Jeg blev gift 23. Maj - i april var jeg til prÞve opsÊtning og prÞve make up i april - alt spillede - Michele fra afd i SorÞ - lyttede til mine Þnsker - pÃ¥ min bryllupsdag kom hun hjem til mig -hun h... ãã£ãšèŠã
Jeg har siddet model til striber hos MBS Vestergade, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Victoria var utrolig dygtig, professionel og meget omhyggelig gennem hele behandlingen. Hun lyttede til... ãã£ãšèŠã
Jonas er uden tvivl den bedste frisÞr, jeg nogensinde har vÊret hos. Det er altid en fornÞjelse at sÊtte sig i stolen hos ham â man fÞler sig tryg fra fÞrste Þjeblik. Han er utrolig dygtig og kommer a... ãã£ãšèŠã
Jeg har fÃ¥et klippet og farvet mit hÃ¥r af Signe V. op til flere gange - og er gÃ¥et mere end tilfreds derfra hver gang! Signe tager sig tid til at lytte til mine Þnsker, kommer med Êrlige og f... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vores professionelle frisÞrer & colorister står altid klar til at give dig og dit hår den bedste behandling.
Sct Hansgade 4, 4100, Ringsted, ãã³ããŒã¯
- hairbymbs.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Altid god service med et altid positivt overraskende resultatð
Jeg fik farvet hÃ¥r hos Emy i MBSâŠ
Jeg fik farvet hår hos Emy i MBS Roskilde til en elevbehandling. Jeg havde en virkelig god oplevelse og hun leverede et sindssygt flot resultat, og hun havde total styr på det. FÞlte mig i trygge hÊnder hele vejen igennem. Kan varmt anbefale hende!
Fantastisk salon
Jeg har vÊret fast kunde hos Emilie i MBS, Roskilde i mange år. Elsker alt hun finder på og laver. Hun er så dygtig og kompetent. Salonen er også prisvenlig
StÞrste anbefalinger
Vi er altid meget tilfredse med bÃ¥deâŠ
Vi er altid meget tilfredse med både resultat og behandling her hos Hair by mbs i KÞge
Virkelig professionel service og dygtig elev-Cathrine
Virkelig professionel service og fantastisk dygtig elev behandling af Chatrine.
Striber og toning af meget langt hår, blev et fantastisk resultat
Kan varme anbefales.
â€ïžâ€ïž
God oplevelse
Fik i dag klippet pandehår af en elev i MBS SorÞ.
Hun var sÞd og lyttende og resultatet blev rigtigt godt.
Har vÊret kunde siden starten
Har vÊret kunde siden starten. Altid en fornÞjelse!!:-)
Er kommet hos Hair By MBS i over 4 Ã¥râŠ
Er kommet hos Hair By MBS i over 4 Ã¥r nu, og jeg elsker alt ved det ð¥ Har bÃ¥de fÃ¥et lavet store farvebetandlinger, men ogsÃ¥ bundfarve, klip mm., og altid er jeg tilfreds. Hvis ikke jeg er finder vi altid en lÞsning.
Min faste frisÞr er gÃ¥et pÃ¥ barselâŠ
Min faste frisÞr er gået på barsel (Roskilde) lidt fÞr ventet, hvilket er okay, sagde naturligvis ja til en anden frisÞr. NÞj hvor var jeg skuffet og ked af det da jeg forlod frisÞren, fra jeg kom ind ad dÞren til jeg var fÊrdig gik der prÊcis 25 min, jo incl vask, frisÞren hentede spejlet så jeg kunne se nakken, kommenterede at det så fint ud, i min naivitet tÊnkte jeg nu nu går hun videre med siderne :( men nej var fÊrdig, så frygtelig ud, halvvådt slasket page, ja nuvel, jeg kunne jo have lukket munden op, havde lavet en aftale med 10 % hvilket heller ikke fungerede, samme problem sidst (havde booket 3 aftaler med 10%) farvel og tak for denne gang,

Hair by mbs ããã®åç
Altid den bedste oplevelse hos HeidiâŠ
Altid den bedste oplevelse hos Heidi fra NÊstved afdelingen!â€ïž
Hun er utrolig sÞd, behagelig og virkelig dygtig. Jeg er fast kunde hos Heidi, og hun leverer altid fantastisk service, som gÞr mig tilfreds hver gang. Jeg kan varmt anbefale hende â en Êgte stjerne! ðâïžð¥°ð€©
Bedre end forventet ð
Blev klippet i NÊstved af Naja.
Helt igennem fantastisk behandling & en klipning der blev meget bedre end forventet ð
Altid en fantastisk oplevelse!
Jeg har vÊret fast kunde hos Hair by MBS i SorÞ i flere Ã¥r, og det er altid en fornÞjelse at komme der. Uanset hvilken frisÞr jeg har vÊret hos, har jeg altid fÃ¥et en fantastisk behandling og et resultat, der lever op til mine forventninger â og mere til!
De sidste par gange er jeg blevet klippet og farvet af Caroline, og hun er simpelthen fantastisk. Hun lytter, rådgiver og udfÞrer sit arbejde med stor dygtighed. Mit hår har aldrig set bedre ud!
Stemningen i salonen er altid hyggelig, og man fÞler sig virkelig velkommen. Jeg kan varmt anbefale Hair by MBS til alle, der Þnsker professionel behandling og et flot resultat hver gang.
Fantastiske omgivelser
Fantastiske omgivelser.
Fantastisk personale. Meget imÞdekommende og professionelle.
Og mit hår efterfÞlgende....
WAOUUUU. I kan bare noget med farver og hårpleje, samt styling.
Super behagelig behandling hos Jonas
Super behagelig oplevelse hos Jonas, ordentlig, grundig & rådgivende igennem min behandling. Blev vejledt til en anden frisure end hvad jeg ville & fik et virkelig godt resultat.
HAIR BY MBS får en klar anbefaling herfra.
Super professionel og serviceminded
Super professionel og serviceminded. Altid imÞdekommende og god humÞr ð
Bedste frisÞr i DK
Aldrig dÃ¥rlige oplevelser herâºïž 10/10
Super fed salon
Super fed salon. Dygtige frisÞrer, lÊkre omgivelser. Kan anbefalesâŠ
Jonas er en god mand
Jonas er en god mand. Gode fif til krÞller, og en stabil taper fadeð
Super god fade
Super god fade af Jonas, og klasse selvskab imens.
Super god service
Super god service, dygtig frisÞr og et rart sted at vÊreð