レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hurtigt og nemt. Vi havde i forbindelse med afgivelse af vores ordre oplyst, at vi skulle have varen inden en bestemt dato. Vi blev kontaktet telefonisk om, at det vil de bestrÊbe sig pÃ¥ og varerne ko... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Man fik besked med det samme,og det var personligt,beskeden man fik, ikke bare et upersonligt svar, handler bestemt der igen

5぀星のうち3の評䟡

Indtil videre er jeg meget tilfreds - men lad mig nu lige modtage min vare, fÞr jeg kan give jer det endelige resultat 🀗

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店
  2. オフィス備品店

圓該䌁業による蚘述

PÃ¥ Handelsfirmaet-odder.dk finder du over 500 forskellige discountvarer og dagligvarer til billige priser. Vi forhandler alt fra husholdningsprodukter til kontorartikler. Du opnÃ¥r fri fragt ved kÞb for over 499 kr. Alle de smÃ¥ dagligvarer kan hurtigt lÞbe op i pris. PÃ¥ Handelsfirmaet Odder’ hjemmeside kan du kÞbe stort ind til bÃ¥de firma og privat, og samtidig finde sÞde og sjove gaver til familien. Billigere, stÞrre og bedre NÃ¥r du kÞber stort ind af discountvarer og dagligvarer hos Handelsfirmaet-Odder.dk, fÃ¥r du mere for pengene. Slip desuden for at slÊbe dine indkÞb hjem fra supermarkedet og fÃ¥ dine discountvarer leveret til dÞren.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Hvis der ikke reageres straks, overdrages betaling til Inkasso

Jeg fik i denne mdr pludselig en mail fra PostNord at der er en pakke på vej fra jer. Jeg skrev til jer, da jeg ikke har bestilt noget. Jeg har bestilt Nikostop et par gange fÞr hos jer. Jeg fik aldrig respons på min henvendelse - ej heller om betaling. Da pakken så kom - blev jeg alligevel nysgerrig og hentede pakken. Det var sÞreme Nikostop som jeg aldrig har bestilt. Nåh - måske var det en gave? - eller kommer der et efterkrav? Lige pludselig blev jeg bedt om at betale for meget afsendt Nikostop. Der står: Hvis der ikke reageres straks, overdrages betaling til Inkasso. Jeg blev naturligvis paf og lidt gal i hovedet. Jeg skrev naturligvis til ham Kristian og betalte - men fik aldrig svar. Er det sådan I behandler jeres kunder?

2025幎3月25日
自発的なレビュヌ