Jag köpte en fön för ca 11 mÃ¥nader sen som helt plötsligt slutade att bli varm. Hörde av mig till företaget som svarade inom 4 arbetsdagar och efter bara 3 dagar frÃ¥n att Àrendet skapades sÃ¥ fick jag... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kan verkligen rekommendera Infrared Thermal Brush! ð En favorit i min vardag. Den ger hÃ¥ret otrolig volym, glans och en perfekt styling pÃ¥ bara nÃ¥gra minuter. Snabb leverans!!
SkitdÃ¥lig kundservice, det enda sÀttet man âska kunnaâ fÃ¥ tag pÃ¥ dem Àr via meddelande pÃ¥ Instagram men dÀr svarar dem inte heller nÀr man försöker nÃ¥ dem!! BestÀllde deras shampoo och balsam och... ãã£ãšèŠã
Första gÃ¥ngen jag bestÀllde och alltsÃ¥ WOW! Jag köpte schampo,balsam och hairmask samt korgen med borstarna, argan oljan och silkspray och morgonrocken. Allt doftar lyxigt och underbart! Men alltsÃ¥... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ãlskar hÃ¥rprodukterna!
Riktigt bra kundservice, får snabb hjÀlp
Köpte schampoo, conditioner, masken, oljan och hårserum. Bland de bÀsta produkterna jag testat för mitt hår!
Jag bara Àlskar deras fön
Jag bara Àlskar deras fön. BÀsta jag någonsin har köpt och jag har haft många andra föner från andra mÀrken.
BÀsta fönen för Afro hår
BÀsta hÃ¥rfönenðð
Super bra
Ãlskar deras hÃ¥rprodukter, mitt hÃ¥r mÃ¥r sÃ¥ bra. Deras spray doftar sÃ¥ gott. Den lila oljan tar bort alla gula toner sÃ¥ jag behöver knappt anvÀnda silverschampo.
SÃ¥ bra, rekommenderar starkt deras produkter. Samma med deras smycken, super bra kvalite!
Mitt hår har aldrig varit så mjuk
Mitt hår har aldrig varit så mjuk, jag har lockigt hår och mina lockar har aldrig varit så bra och håller verkligen i flera dagar utn något extra
Köpte första fönen som kom ut ochâŠ
Köpte första fönen som kom ut och anvÀnder den konstant. AnvÀnder knappt plattÃ¥ng lÀngre och mÀrker hur mitt tjocka hÃ¥r har kommit tillbaka. Ãlskar!
Wow wow wow
Wow wow wow!
Mina örhÀngen, halsband och hÃ¥rprodukter inga ord.â€ïžâšïž
Ãlskar Hairlabs produkter
Ãlskar Hairlabs produkter. De Àr skonsamma pÃ¥ ett sÀtt som verkligen vÃ¥rdar och stÀrker hÃ¥ret och det kÀnns verkligen nÀr man anvÀnder de. Oljorna Àr sÃ¥ lÀtta att anvÀnda, gör ej hÃ¥ret fettigt och Àr dryga sÃ¥ man behöver inte mycket produkt vilket gör det prisvÀrt! Rekommenderar absolut!ð
Ãr vÀldigt jÀtte nöjd
Ãr vÀldigt jÀtte nöjd, har anvÀnt oljan och har sprayen snart i ett helt Ã¥r . HÃ¥rfönen ska vi inte prata om den Àr vÀldigt bra.
BÀsta oljan någonsin!!
BÀsta oljan nÃ¥gonsin!!! Mitt hÃ¥r blir sÃ¥ glansigt och Ã¥terhÀmtar sig sÃ¥ bra ðâ€ïž
Ãlskar
Ãlskar hÃ¥rfönen tillsammans med silksprayen man fÃ¥r verkligen frisörkÀnsla.
Jag köpte eran hÃ¥rfön som present tillâŠ
Jag köpte eran hårfön som present till mamma, och mamma Àr mycket nöjd. Jag anvÀnde den en gång och sen dess, tycker jag att alla andra fön Àr komplicerade. Jag har tre olika hårfön hemma, men nu tycker jag dem Àr dåliga. Jag vill nu bestÀlla en till mig. Varje gång någon vill ha tips om en fön, så rekommenderar jag hair labs.
Ãlskar alla deras produkter
Ãlskar alla deras produkter. Har testat allt frÃ¥n löshÃ¥ret, fönen, hÃ¥r olja, silke spray, shampoo, balsam, smycken, borstar... Verkligen sjukt bra kvalitet och lukten pÃ¥ hÃ¥r produkter Àr bara sÃ¥ ljuvlig. DÀremot har jag inte varit speciellt nöjd vad det gÀller kundtjÀnsten och deras kund bemötande.
Men iom produkterna Àr så bra har jag valt att fortsÀtta handla dÀrifrån, så får vi se hur det blir i framtiden. En sak till, produkter tar så snabbt slut på deras lager och man måste vÀnta ganska lÀnge tills dom har fyllt på. Mitt tips Àr om du köper en sak, kör på 2-3, speciellt oljan och shampoo.
Fönen Àr helt otrolig och i kombinationâŠ
Fönen Àr helt otrolig och i kombination med produkterna blir hÃ¥ret silkeslent och skinande. Produkterna luktar Àven sÃ¥ himla gott! Rekommenderar starkt ð
Den beiga fönen Àr helt okej
Den beiga fönen Àr helt okej, men jag tycker inte att den Àr vÀrd 2tusen kronor eftersom den inte Àr så jÀttebra som den framstås.
Jag kan bara sÀga att denna hÃ¥rfönenâŠ
Jag kan bara sÀga att denna hårfönen har rÀddat mitt hår, så enkel att anvÀnda den samt enkel att fixa håret :)
ÃÀÀÀÀlskar HAIR LAB EXPERTSâ€ïž
ÃÀÀÀÀlskar HAIR LAB EXPERTSâ€ïžAnvÀnder lila oljan och silkspray pÃ¥ mitt lockiga hÃ¥r varje dag! Har rÀddat mitt hÃ¥r verkligen! och hÃ¥rfönen Àr sÃ¥ bra jag Àr sÃ¥ nöjd pÃ¥ alla produkter â€ïžâ€ïž
Mitt hÃ¥r har aldrig varit sÃ¥ len ochâŠ
Mitt hÃ¥r har aldrig varit sÃ¥ len och all Àr tack vare produkterna. Fönen gör sÃ¥ att mitt hÃ¥r ser mycket tjockare ut, kÀnns som att jag har varit hos frisören och fÃ¥tt mig en blowout VARJE Gà NG , ÃLSKAR!!
Ãlskar silkessprayen!!
Ãlskar silkessprayen!!! Den doftar sÃ¥ ljuvligt och gör mitt frissiga hÃ¥r sÃ¥ glansigt. LÀngtar tills jag köper deras schampoo och balsam för att testa.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã