Fick snabbt feedback på min dåliga upplevelse vilket är bra. Dock inget förslag på lösning. Bra med snabb leverans men besviken på den obefintliga monteringsinstruktionen som bara finns digitalt. S... もっと見る
企業が回答しました
Tok litt tid med frakt, og ble lurt av at det stod Juniper 25+ på esken. Sjekket med leverandør, og alt ok. Men hvorfor det da er forskjell på Juniper og Highland som valg, er litt merkelig (me... もっと見る
企業が回答しました
Lite otydligt när jag beställde delar till handtaget till min Model s. Trodde att jag beställde komplett paddle gear med clip men det visade sig vara bara ett clip vilket resulterade i dubbel frakt li... もっと見る
企業が回答しました
Köpte allvädermattor till våra kommande tesla mer än halva priset kontra teslas original och känns som gedigen kvalité och fruktansvärt snabb leverans. Passform vet jag inte ännu då vi inte fått våran... もっと見る
Hamphi erbjuder premiumtillbehör och reservdelar för Tesla och elbilar i allmänhet, med fokus på kvalitet och skräddarsydda lösningar. Vi har alla must-have produkter du kan tänka dig!
Viaredsvägen 43A, 50464, Borås, スウェーデン
ネガティブなレビューの 60%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snabb leverans. En artikel hann ta slut men resten skickades direkt.
Smart att bjuda på ett stenskottsplåster! Sånt man ska ha med sig.

Hamphi からの回答
Mycket bra support vid köp av S3xy Stalks (blinkers till Tesla 3 Highland).

Hamphi からの回答
Supersnabb leverans. Bra kvalitet och perfekt passform på golvmattorna.

Hamphi からの回答
Good product that fits perfectly, only reason for 4 and not 5 stars is the 1.5 week delivery time. However this is stated when you order

Hamphi からの回答
Thank you for the option to ship the Calix aero loader box to Czechia, I think there's no other online shop offering that. No problem with the delivery.

Hamphi からの回答
Snabb leverans och tydlig info vid beställningen

Hamphi からの回答
Bra med snabb leverans men besviken på den obefintliga monteringsinstruktionen som bara finns digitalt. Suddiga pyttesmå bilder som är omöjliga att följa. En list gick därför sönder då jag för sent insåg att den hamnat fel. Avser bullerlist Tesla Y.

Hamphi からの回答
Leveransen kom fort och man får alltid med lite information från er.
Väldigt nöjd.

Hamphi からの回答
Hurtig ekspedition og varen kom frem som lovet og i perfekt stand 👌🏼
Handler der gerne igen!

Hamphi からの回答
Alltid snabba leveranser och hittills varit nöjd med dom saker jag beställt!

Hamphi からの回答
Riktigt bra köpupplevelse. Tydlig sida och snabb leverans. Plus att man kan välja brevlåda 39kr för småsaker. 5 av 5!

Hamphi からの回答
Fick produkterna en dag efter beställningen. Mycket fin kvalitet på produkterna. Jag starkt rekommenderar

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。