䌁業情報

3. 携垯電話販売店
  4. 家庭甚オヌディオ機噚店
  5. 掗濯機・衣類也燥機専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hemelektronik och vitvaror och mycket mer, på nÀtet och i butik. Snabba leveranser och installationer. Butik sedan 1926 på nÀtet sedan 2001.VarumÀrket HallbÀcks Àgs av Digital Center AB.

1.9

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Får man undermåligt paketerade

Får man undermåligt paketerade produkter anser tydligen detta företag att "kunden*" ska betala samtlig frakt nÀr man EJ tar emot produkten för att den skadat i transporten.
Det Àr vÀll inte mitt problem att inte ni kan förhandla fram adekvat paketering på produkterna?
Men det Àr klart det Àr ju enklare att bara dumpa detta på kunden och skita i att ta sitt ansvar som sÀljare.
inte förvånad..

2024幎2月28日

Oseriöst och bedrÀgligt företag

Företaget ljuger på sin hemsida. Diskmaskin Electrolux KEQC3100L anges som energiklass C på hemsidan, men visade sig sedan vara energiklass F. Fick problem med skadad vara under transport. HallbÀcks hÀnvisade till Bring och Bring hÀnvisar tillbaka till HallbÀcks. HallbÀcks gör sig onåbara och svarar inte på mail. Finns inget telefonnummer att nå företaget på. Ett riktigt blufföretag med oseriös personal. Akta er för detta företag!

2023幎8月3日

Hej
Tråkigt att du kÀnner att du har fått en sådan upplevelse!
Enligt dina mejl ska skadan skett från leverantör och leverantören ska ha fotograferat skadan!
Som vi meddelade dig i tidigare mejl så vÀntar vi på ett ok från vår leverantör som har skadat produkten.
Du bad Àven oss att avsluta ert Àrende vilket vi nu har gjort.

Har du fler fundering så får du gÀrna återkoppla till oss,

Önskar dig en trevlig dag!

// Team HallbÀcks

5぀星のうち1の評䟡

VARNING för detta oseriösa företag

VARNING för detta oseriösa företag! Jag köpte en ugn (Electrolux) via HallbÀcks hemsida. Den kostade 8090 kr samt 495 kr i frakt. Jag får ett mejl med orderbekrÀftelse och "vi hoppas att du ska blir nöjd med ditt köp". Toppen! Döm av min förvåning nÀr jag ett antal timmar senare får ett mejl dÀr de skriver att de cancellerat mitt köp. Anledning? "Vi ber om ursÀkt men priset på vår hemsida var fel. Vi har nu korrigerat detta och du Àr vÀlkommen att göra ett nytt köp". Eh... va'? Nu Àr ugnen helt plötsligt 900 kr dyrare och frakten kostar helt plötsligt 595 kr istÀllet... Det går inte att ringa till detta företag. Inte till någon. KundtjÀnst (Linda) vÀgrar att ringa tillbaka och kommunicerar endast via mejl. Detta företag verkar ha tagit på sig en alldeles för stor kavaj som de inte kan fylla. Dags att vÀxa upp och ta ansvar!

2022幎5月19日

Bra och snabb leverans

Bra och snabb leverans, dessvÀrre skadad vara. NÀr man försöker få kontakt i Àrendet för att hitta lösning vÀgrar de konsekvent att ringa upp, och det finns inte lÀngre någon möjlighet att nå dem på telefon. Relativt lång responstid på mail.

2021幎10月4日
5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans och bra service!

Jag köpte en vinylspelare som jag fick levererad mycket snabbt, men nÀr jag öppnade paketet var ena gångjÀrnet på locket trasigt. Jag mailade hallbÀcks och förklarade och det var inga problem att få kontakt med dem och de fixade fram en reservdel till mig så att jag slapp skicka tillbaka. Mycket bra service!

2021幎1月14日

Hemleverans hos HallbÀcks kostar 999kr

Hemleverans hos HallbÀcks kostar 999kr. Inget att sÀga något om. Men om du då får hem en vara du inte Àr nöjd med och vill returnera denna tar dom helt plötsligt 1528kr dvs 529kr mer Àn det kosta att leverera produkten. Det Àr exakt samma strÀcka så det kÀnns mÀrkligt för mig. Jag har Àven vart i kontakt med DHL som min produkt skickades med. Och som privatperson får jag inte skicka hel pall med dem utan det Àr bara för företag. Enligt DHL skiljer det ingenting i pris oavsett vart det hÀmtas upp, det Àr fortfarande samma strÀcka och pris.

2021幎1月7日

Hej Patrik,

Tack för ditt omdöme. VÃ¥ra fraktavtal skiljer sig dessvÀrre Ã¥t beroende pÃ¥ upphÀmtningsstÀlle dÀrav att returfrakt alltid blir dyrare om denna ska gÃ¥ via HallbÀcks. Du Àr sjÀlvklart fri att vÀlja vilket fraktsÀtt och fraktbolag du vill. Vi försökte bara hjÀlpa till med returen dÃ¥ ni önskade detta. HallbÀcks tycker sÃ¥klart att det Àr trÃ¥kigt med er retur och att bestÀllning inte passade er smak men sjÀlvklart ok att returnera. Önskar en fortsatt trevlig kvÀll. Mvh. TEAM HallbÀcks.

5぀星のうち5の評䟡

Lade en bestÀllning på ugn och hÀll

Lade en bestÀllning på ugn och hÀll. Visade sig att hÀllen skulle ha lång leveranstid, men hade kontakt med Katja på HallbÀcks som hittade en vÀldigt bra lösning. Superbra service!

2020幎11月30日

Hej Carl,

Tack för ditt omdöme det glÀder oss att höra,
Mvh. TEAM HallbÀcks.

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr överlycklig som hitta er

Jag Àr överlycklig som hitta er faktiskt via fb. Ni Àr rÀddaren i nöden för det finns inte någonstans mer Àn ni dÀr man kan klicka hem boxer kontantkort direkt till brevlådan. Boxer.se sÀger att de finns på Elgiganten o netonnet men återförsÀljarna bestÀller inte hem dem. Hade fått åka 40mil för att få hem ett kort annars. Så ingen Àr lyckligare Àn jag att ni finns.

2020幎10月23日
5぀星のうち1の評䟡

Leveranstider stÀmmer inte på hemsidan

Leveranstider stÀmmer inte på hemsidan! Det skulle ta 4-9 arbetsdagar enligt deras hemsida men jag fick vÀnta nÀstan i 4 veckor! NÀr jag ringde lovade de att kolla upp min bestÀllning och ringa tillbaka men de gjorde inte det. Inte ens på mejl svarade de. Dålig kundservice!!!

2020幎10月6日

Hej Alexia,

Tack för ditt omdöme, vår ambition Àr alltid att hålla de leveranstider som utlovas. Ibland och speciellt i dessa tider hinner inte riktigt vår leverantörer och dess fabriker med och dÀrav att förseningar uppstår och detta ber vi såklart om ursÀkt för. Vi arbetar för fullt med att besvara mail och samtal 09-20 sju dagar i veckan. Tveka inte att höra av dig på 042-208850 alt. info@hallbacks.se vid fler frågor eller funderingar. Mvh. TEAM HallbÀcks

5぀星のうち2の評䟡

SkrÀp att man kallar det hemleverans

SkrÀp att man kallar det hemleverans för 199:- nÀr det innebÀr hÀmtning på nÀrmaste servicestÀlle

2020幎9月3日

Hej Jan,

Tack för ditt omdöme, HallbÀcks har tagit till sig kritiken om möjligheten till att kunna misstolka val av fraktsÀtt och nu förtydligat vid val av leveranssÀtt. Mvh. TEAM HallbÀcks.

Helnöjd! Grym support.

Bra sortiment och riktigt bra priser. Flera tusen kronor billigare Àn ELON på en 80 cm bred induktionshÀll. Fick suverÀn support av Tom på mail nÀr jag hade ett par frågor innan jag bestÀllde (frågor ELON inte alls kunde svara på) Rekommenderas varmt!

2020幎6月15日

Kanonbra

Kanonbra! JÀttefin kundservice. Jag köpte ett kylskåp i januari och det var lite oklart om man kunde få kylskåpet hemfraktat till Stockholm från lagret (i Landskrona tror jag). Men det var inga problem för Katja på HallbÀcks som ordnade detta efter samtal, tack ska ni ha. Alla rekommendationer, jag köper gÀrna från HallbÀcks igen!

//Nils

2020幎6月13日