr, mega blÞdt og glansfuldt og her nÊsten 8 mdr senere er håret stadig lige så lÊkkert og bliver stadig påsat samme sted, virkelig stedet man skal besÞge hvis man Þnsker sig det smukkeste prinsessehår

2023幎3月8日

Hair-empire ApS からの回答

Tusind tak for de sÞde ord og den fantastiske anmeldelse! 😊 Jeg er sÃ¥ glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse i salonen, og at du er tilfreds med bÃ¥de hÃ¥ret og servicen. Det betyder meget for mig at kunne skabe de bedste resultater og give dig den behandling, du Þnsker. Jeg glÊder mig til at fortsÊtte med at forkÊle dig og dit hÃ¥r! 💇🏌‍♀✚

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。