䌁業情報

2. ヘア ゚クステ技術者
  3. ナニセックス 矎容院
  4. 毛髪補品店

圓該䌁業による蚘述

Hair Design har siden 1969 haft til huse i lokalerne på Vesterbro 13, vi har fokus på aktuelle mode og nyeste produkter. Hair Design Odense bygger på gode traditioner sunde produkter og et professionelt team af stylister. Vi er medlem af dofk - Danmarks organisation for selvstÊndige frisÞrer og kosmetikere.

4.2

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Ekspert

Jeg har efterhÃ¥nden vÊret her flere gange, og jeg gÃ¥r seriÞst aldrig derfra skuffet. Han lytter, rÃ¥dgiver Êrligt og rammer altid prÊcis den stil, jeg Þnsker – ogsÃ¥ selv nÃ¥r jeg ikke selv kan forklare det ordentligt.

Stemningen er afslappet, professionel og hyggelig, og man fÞler sig velkommen fra det Þjeblik, man trÊder ind ad dÞren. Klipningen er altid skarp, holder formen lÊnge og ser bare godt ud.

Hvis du vil have en frisÞr, der faktisk kan sit håndvÊrk og går op i detaljerne, så er det her stedet. Kan kun anbefales!

2026幎2月13日

Rigtig god oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Lotte. Jeg blev mÞdt af venlig og professionel service, og hun lyttede til mine Þnsker. Resultatet blev prÊcis, som jeg havde hÃ¥bet, og jeg gik derfra meget tilfreds. ☺

2026幎1月14日

Bedste frisÞr i Odense

Altid en fantastisk oplevelse hos Lotte. Jeg har fuld tillid til hendes faglige kunnen og glÊder mig hver gang til bÃ¥de en god snak og ren forkÊlelse i frisÞrstolen. De varmeste anbefalinger herfra – hendes mangeÃ¥rige, loyale kundekreds taler for sig selv.

2026幎1月14日

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Altid super professionel betjening, og en afslappet stemning fra det Þjeblik, man trÊder ind ad dÞren hos Lotte.

Der blev taget god tid, og man fÞler sig virkelig velkommen.

Det er tydeligt, at Lotte går op i både håndvÊrk og kundeservice.
Jeg kan varmt anbefale salonen, hvor jeg fremover vil vÊre fast kunde.

Tak for en god klipning! ✂😊

2026幎1月8日
自発的なレビュヌ

Havde en rigtig dårlig oplevelse ved

Havde en rigtig dårlig oplevelse ved Lotte igår, d. 06.01.2026 kl. 9.00, i anledning af, at der skulle have vÊret lagt flere striber tykke striber i venstre side, da striberne er tykkere i hÞjre side. (farvet d. 16.12.2025)

Eftersom jeg slet ikke havde set håret bagfra, holdte hun et spejl op og der er ca. 8 cm af håret, hvor der slet ikke er lagt striber ind i håret, dvs. det er udgroet hår.

Under denne ufarvede udgroning, ligger der så en klump farvning af lyst, der tydeligvist ikke er faded ud fra toppen og derved naturligvis står i kontrast til den del der ikke blev farvet.

Lotte blev ved at sige at det var min hvirvel (der ikke er udtalt), fremfor at erkende, det reelt er en ufarvet udgroning.

Fik nogle af pengene tilbage & blev bedt om at finde en anden frisÞr, der ville rette de fejl hun ikke ville vedkende sig.

Hun & teknikeren var angiveligt nervÞs for at ÞdelÊgge mit hår, til trods for jeg kun har farvet mit hår 2 gange efter ca. 10 år helt uden farvning af håret. Samt jeg gerne ville have skrevet under på, at det var på eget ansvar.

For mange år tilbage, farvede Lotte mit hår hvor hun ikke pakkede totterne ind og lagde totterne bagud (horizontalt) - hvorfor jeg under farvningen gjorde hende opmÊrksom på, at håret ville blive plettet med horizontale striber/pletter, da min mor engang havde gjort det samme.

Fik farvet håret om uden problemer.

Dét der kendetegner en god frisÞr er, at de retter eventuelle fejl.

Hun påstod at jeg aldrig ville vÊre tilfreds, hvilket ikke passer, belysningen i salonen er ikke besynderligt god & det er derved nemmere at se det resultatet i naturligt belysning.

Jeg havde haft Lotte som frisÞr siden jeg var ca. 19, jeg er nu 40.

P. S.: Jeg kan ikke vÊlge datoen 06.01.2026, hvorfor der istedet står d. 07.01.2026

2026幎1月7日
自発的なレビュヌ

Den vÊrste klipning jeg har oplevet

2023幎2月16日
Hair Design Odense ロゎ

Hair Design Odense からの回答

Hej Ulla, jeg er rigtig Êrgerlig over du har haft en trÊls oplevelse. Men det er ikke ved os du er blevet klippet.

Salonen var ferielukket, i uge 7 altså den 16. februar hvor du oplyser du var i salonen, vi har ikke i perioden fÞr eller efter haft en kunde med dit oplyste navn. Ligeledes har vi anmodet om dine kontaktoplysninger således vi kunne finde dig i vores system - den henvendelse har du ikke reageret på.

Mvh,
Danny
Hair Design

6stjerner hvis man kunne🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg og mine lange genstridige krÞller har vÊret kunde hos Lotte i snart 10år og selvom jeg ikke lÊngere bor i byen så kÞrer jeg stadig glÊdeligt efter en tid.
Lotte er perfektionist til fingerspidserne og tager sig altid god tid til at forklare hvad hun gÞr og anbefaler. Derudover har Lotte en super menneskelig tilgang til sine kunder og der er altid godt humÞr i salonen. Mine krÞller får ALTID komplimenter når Lotte har haft fingrene i dem!

2023幎1月17日

Perfektion

Jeg har vÊret kunde hos Lotte/Hairdesign i ca 13 år nu og det bliver jeg ved med - for jeg er altid rigtig glad og tilfreds med resultatet. Alt fra klip, reflekser/baby highlights m.m.
God behandling, Professionalisme og Ægte Interesse, er at finde ved Lotte hos Hairdesign!

2023幎1月12日

Øv Þv Þv en trist oplevelse

Øv Þv Þv en trist oplevelse. Jeg gik derfra med orange/gult hÃ¥r i toppen, fordi farven var skyllet ud al for tidligt. Jeg henvender mig derfor til min gamle frisÞr, som fortÊller mig det ligner sjusk - ikke kun pga farven, men ogsÃ¥ fordi farven har vÊret lÞbet og der er helligdage.

2022幎10月17日
自発的なレビュヌ

Den bedste salon i Odense.

Man glemmer nogle gange at skrive anmeldelser når man bare er godt tilfreds og stamkunde et sted. Jeg er kommet i Hair design de sidste 20 år. Har prÞvet andre steder fordi der lige skulle ske noget andet, men vender altid tilbage til Lotte i Hair design. Det er den bedste salon i Odense og det er både på grund af det super gode håndvÊrk, personlighed og pris. Det er en Êrlig salon hvor man fÞler sig tryg og ikke skal vÊre bange for der bliver brugt "frisÞrtricks" der gÞr du skal aflÊgge besÞg mere end hvad nÞdvendigt er. Elsker at komme i stolen hos Lotte.

2022幎4月26日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ