Stor eloge till detta företaget , extremt bra sortiment med kvalitet på smyckerna , bestÀllde ett armband som vart för litet och det tog 3 arbetsdagar att redan få det nya ! Köp era smycken hÀr
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Köpte ett armband som va jÀtte fint och de va jÀtte bra kvalitet pÃ¥ den men de blev ett fel med armbandet och dom skicka hem ett nytt helt gratis. Dom va Àven jÀtte trevliga nÀr jag skrev till dom och... ãã£ãšèŠã
JÀtte dÃ¥lig kvalitet pÃ¥ deras kejsar lÀnkar, knappt anvÀnt min kejsarlÀnk innan guldet Àr redan borta, och har aldrig duschat med den pÃ¥ grund av att guldet inte ska Ã¥ka av, men ÀndÃ¥ sÃ¥ gÃ¥r guldplat... ãã£ãšèŠã
Köpt Kejsar 4mm som tappade fÀrg. Inga konstigheter med reklamation utan de ordnade snabbt en ersÀttningsprodukt. Service i vÀrldsklass. Sen fÃ¥r man som konsument tÀnka pÃ¥ det inte Àkta guld... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kejsar grundades 2018 med visionen att skapa exklusiva smycken för mÀn. Vi Àr ett stort team baserat i Stockholm, varav tre guldsmeder som varje dag jobbar för att tillverka smycken för hand, av högsta kvalité. Vi har alltid sett till att vårt team består av personer som kan identifiera sig med våra kunder och kulturen inom branschen. Och det Àr just det som fått oss att gå från ett företag som endast sÀljer smycken - till ett varumÀrke som gjort sig kÀnt i hela Sverige, och Àven internationellt. Vi tummar aldrig på kvalitén vilket har lett till stamkunder bland sveriges allra största artister och profiler. VÀlkommen att bestÀlla ditt nÀsta smycke ifrån oss!
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Stor eloge till detta företaget
Köp era smycken hÀr
SÃ¥ vackert armband
SÃ¥ fint och riktigt vackert Four Clover armband i grönt! ð Ãlskar fÀrgen & designen.
Fantastiskt silver halsband
Fantastiskt silver halsband, skön och tung kvalitet och den kom fint polerad och Àr allmÀnt vÀldigt nöjd. Rekommenderar starkt.
JÀtte fina smycken med bra kvalite medâŠ
JÀtte fina smycken med bra kvalite med en snabb och smidig leverans och förpackning.
Veldig hyggelig og bra serviceâŠ
Veldig hyggelig og bra service anbefaler alle dette stedet!ð¯ð¯ð¯ð¯
SuverÀn service
SuverÀn service, snabb leverans och snabba svar vis förfrÃ¥gningar. Kan inget annat sÀga Àn att jag just nu Àr otroligt nöjd. Tack sÃ¥ hemskt mycketððªð¥
High quality jewllery and great customer service
Kejsar jewlerry are so beautiful just like the picture, the only thing is its only the rosegold one that has the clip at the back, the rest of the clover earring dosnt but still beautiful jewlerry of high quality. I had some issues with my order but the customer service handle it beautifully and helped me fix any issue i had and im so satisfied. 11/10 will deff buy my jewllery with kejsar again and my overall experience was wonderful and im usually a difficult customer but when im happy im very loyal and always shop from the place where i have good experience. Jeg er fra norge og man må betale tollavgift. Kejsar customer service is proffesional and polite and i reccomend buting your jewllery with them as the jewllery is of high quality and also great customer service where they put customer first.
Superfina smycken och otroligt braâŠ
Superfina smycken och otroligt bra kundtjÀnst! Fick snabbt svar nÀr jag maila och de var så hjÀlpfulla!!
BÀsta kundtjÀnsten och bÀsta smyckena
BÀsta kundtjÀnsten och bÀsta smyckena! Rekommenderar starkt ð¥
Riktigt fint hantverk på deras kedjor
Riktigt fint hantverk på deras kedjor. Köpte en diamond cut cordell 4mm i silver.
Den glÀnser som bara den!
Riktigt grymt gÀng med snabb service!
6/5 stjÀrnor ðð»
Cordellkors liten
Slog till pÃ¥ ett cordellkors som komplettering och avslut till cordell diamond cut kedjan som jag köpte. Riktigt nöjd. Snabb leverans och schyssta grabbar! âïž
Om jag ska klaga på något så Àr det vÀl lite lÀngre svarstid på mailen men annars prima!
Ãr fruktansvÀrt missnöjd
Ãr fruktansvÀrt missnöjd. Köpte ett 8mm cordell i 925 silver till min pojkvÀn i januari, dÀr lÃ¥set gick sönder efter 3 veckor. Trillade av armen utan nÃ¥gon yttre pÃ¥verkan över huvud taget. Reklamerade men de ville att jag skulle gÃ¥ till guldsmed och byta lÃ¥set för 1500 kr o de skulle ersÀtta med endast 200 kr. Skickade in den pÃ¥ reklamation istÀllet och har inte fÃ¥tt höra nÃ¥got alls mer Àn att de mottog varan 2 veckor efter ja lagt den pÃ¥ posten. Nu Àr det juni och har inte fÃ¥tt nÃ¥got mail. Förökt kontakta utan svar. Inga pengar tillbaka och inget armband. Kontaktar konsumentverket snarast

Kejsar ããã®åç
Köpt Kejsar 4mm som tappade fÀrg
Köpt Kejsar 4mm som tappade fÀrg.
Inga konstigheter med reklamation utan de ordnade snabbt en ersÀttningsprodukt.
Service i vÀrldsklass.
Sen får man som konsument tÀnka på det inte Àkta guld man köper då får man tÀnka lite hur man anvÀnder halsband och nÀr!
Sund förnuftðð»
JÀtte snabb kundservice
JÀtte snabb kundservice. Bra bemötande. Jag hade bestÀllt en armband, mÀrkte det Àr något fel på det efter några månader. Kontankta de, de bad om en video, så löste vi problemet, riktigt smidigt.
Köpte ett armband som va jÀtte fint ochâŠ
Köpte ett armband som va jÀtte fint och de va jÀtte bra kvalitet på den men de blev ett fel med armbandet och dom skicka hem ett nytt helt gratis. Dom va Àven jÀtte trevliga nÀr jag skrev till dom och vÀldigt hjÀlpsamma. Jag kommer definitivt köpa mer från dom och jag rekommenderar dom starkt!
Kedjan passar perfekt efter 1 utbyte
Kedjan passar perfekt efter 1 utbyte. Bra grejer å bra kundtjÀnst!
Mycket nöjd med bestÀllda varor
Mycket nöjd med bestÀllda varor; motsvarade vÀl mina förvÀntningar. Snabb leverans och mycket trevlig och tillmötesgående personal då jag behövde byta ett armband till en större storlek.
Kejsar kan inte stÃ¥ för att min korsâŠ
Kejsar kan inte stå för att min kors har spruckit. à dom sÀger att jag inte får reklam dom silvret har ju spruckit. På mitt kejsarlÀnk kors och cordell kors men dom sÀger att jag inte kan reklamera dessa. Då Àr de inget bra företag det står inom lag att om något man köper går sönder kan jag reklam produktern eller få kompisetion eller ny produkter. Men kejsar sÀger nej till helt nytt silver kors som jag köpte 9 mars i år å de spruckit av någon anledning. Men jag ska ha ett nytt kors eller få pengar tillbaka så jag kan köpa nytt
Jag Àr extremt nöjd med kundservicenâŠ
Jag Àr extremt nöjd med kundservicen och med bestÀllningarna!!! Riktigt bra smycken och vÀrda priset varenda krona
Grym service
Grym service, mitt halsband hade rostat så de skickade ett nytt dirket. Svarar snabbt och fina kartonger man får sakerna i
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹